0

Ostoskorisi on tyhjä

Suojaa ihosi auringon haitoilta
- luonnollisesti

Organic Beauty Awards -voittaja, Hynt Beauty Sun Prep SPF 25 -aurinkovoide suojaa ihosi tehokkaasti auringon haitallisilta säteiltä. Tutustu tuotteeseen ja suojaa ihosi luonnollisesti!
TUTUSTU
Suojaa ihosi auringon haitoilta - luonnollisesti
Organic Beauty Awards -voittaja, Hynt Beauty Sun Prep SPF 25 -aurinkovoide suojaa ihosi tehokkaasti auringon haitallisilta säteiltä. Tutustu tuotteeseen ja suojaa ihosi luonnollisesti!
TUTUSTU

Valitse ihollesi palkittu luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoide


ORGANIC BEAUTY AWARDS 2019 -VOITTAJA:
Vuoden paras aurinkosuojatuote 2019


SUN PREP Aurinkosuoja suojaa luonnollisesti ihoa UVA/UVB -säteilyltä. Tulehduksia estävät ja runsaita antioksidanttipitoisuuksia sisältävät kasviuutteet, kuten punaratanian juuri, vihreän teen lehdet ja lakritsa, rauhoittavat ja suojaavat ihoa luoden samalla täydellisen pohjustuksen meikille. Tässä tuotteessa yhdistyvät luonnollinen aurinkosuoja, kosteusvoide sekä meikinpohjustusvoide. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä tai herkkyyttä aiheuttavia ainesosia.

Saat nyt -15 % edun Sun Prep -aurinkovoiteesta koodilla: SUNPREP15
Huom! Etu voimassa vain 1.3. asti!
KÄYTÄ -15 % ETUSI & TILAA TÄSTÄ
Loistava monitoimituote!

★★★★★

"Sun Prep oli jo minulla viime kesänä käytössä ja hankin taas uuden aikaisin keväällä. Toimii meikin alla, kosteuttaa eikä tunnu ollenkaan aurinkosuojalta. Olen huomannut, että rauhoittaa myös näyttöpäätteellä työskennellessä ihon punoitusta.
Luottotuote, josta en luovu." - Birgitta

Kaikinpuolin laadukas tuote!

★★★★★

"Voide levittyy ja imeytyy hyvin, iho ei jää kiiltämään, silottaa, on miellyttävän tuoksuinen ja koostumus on kaikkiaan loistava. Tuote jättää rasvaittuvalle iholleni mattaisen pinnan ja siten lunastaa lupauksensa täysin. Olen käyttänyt vasta kaksi viikkoa aamuisin, kasvoveden ja seerumin jälkeen. Riittää kosteuttamaan yksin, pakkasista huolimatta. Meikki levittyy tasaisesti ja pysyy iltaan asti kiillottomana. Tämä tuote sopii myös ilman meikkiä päivävoiteena. Kertoin olisi saanut olla korkeampi. Monia suojakertoimellisia voiteita testanneena, vakuutuin tästä tuotteesta välittömästi. Loistava monitoimituote, arjen luxusta! Jää luottotuotteeksi monipuolisuutensa ja upean koostumuksensa vuoksi!" - Säde

LUE KAIKKI ARVIOT
Saat -15 % edun koodilla: SUNPREP15

Miellyttävä aurinkovoide, jossa kaikki tarpeellinen samassa


★★★★★

"Tästä tuli kertaheitolla kesän lempparituote. Kosteuttaa hyvin ja jättää ihon kivan tuntuiseksi. En tarvitse tämän jälkeen erillistä kosteusvoidetta." - Sanna
TILAA OMASI
TILAA UUTISKIRJEEMME
Oletko kiinnostunut luonnonkosmetiikasta? Tilaa uutiskirjeemme ja saat kuulla ajankohtaisista luonnonkosmetiikkauutisista ja -eduista ensimmäisten joukossa. Lisäksi tarjoamme -10 % edun ensimmäisestä tilauksestasi. :)