• Suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • Suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää

News Detail

Naturelle-myymälän vinkit kirkkaampaan ihoon

Naturelle-myymälän vinkit kirkkaampaan ihoon

Iriksen vinkit

Muista kuoria ihoasi

Kun haluaa kirkastaa ihoa, on tärkeää muistaa kuorinnan osuus ihonhoidossa. Tehokkaalla, mutta hellävaraisella happokuorinnalla saa häivytettyä ihon pigmenttimuutoksia ja ihon kokonaisilme kirkastuu. Suosittelen kokeilemaan Sukin valikoimasta Resurfacing Enzyme Peel -kuorintaa, jos happokuorinnat eivät ole ennestään tuttuja, tai jos iho on herkähkö. Tuotteen sisältämä glykolihappo kuorii ihoa ja kirkastamisen lisäksi happokuorinnasta saa apua myös epäpuhtaan ja ikääntyvän ihon hoitoon.

 

Kiinnitä huomiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Kirkkaasta ihosta haaveilevan kannattaa muistaa kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kehon ja mielen ollessa stressaantunut, saattaa se helposti näkyä myös ihon sameutena. Stressiä voi koittaa lievittää esimerkiksi tankkaamalla erilaisia vitamiineja niin ulkoisesti kuin sisäisesti. C-vitamiini on yksi todella tehokas ihon kirkastaja, joten kannattaa valita tuotteita, joista sitä löytyy korkeina pitoisuuksina. Yksi hyvä esimerkki on Lilfoxin uudistava Cleopatra-naamio, joka sisältää runsaasti antioksidantteja sekä C-vitamiinia. Stressin lievitykseen voi kokeilla myös kasvohierontaa, johon esimerkiksi Rose Quartz Gua Sha on mitä oivin apuväline.

 

 

 

Lindan vinkit

Paras tuote: Kirkastava kasvovesi

Kirkastavista kasvovesistä suosikkini on Juice Beautyn Brightening Essence Hoitoneste. Tämä hoitoneste tasoitti näkyvästi ihoni pintaa ja supisti ihohuokosia. Juice Beauty Brightening Essence sopii kaikille ihotyypeille, myös hyvin herkälle iholle. Heti ensimmäisenä ainesosana on Aloe Leaf Juice, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Vihreästä omenasta saatava omenahappo taas kirkastaa tehokkaasti ja auttaa hyperpigmentaatioon. Brightening Essence on huipputuote kirkastamaan, kosteuttamaan ja tasoittamaan ihoa!

 

 

Paras tuote: Kirkastava kosteusvoide

Välitöntä hehkua ja kirkkautta kasvoille tuo Tata Harper Illuminating Moisturizer Kirkastava Kosteusvoide. Tämä kasvovoide sisältää aitoa timanttipölyä! Tämä onkin aamuisin luottovoiteeni, sillä se kirkastaa ilmettä heijastamalla valoa kauniisti. Epäluonnollista kiiltoa ei kuitenkaan tarvitse pelätä, vaan tuote luo kasvoille pehmeän heleyden ja tasaisuuden. Illuminating Moisturizer kosteuttaa ihoa ja tasoittaa pintajuonteita. Vinkki: voidetta voi sipaista myös meikkivoiteen päälle korostustuotteena!

 

Saat nyt kaikista tuotteista -20 % edun 26.1. asti koodille TÄHTI20.

Hyödynnä etusi nyt!

 

 


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua.

Comment are moderated