• SEERUMI KAUPAN PÄÄLLE 2 ANTIPODES-TUOTTEEN OSTAJALLE!
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • SEERUMI KAUPAN PÄÄLLE 2 ANTIPODES-TUOTTEEN OSTAJALLE!
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää

News Detail

Myymälän suosikkilahjatuotteet

Myymälän suosikkilahjatuotteet

Naturelle-myymälän henkilökunta on tottunut opastamaan asiakkaita joululahjaostoksissa – nyt he kertovat, mistä luonnonkosmetiikkalahjoista he itse erityisesti ilahtuisivat! Nappaa vinkit talteen ja anna lahjaksi hyvinvointia ❤

 

 

Linda

1. Monelle soveltuva lahja on ihonhoitosarjan matkapakkaus. Pakkauksissa on hoitotuotteita, joiden sisältö on valittu niin, että tuotteet sopivat usealle ihotyypille. Matkapakkaus on loistava tapa tutustua uuteen sarjaan ja kokeilla tuotteiden vaikutusta omalle iholle. Lahjan saaja saattaa näin löytää uusia lemppareita, jotka haluaa vakituiseen käyttöön jatkossa. Esimerkiksi Edible Beauty On The Fly - Core 4 Travel Kit  sisältää neljä tuotetta ihon puhdistukseen ja kosteutukseen. Toinen hemmotteleva vaihtoehto on Tata Harper Natural Anti-aging Skincare Discovery Kit. Tata Harperin pakkaus sisältää tuotteita, joiden avulla ihosta tulee erityisen elinvoimainen ja hehkuva. Matkapakkaus on ihanteellinen lahja myös paljon reissaavalle! Kauniit pakkaukset ihastuttavat varmasti aattona.

 

Katso kaikki matkapakkaukset tästä!

 

 

2. Kaunis kuin joulukoriste: Jade Roller! Tämä kauneustyökalu kasvojen hierontaan on ihana hemmottelulahja. Rolleri poistaa turvotusta ja rentouttaa kiristyneitä kasvolihaksia. Kasvohieronnan avulla rolleri aktivoi verenkiertoa, tehostaa kollageenin tuotantoa ja lymfakiertoa. Rollereita on erilaisia ja eroavaisuutena on kivilaji. Ametistin uskotaan lieventävän stressiä ja se on ihonhoidollisesti sopiva mm. epäpuhtaalle iholle. Ruusukvartsin kerrotaan sopivan erityisesti herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Jade sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Käytännössä nämä kauneustyökalut toimivat kuitenkin samalla tavalla. Rollereissa on kaksi päätä, joista pienempi on tarkoitettu silmänympärysihon hierontaan – rullaus vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholla. Vinkki! Säilytä rolleri jääkaapissa, niin käyttökokemuksesta tulee vieläkin tehokkaampi.

 

Tutustu tarvikkeisiin tästä!  

 

 

Iris

1. Joulun ihanin lahja on mielestäni hemmotteleva kasvonaamio! Jos ei ole ihan varma lahjan saajan ihotyypistä, kannattaa valita naamio, joka soveltuu suurimmalle osalle ihotyypeistä, kuten esimerkiksi ihanan kosteuttava ja kirkastava Mahalon The Petal Mask. Tämä ruusuinen naamio sisältää rauhoittavaa hunajaa ja ylellinen pakkaus on valmistettu bambusta. Edukkaampi, hieman vastaava naamio löytyy taas Edible Beautyn valikoimasta, jo lähes klassikoksi muodostunut Sleeping Beauty Purifying Mousse. Nimessä olevaa puhdistavaa sanaa ei kannata säikähtää, sillä tämä tuote sopii hyvin myös hieman kuivaihoisemmalle. Purifying Mousse heleyttää ihoa yön yli jätettävänä naamiona.

 

Katso kaikki naamiot tästä! 

 

 

2. Käsivoide! Tällä ei voi mennä pieleen. Talven kuivattamat kädet kaipaavat aina hoitoa ja valikoimastamme löytyy Edible Beautyn ihana, sitruksen tuoksuinen käsivoide, sekä tuoksusarja Sabé Massonin käsivoiteet, joista oma suosikkini on ehdottomasti Eu Vent de Vous.

 

Katso kaikki käsivoiteet tästä!

 

Tutustu kaikkiin ihaniin lahjaideoihimme tästä!


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua.

Comment are moderated