• Suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • Suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää

News Detail

Myymälän kuukauden suosikkinaamiot

Myymälän kuukauden suosikkinaamiot

 

Lindan suosikkinaamiot

 

Mahalo The Petal Mask

 

Tämä herkullinen hehkunaamio on ehdoton suosikkini! Kuiva ihoni muuttuu hetkessä pehmeäksi ja kosteutetuksi tämän naamion käytön jälkeen. Antibakteerinen hunaja on rauhoittanut punoittavia poskiani ja tuonut heleyttä kasvoilleni. Syväkosteuttava ruusu ja hyaluronihappo ovat tehneet ihostani täyteläisen ja tasaisemman. The Petal Mask poistaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja herkkäihoisemmat pystyvät korvaamaan voimakkaat kuorinnat tällä naamiolla. Tämän vaaleanpunaisen, pehmeän naamion voi levittää vaikka joka aamu kasvoille, tai käyttää muutaman kerran viikossa ja antaa vaikuttaa noin 15 minuuttia. Todella suuri pakkauskoko kestää käytössä pitkään ja mikä parasta, The Petal Mask sopii kaikille ihotyypeille!

 

Osta omasi tästä >

 

 

Lilfox Cleopatra Restorative Milk + Honey Beauty Mask Kauneusnaamio

 

Valkoista savea sisältävä kuoriva ja kirkastava Lilfoxin Cleopatra-naamio on luottotuotteeni, kun ihoni näyttää väsyneeltä ja samealta. Ruusukvartsin kivijauhe kuorii hellävaraisesti ja saa ihon hehkumaan. Myös tuotteen entsymaattinen kuorinta ananaksesta ja papaijasta tekee ihosta todella pehmeän ja tasaisen. Runsas määrä C-vitamiinia raikastaa ja kirkastaa huipputehokkaasti. Lilfox Cleopatra Restorative Milk + Honey Beauty Mask piristää ihoa ja mieltä näin syksyisin, kun kasvoille tulee kaunis ”glow”.

 

Osta omasi tästä >

 

 

 

Iriksen suosikkinaamiot

 

Tata Harper Clarifying Mask

 

Naamiofanina odottelin Clarifying Maskin tuotelanseerausta Suomeen kuin kuuta nousevaa – innostuin naamiosta heti, kun näin ihanat somekuvat tästä kirkkaanvihreästä naamiosta sen ilmestyttyä Tata Harperin valikoimiin Amerikassa. Tämän ihanuuden rantauduttua Suomeen olin heti myyty! Vaikka tuote sisältää salisyylihappotrion ja sekä AHA-, että maitohappoa, ei se ole liian voimakas herkemmällekään iholle – tiedän jopa herkkäihoisemman kollegani Lindankin pitävän tuotteesta. Yleensä turvaudun tähän naamioon silloin, kun iholleni ilmestyy epäpuhtauksia ja se tuntuu samealta. Clarifying Mask tasapainottaa ihon punaisuutta ja kuorii hellävaraisesti ihon pintaa. Käytön jälkeen iho tuntuu silkkisen pehmeältä ja tasaiselta.

 

Osta omasi tästä >

 

 

 

Kypris Cerulean Mask

 

Toinen suosikkinaamioni löytyy Kypriksen valikoimasta. Tämä ihana hyytelömäinen naamio rauhoittaa ihon välittömästi ja on ehdoton valinta reissuille mukaan. Cerulean Mask kosteuttaa ihoa sekä rauhoittaa esimerkiksi auringossa palanutta ihoa tehokkaasti. Cerulean Mask sisältää hoitavia merellisiä uutteita ja iho tuntuu naamion ansiosta ihanan raikkaalta pitkänkin päivän jälkeen.

Osta omasi tästä >


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua.

Comment are moderated