• Antipodes -15 %! Koodi: GOVEGAN 🌱
  • nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 69 € TILAUKSIIN!
  • Antipodes -15 %! Koodi: GOVEGAN 🌱
  • nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 69 € TILAUKSIIN!

BLOGIPOSTAUKSET

Odacitén Sun Guardianille Protect Land + Sea -sertifikaatti!

Odacitén Sun Guardianille Protect Land + Sea -sertifikaatti!

Odacité on innoissaan Sun Guardianille satelevista kunnianosoituksista! Sen lisäksi, että Women’s Health valitsi Sun Guardianin parhaaksi raskausajan aurinkosuojaksi, se on nyt myös virallisesti Protect Land + Sea -sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että Sun Guardianille on teetetty riippumaton laboratoriotutkimus, jossa käytetyt analyyttiset menetelmät vahvistavat, ettei se sisällä vesistöjä tai luontoa saastuttavia ainesosia. Voit siis käydä huoletta uimassa tai huuhdella sen päivän päätteeksi iholtasi lavuaariin, sillä Sun Guardian suojelee ihosi lisäksi myös ympäristöä.

MITÄ SUN GUARDIAN SISÄLTÄÄ?

Uudistavia mineraaleja: Mineraalipitoinen merivesi

Rauhoittavia uutteita: Aloe Vera & Kehäkukka

Tehokkaita antioksidantteja: Vihreä tee & E-vitamiini

 

 

SUOJAA IHOASI. SUOJAA PLANEETTAAMME.

 

 

Kanadan turmeltumattomalla Pohjois-Tyynenmeren rannikolla jäätiköiden ja valtamerten virtaukset ovat lähentyneet yli 2,5 miljoonan vuoden ajan luomaan lietettä, joka sisältää runsaasti ihoa hoitavia mineraaleja ja harvinaisia maametalleja. Tästä lietteestä uutettu merivesi ja luonnollinen SPF 30 UVA- ja UVB -suoja ovat Sun Guardianin ydin. Sun Guardian levittyy iholle sulavasti ja kevyesti jättäen iholle rasvattoman mattapinnan, jolla on ihohuokosia, punoitusta ja virheitä häivyttävä vaikutus.

Sun Guardian sisältää lisäksi rauhoittavaa aloe veraa ja kehäkukkaa, kuten myös antioksidanttipitoista vihreää teetä ja E-vitamiinia.

Sun Guardian suojaa ihoa luonnollisella ja turvallisella sinkkioksidilla, eikä se sisällä synteettisiä ainesosia tai nanopartikkeleita, joilla voi olla haitallinen vaikutus vesistöihin.