• Suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • Suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää

News Detail

Myymälän suosikkiuutuudet

Myymälän suosikkiuutuudet

Alkuvuodesta valikoimaamme on rantautunut ihania uutuuksia niin Mahalolta, Vintner’s Daughterilta, Hurraw’lta, Juice Beautylta, kuin Ere Pereziltäkin. Myymälämme myyjättäret ovat hurmaantuneet kaikista ihanista uutuustuotteista, mutta muutama niistä on noussut ylitse muiden. Tässä tulevat myymälän suosikkiuutuudet!

 

Linda

 

Juice Beauty – Phyto-Pigments Brow Envy Gel

Valikoimiimme on saapunut viimein sävyllinen kulmageeli! Pienen harjan avulla geeliä on todella helppo levittää kulmiin. Massaa tulee juuri sopiva määrä ja sitä on helppo kerrostaa. Se antaa kevyen sävyn ja kulmakarvat muotoutuvat kauniisti geelin avulla. Käytän tätä välillä yksinään, mutta usein sipaisen sitä Ere Perez Almond Brow Pencil -kulmäkynän päälle. Näin nopeaa ja toimivaa kulmatuotetta en olekaan löytänyt aikaisemmin, joten tästä tuli helposti suosikkini.

 

 

Hurraw! – Pearl Aura Accent Balm

Ihanan silkkinen korostusbalmi sisältää kookosöljyä, joka tekee siitä helposti levittyvän kuultotuotteen. Suosikkisävyni on vaalea helmiäissävy Pearl, mutta ihania sävyjä tuotteesta löytyy peräti 6 kappaletta! Aura Accent Balmia voi sipaista niihin kohtiin kasvoilla, mihin haluaa heleää hohdetta. Itse kokeilin tuotetta myös luomille, jossa ohut kerros avasi katsetta kauniisti. Plussaa siitä, että pakkaus on 100 % kierrätettävä!

 

 

Iris

 

Ere Perez – Beetroot Cheek&Lip Tint sävyssä Fun

 

Kun Ere Perezin uutuudet saapuivat myymäläämme, en meinannut pysyä housuissani – niin ihania uutuustuotteita sarjalta valikoimaamme saapui. Lindan kanssa ostimme heti Beetroot Tintin sävyssä Fun ja myimmepä myymälään saapuneen eränkin loppuun muutaman päivän sisällä! Syy innostukseemme kyseisen tuotteen kohdalla oli sen loistava pigmentti sekä pysyvyys huulilla. Tämä sävyte kestää huulilla koko päivän ja se niin sanotusti ”värjää” omat huulet, jolloin väri pysyy huulilla pidempään. Fun on sävyltään kirkkaan pinkki, mutta sitä ei kannata säikähtää. Vinkki! Jos toivot kevyempää lopputulosta, levitä sävyte huulille ja anna sen kuivua muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen pyyhkäise ylimääräinen tuote pois kostutetulla vanulapulla. Beetroot Cheek&Lip tuotteesta löytyy myös klassisempi punainen sävy Joy.

 

 

Mahalo – Hawaiian Nights

 

Havaijilaisen Mahalo-sarjan tuotteet tuoksuvat huumaaville ja on vaikea valita vain yhtä suosikkia sarjan valikoimasta. Superuutuus Hawaiian Nights -yöseerumi kuitenkin koukuttaa tehokkailla raaka-aineillaan, sekä trooppisen yrttisellä tuoksullaan. Tuotteen sisältämä kasviperäinen A-vitamiini on peräisin ruusumarjaöljystä sekä cacayöljystä, jotka korjaavat ihoa luonnollisesti ja hellävaraisesti, ihoa ärsyttämättä.

 

Tutustu kaikkiin ihaniin uutuuksiimme tästä!


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua.

Comment are moderated