Kauneustoimittajan joululahjavinkit

Kauneustoimittajan joululahjavinkit

Joululahjahankinnat vielä vaiheessa? Huoli pois, sillä kauneustoimittajamme listasi joulun ihanimmat lahjat valmiiksi! Ylellisellä luonnonkosmetiikalla ilahdutat takuuvarmasti.
AHAA, happoja! Luet nyt Kauneustoimittajan joululahjavinkit 4 minuuttia Seuraava Kuinka siirtyä luonnonkosmetiikkaan?

Joululahjahankinnat vielä vaiheessa? Huoli pois, sillä kauneustoimittajamme listasi joulun ihanimmat lahjat valmiiksi! Ylellisellä luonnonkosmetiikalla ilahdutat takuuvarmasti.

 

 

 

Äidille

Juice Beautyn patentoitu Stem Cellular -hoitolinja sisältää tehokiinteyttäviä tuotteita ikääntyvälle iholle. Hedelmien kantasolujen, viinirypäleensiemenöljyn ja C-vitamiinin yhdistelmään perustuva hoitolinja tasoittaa näkyvästi juonteita, sekä uudistaa ja napakoittaa ihoa. Stem Cellular -linjasta on saatavilla kätevä, kolme suosituinta tuotetta sisältävä pakkaus, joka sopii erinomaisesti joululahjaksi.

https://naturelle.fi/collections/ihonhoito/products/juice-beauty-anti-wrinkle-solutions-matkapakkaus

 

 

 

Siskolle

Henné Organicsin valmis lahjapakkaus sisältää 4 sävytettyä huulivoidetta – nuden Baren, pinkin Azalean, korallinpunaisen Coralin ja tummanpunaisen Intriguen. Tyylikäs pakkaus ja monipuoliset sävyvaihtoehdot tekevät tästä lahjapakkauksesta upean joululahjan! Hennén huulivoiteet ovat syväkosteuttavia ja hoitavatkin huulet sävytyksen ohella täydellisen pehmeiksi.

https://naturelle.fi/collections/lahjaideat/products/henne-organics-lip-tint-gift-set

 

 

Tyttärelle

Ere Perezin Vanilla Highlighter sopii jokaisen meikkipussiin! Ihanaa hehkua ja kuultoa tuova voide korostaa ihon nuorekkuutta ja sopii täydentämään niin arki- kuin juhlameikkiäkin. Vanilla Highlighterin sävy Falling Star sopii kaikille ihonsävyille, joten oikean sävynkään kanssa ei tarvitse arpoa. Plussaa myös herkullisesta vaniljantuoksusta!

https://naturelle.fi/products/ere-perez-vanilla-highlighter

 

 

Miehelle

John Masters Organicsin Sculpting Clay on joustavan pidon antava hiusvaha, joka on valmistettu kolmesta eri savesta, mehiläisvahasta ja eteerisistä öljyistä. Maskuliininen pakkaus miellyttää myös miehen silmää! Luonnonsavet imevät hiuspohjasta ylimääräistä rasvaa, minkä ansiosta hiukset eivät myöskään rasvoitu yhtä nopeasti. Helppokäyttöinen vaha nopeaan muotoiluun!

https://naturelle.fi/collections/john-masters-organics/products/john-masters-organics-sculpting-clay-medium-hold

 

 

 

Pienelle budjetille

Ere Perezin Papaya SOS Marmalade on edullinen, mutta laadukas lahja – iloisen keltainen balmi pelastaa ihon kuin ihon kuivuudelta ja ärsytykseltä. Tuoksutonta balmia voidaan käyttää ravitsemaan kasvojen ihoa, tai rauhoittamaan ihoärsytyksiä ja rohtuneita huulia. Balmia voi sipaista myös vaikka kynsinauhoille, kuiviin hiusten latvoihin tai vartalon karheille alueille. Monikäyttöinen ”pelastaja-balmi” ei taatusti jää käyttämättä! Sopii kaikille ihotyypeille.

https://naturelle.fi/collections/ere-perez/products/ere-perez-papaya-sos-marmalade

 

 

Luonnonkosmetiikkaan siirtyvälle

Luonnonkosmetiikkaan siirtyvän kannattaa aloittaa tutustuminen tehokkaista tuotteista, jotka vakuuttavat heti kättelyssä. Luonnonkosmetiikka-ala on ottanut huimia harppauksia eteenpäin niin tuotteiden koostumuksissa, kuin tehokkuudessakin, eivätkä ne enää kalpene lainkaan synteettisten rinnalla – päinvastoin.

