ROOSA NAUHA -KAMPANJA! 15 % etu koodilla ROOSA. Lisäksi lahjoitamme 5% tuotoista Roosa nauha-säätiölle.

0

Ostoskorisi on tyhjä

| Toimituskulu 0 € | Nopea toimitus | Premium-palvelua Sinulle |

KYPRIS - merellistä elinvoimaa ihollesi...

Kypris tuo ylellistä, targetoitua täsmähoitoa ihosi tarpeisiin. Räätälöi nyt oma rutiinisi valitsemalla sopiva eliksiiri ja seerumi. Kokeile nyt!

1000 Roses - Beauty Elixir I

Mikä:Kauneuseliksiiri kuivalle iholle

Kenelle: Kuivalle ja sekaiholle sekä normaalille iholle

Miksi:Yhteen pulloon on uutettu yli 1000 ruusun terälehteä! Ruusuvesi kosteuttaa kuivaa ja normaalia ihoa ja auttaa tasapainottamaan sekaihoa.
Tilaa tästä! >

Healing Bouquet - Beauty Elixir II


Mikä: Kauneuseliksiiri oireilevalle iholle

Kenelle:Tulehtuneelle ja vaurioituneelle iholle, akneen

Miksi: rauhoittaa ja tasapainottaa erilaisia iho-oireita, kuten tulehdukset, ärsytykset, arvet ja kuivuus. Vaikuttavina ainesosina mm. lakritsinjuuri ja baobab-, kukui-, tamanu-, kaktusviikuna- ja ruusunmarjaöljyt.

"Huippuöljy helposti reagoivalle iholle
★★★★★

Tämä on mielettömän tehokas öljy rauhoittamaan ihoa jos on näppylää ja iho herkistelee. Ihana ihana öljy." - Mari V.
Tilaa tästä! >

Prismatic Array - Beauty Elixir III


Mikä:Kauneuseliksiiri herkälle iholle

Kenelle: Herkät ihotyypit, herkästi reagoivalle iholle ja
odottaville äideille

Miksi:Prismatic Array ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä,
mikä tekee siitä turvallisen valinnan odottaville äideille ja herkille
ihotyypeille!
Tilaa tästä! >

Kypriksen tehoseerumit on luotu jokaisen ihotyypin avuksi

Antioxidant Dew


Mikä:
Superkosteuttava seerumi

Kenelle: Kuiva iho, atooppinen iho

Miksi: Antioxidant Dew kosteuttaa kuivimmankin ihon! Maitomainen seerumi tuo iholle ennennäkemätöntä kosteutta. Mahtava talviseerumi häivyttää punaisuutta ja kirkastaa ihoa. Sisältää 26 luonnollista aktiiviainetta ihon parhaaksi.

"Loistava tuote
★★★★★

Antioxidant Dew ylitti kaikki odotukseni. Ihoni on erittäin herkkä ja reagoi helposti uusiin tuotteisiin punoittamalla ja POD-oireilulla. Jännitti siksi kokeilla tätä. Ihoni on kuitenkin rakastanut tätä seerumia! Pintakuivuus häipyi parin päivän jälkeen kokonaan. Tuotteessa on erittäin mieto tuoksu, lähes olematon, josta minulta saa aina plussaa. Iho on todella pehmeä. Tuote on aika kallis, mutta tulen ostamaan tämän uudelleen. Ensimmäinen kokeilemani seerumi, joka oikeasti kosteuttaa ihon." - Minna
Tilaa tästä! >

Moonlight Catalyst


Mikä: Uudistava yöseerumi

Kenelle: Kiinteytystä kaipaavalle iholle

Miksi:Uskomaton kuunvalon seerumi toimii retinolin lailla napakoittaen ihoa yöunien aikana! Ainutlaatuinen fermentoitu kurpitsaentsyymi parantaa solujen uudistumista, pehmittää ihon pintaa ja vähentää ympäristötekijöiden aiheuttamia haittoja iholla.

Täydellinen seerumi
★★★★★

Sain tästä näytteen ja ensimmäisen yön jälkeen tiesin, etten aio olla enää ilman. Useimmat kokeilemani hoitoseerumit eivät ole tehneet todella pintakuivalle sekaiholleni mitään eroa, mutta tämän vaikutukset kyllä näkyy ja tuntuu. Iho on aamuisin rauhoittunut, sileä ja tasaisen värinen. Voiteet ja seerumit imeytyvät tämän jäljiltä paljon paremmin ja varmaan senkin vuoksi epäpuhtaudet ovat vähentyneet silminnähden. - Ulpu
Tilaa tästä! >

Clearing Serum


Mikä:Puhdistava tehoseerumi

Kenelle: Epäpuhtaalle iholle, hormonaalisiin epäpuhtauksiin, akneen

Miksi:Huimat 30 luonnollista aktiiviainesosaa sisältävä Clearing Serum rauhoittaa tehokkaasti ihon tulehdustiloja ja tasapainottaa ihoa kohti luonnollisempaa tilaa. Sisältää aknen hoidossa yleisesti käytettäviä aineosia, kuten vihreää teetä, sinkkiä ja tiikkipuuöljyä, jotka ennaltaehkäisevät tulehdusten syntyä ja parantavat jo ihossa olevia tulehduksia ja ihon häiriötiloja.

Paras puhdistava seerumi
★★★★★

Ihoni kunto on parantunut ja epäpuhtaudet selkeästi vähentyneet aloitettuani tämän seerumin. Imeytyy todella hyvin ja ihoni on mielestäni myös kirkkaampi. Yöksi olen laittanut aina Moonlight catalyst seerumin ja tämän päiväksi ja on kyllä ihan paras yhdistelmä ollut, jatkan käyttöä. - Terhi
Tilaa tästä! >

ETUMME SINULLE!

Kypris-tuotteen ostajalle 10 EURON arvoinen Naturelle-raha LAHJAKSI. Voit lunastaa edun seuraavassa tilauksessasi. Tarkista kampanjaehdot täältä.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄSTÄ >


| Toimituskulu 0 € | Nopea toimitus |
Premium-palvelua Sinulle