• Suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • Suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää

News Detail

Myymälän suosikit

Myymälän suosikit

Ihanat ihonhoidon ja kauneuden asiantuntijamme Iris, Charlotta ja Linda listasivat omat suosikkituotteensa myymälämme valikoimasta. Lue nyt, mitkä tuotteet ansaitsisivat paraatipaikan myös sinun peilikaapissasi!

 

 

Iriksen suosikit: 

 

*Juice Beauty Flawless Serum Foundation

 

Meikkivoide on yksi niistä tuotteista, joita en itse ainakaan hyvän löydettyäni vaihda hevillä toiseen. Monta vuotta epäpuhtaan ihon kanssa taistelleena olen enemmän kuin onnellinen löydettyäni meikkivoiteen, joka ei tuki ihoani, joka on tarpeeksi peittävä ja joka antaa silti luonnollisen lopputuloksen. Juice Beautyn Flawless Serum Foundation on kaikkea mitä meikkivoiteelta kaipaan! Ihanan, valoa heijastavan mattalopputuloksen lisäksi tuote kestää kasvoilla aamusta iltaan ja on luottotuotteeni niin kuvauksissa kuin arkimeikissäkin. Tämän meikkivoiteen kanssa ei voi mennä pieleen, paitsi jos unohdat kosteuttaa ihon ennen meikkivoiteen levitystä. Kaikista upeimman lopputuloksen saakin, kun muistaa kosteuttaa kasvot hyvin ja laittaa muutaman tipan öljyä meikin alle. Kun meikinpohjustus on tehty kunnolla, Juice Beautyn Flawless Serum Foundation on niin täydellinen meikkivoide, että iho ei edes näytä meikatuilta, vaan kasvot hehkuvat luonnollisesti, antaen vaikutelman meikittömän terveestä ihosta.

 

 

*Hynt Beauty Encore -puristepuuteri

 

Hynt Beautyn Encore puristepuuteri on tuote, joka yllätti minut positiivisesti. En ole erityisemmin välittänyt puutereista, sillä monesti ne tekevät meikin lopputuloksesta turhan tunkkaisen ja pakkeloidun. Kokeiltuani kuitenkin Hyntin puristepuuteria olen ottanut puuterin päivittäiseen käyttöön ja se löytyy aina mukana käsilaukustani. Puuteri antaa ihanan samettisen lopputuloksen ja sen sisältämä valkoinen savi hoitaa myös ihoa. Puuteri ei kerry juonteisiin tai ihohuokosiin, vaan se tekee lopputuloksesta kevyen ja tarvittaessa antaa myös peittoa iholle. Jos et usko, kannattaa tulla testaamaan puuteri myymälälle ja todeta sama, minkä itse totesin – en voi enää elää ilman tätä puuteria!

 

 

Charlotan suosikit:

 

*Vintners’s Daughter Active Botanical Serum

 

Kasvoöljyjen kuningatar - eikä suotta! Tämä kasvoöljy sisältää kaiken mitä ihosi tarvitsee ollakseen elinvoimainen ja hehkuva. Jokainen tämän tuotteen 22 aktiivisesta ainesosasta toimii synergiassa toisten ainesosien kanssa, mikä takaa ultimaattiset tulokset. Rakastan tätä tuotetta erityisesti siksi, että se rauhoittaa oikuttelevaa ihoani ja tasoittaa ihonsävyäni. Ehdoton kosmetiikkakaappini kulmakivi nyt ja aina.

 

 

*Edible Beauty Luminous Angel Drops Illuminating Serum

 

Haluan ihoni näyttävän aina hehkuvalta, mutta erityisesti kesää kohti siirryttäessä vaadin ihonhoitotuotteiltani tehojen lisäksi myös pientä glow factoria. Tämä kevyt seerumi toimii monella tapaa täydellisen kesäihon saavuttamiseksi: käytä meikinpohjustajana, tai sekoita muutama tippa meikkivoiteen joukkoon. Lisäksi tuotetta voi käyttää hohdetuotteen tavoin esimerkiksi poskipäillä ja dekolteella. Saan aina kehuja ihostani, kun olen käyttänyt tätä tuotetta. Ja mikä parasta, se hoitaa ja ravitsee ihoani!

 

 

 

 

Lindan suosikit:

 

*Tata Harper Hydrating Floral Essence

 

Tämä hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava kasvosuihke on juuri täydellinen pintakuivalle iholleni. Tata Harperin Hydrating Floral Essence on kuin samettinen sumu kasvoille tehden ihosta pehmeän, sileän ja raikkaan. Odotan jokapäiväisessä ihonhoitorutiinissani eniten vaihetta, jossa pääsen käyttämään tätä suihketta! 3-5 suihkausta riittää hyvin tuomaan kevyen, mutta todella kosteuttavan tunteen kasvoilleni puhdistuksen jälkeen. Iho on Floral Essencen jälkeen paremmin valmis vastaanottamaan seerumin, voiteen sekä öljyn, sillä se auttaa tuotteita imeytymään helpommin. Välillä suihkaisen tätä ihanuutta pitkin päivää tuomaan raikkautta ja energiaa kasvoilleni. Luottotuotteeni, jonka ansiosta ihoni on kauniin heleä, kirkas, kimmoisa sekä kosteutettu. Tästä pidän kiinni! <3

 

 

 

*Ere Perez Carrot Colour Pots

 

Tämä voidepuna on upea poski- ja huulipuna yhdistelmä. Nimensä mukaisesti tuote sisältää porkkanaa, joka tekee siitä todella kosteuttavan ja ihoa pehmittävän. Carrot Colour Pots voidepunissa on uskomaton pigmentti ja tuote kestää ihollani kauniina koko päivän! Sävy Harmony on kauan etsimäni aivan täydellinen luonnonkosmetiikan nude sävy huulilleni. Siinä yhdistyvät persikkainen lämpö, sekä vaaleanpunainen viileys. Sävy Hello on ihana pirteän kaunis punertava sävy, jota sipaisen poskilleni. Tämä kirkastaa kasvojeni ilmettä ja antaa heleää väriä ja raikkautta. Tuotetta on kätevä kantaa mukana ja sen kannesta löytyy heijastava pinta, jonka avulla on tuotetta on helppo sipaista kasvoille matkustaessakin.

 

 

Saat nyt -10 % tutustumisedun Iriksen, Charlotan ja Lindan suosikkituotteista 15.6.2019 asti koodilla KNRI6. Etu ei koske Vintner's Daughter -tuotesarjaa. Tuotteita rajoitettu erä. Ei voida yhdistää muihin etuihin.


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua.

Comment are moderated