Kerrasta vakuuttava kuorinta on tietenkin Juice Beautyn Green Apple Peel – lähes kaikille sopiva hoitolatasoinen AHA-happokuorinta, jonka korkea happopitoisuus (13-15 %) uudistaa ja kuorii ihoa näkyvästi. Tästä kuorinnasta on apua ihon kuivuuteen ja hilseilyyn, rasvoittuvuuteen, epäpuhtauksiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin, juonteisiin, pigmenttiläiskiin ja sameaan ihonsävyyn. Tuotetta ei suositella kuitenkaan hyvin herkälle iholle, eikä rosaceasta tai voimakkaasta couperosasta kärsiville ihoille.

Tämän lahjan saaja kiittää Sinua varmasti jälkikäteen!

https://naturelle.fi/products/juice-beauty-green-apple-peel-full-strength-kuorintavoide

 

 

 

Luonnonkosmetiikka-hifistelijälle

Luonnonkosmetiikka-hifistelijä on tietoinen raaka-aineista ja kiinnostuu helposti markkinoiden uutuustuotteista, mutta hyväksyy käyttöönsä vain parhaat. Ja jos parasta haetaan, on Vintner’s Daughterin Active Botanical Serum selvä valinta. Active Botanical Serum on luonnonkosmetiikan Afrikan tähti – kulttituote, jonka jokainen aidosti haluaisi. Seerumin valmistuksessa on otettu oppia viinin käymisprosessista, jotta korkealaatuisten ainesosien aktiivisuus pystytään säilyttämään seerumissa ja näin ollen iholle saadaan näkyviä tuloksia. Active Botanical Serum on Vintner’s Daughterin ainoa tuote, sillä se on niin täydellinen, ettei muita edes tarvita. 

https://naturelle.fi/products/vintners-daughter-active-botanical-serum-kasvoseerumi

 

Kuva: Stella Harasek

 

Itsellesi

Muistathan, että ansaitset hemmottelua itsekin? Mitäpä jos tänä jouluna ostaisit lahjan myös itsellesi, kiitoksena kuluneesta vuodesta. Mahalon The Rare Indigo Kauneusbalmi on tuote, josta ihosi kiittää Sinua pitkään – riittoisa hoitobalmi kestää käytössä jopa vuoden! Terapeuttisen rentouttava, eteerinen tuoksu rauhoittaa stressaantuneen mielen ja tuotteen silkkinen koostumus tuntuu ihanalta iholla – käytä balmia voiteen, naamion, öljyn tai seerumin tavoin. Balmia ei huuhdella, vaan se jätetään iholle vaikuttamaan. Syvän violetin sävyinen The Rare Indigo kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, tasoittaa ihonsävyä, helpottaa ihoärsytyksiä, vähentää epäpuhtauksia ja heleyttää ihoa. Kauniissa bambupurkissa saapuva The Rare Indigo on vähintä, mitä ansaitset!

https://naturelle.fi/products/mahalo-the-rare-indigo-kauneusbalmi

 

 

Kenelle tahansa

Lahjakortin kanssa ei voi mennä pieleen – anna saajan valita itse ihanimmat tuotteet! Valitse vain sopiva summa ja lahjakortti toimitetaan Sinulle sähköpostitse – voiko olla helpompaa?

https://naturelle.fi/products/lahjakortti

 

Saat nyt näistä tuotteista -10 % edun koodilla KNRI02. Etu voimassa 31.12.2018 asti verkkokaupassa ja myymälässä. Etu ei koske tuotemerkkejä Mahalo ja Vintner's Daughter, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin. Tuotteita rajoitettu erä. Hyödynnä etusi nyt!