TOIMITUS

Toimitamme yli 79 € tilaukset maksutta kaikilla muilla toimitustavoilla, paitsi DHL Kotiinkuljetuksella. DHL Kotiinkuljetus on aina maksullinen.

Alle 79 € jääviin tilauksiin lisätään toimituskulut. 

Tilaukseni loppusumma ennen alennusta on 79 € tai yli, mutta alennuksen jälkeen alle 79 € - joudunko maksamaan postikulut?

 Esimerkki 1: kun tilauksen maksettavaksi loppusummaksi jää vähintään 79 euroa, toimitus on ilmainen.

Esimerkki 2: kun tilauksesi loppusumma on 79 euroa, mutta käytät siihen 5 euron alennuskoodin, loppusummaksi jää 74 euroa. Toimituskulut lisätään summaan. 

Postikulu tulee automaattisesti tilauksiin, joiden loppusumma on alle 79 euroa. 

 

Nouto varastolta

 

Voit halutessasi noutaa tilauksesi varastoltamme Tuusulasta, jolloin pääset käsiksi luonnonkosmetiikkasuosikkeihisi vieläkin nopeammin!

Mikäli haluat noutaa tilauksesi postituksen sijaan, jätä tilauksesi kommenttikenttään tieto noudosta tai vaihtoehtoisesti ota tilauksen teon jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse. 

Tilaus on noudettavissa arkisin klo 7-14.30 välillä. 

 Emme hyvitä postikuluja noudosta huolimatta.

 

TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT

Paketit toimittaa Posti, Matkahuolto ja DHL. 

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen ja toimitusaikamme onkin tavallisesti 1-3 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Tilaus lähetetään aina samana päivänä tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, mikäli tuotetta on heti varastossa. Emme vastaa Postin tai Matkahuollon omista kuljetusviiveistä.  

Täyttämällä tilaustietoihin matkapuhelinnumerosi ja sähköpostisi, saat saapumisilmoituksen, kun pakettisi on noudettavissa valitsemaltasi Postin tai Matkahuollon noutopisteeltä.

Huomioithan, että Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteellä ainoastaan 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen paketit palautetaan lähettäjälle. 

 

POSTIPAKETTI

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Alle 79 € tilauksissa postikulu 5,90 €. Yli 79 € tilauksiin ei tule postikuluja. 

 

POSTIN PAKETTIAUTOMAATTI

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja. 

 Alle 79 € tilauksissa postikulu 5,90 €. Yli 79 € tilauksiin ei tule postikuluja. 

 

MATKAHUOLTO

 Alle 79 € tilauksissa postikulu 5,90 €. Yli 79 € tilauksiin ei tule postikuluja. 

 

 

 

BUDBEE 

Alle 79 € tilauksissa postikulu 4,90 € tai 7,90 €. Yli 79 € tilauksiin ei tule postikuluja.

 

KIRJELÄHETYS

Voimme lähettää alle 3 cm paksuiset lähetykset automaattisesti kirjelähetyksenä suoraan kotiisi ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että kirjelähetyksille ei ole mahdollista saada seurantatietoja. Ei toimituskuluja yli 79 euron arvoisille tilauksille. 

 

TOIMITUS ULKOMAILLE

Mikäli haluat tilata tuotteita muualle kuin Suomeen, käytäthän kansainvälistä verkkokauppaamme www.naturelleshop.com. Jos toimitus ei ole mahdollinen valitsemaasi kohdemaahan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@naturelle.fi. 

 

HINNAT JA MAKSUT

Kaikki hintamme sisältävät aina arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on Naturelle.fi-verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Naturelle.fi pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen ja hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Maksutavat

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna-lasku, Collector-lasku, Collector-tili, korttimaksut (Visa, Mastercard, Amex) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia), sekä Mobile Pay ja Apple Pay.

Käyttämällä Collector-palvelua hyväksyt Paytrail Oyj (2122839-7) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on Paytrail Collector-laskulla tai verkkopankkitunnuksilla maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun puh. 020 718 1830  (ark. klo 8-19). 

Paytrail Collector-laskun laskutuslisä on 2,95€ . Klarna-laskussa ei laskutuslisää.

  

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee kuitenkin olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Emme hyvitä avattuja tuotteita, mikäli kyseessä on tuotepalautus. Täytä sähköinen palautuslomake tästä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaA8S-iiLmH68Tjor-VqEOeOJSAXwmw2jbRmgXYuf78gN28w/viewform tai lisää pakettiin itse kirjoittamasi viesti, josta käy ilmi lähettäjän tiedot, palautettava/vaihdettava tuote sekä onko kyseessä palautus vai vaihto. Vaihdon yhteydessä kirjaa mukaan myös tuote, johon haluat palauttamasi tuotteen vaihtaa.

Palautusosoite:

ASIAKASPALAUTUS / Naturelle.fi

Teollisuustie 9

04300 Tuusula

Asiakaspalautustunnus (Postin toimipisteelle) on 638181.

 

Palautussumma hyvitetään 14 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

HUOM! Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 19 €, mikäli pakettia ei halua vastaanottaa uudelleen. Maksu vähennetään hyvitettävästä summasta. 

 

REKLAMAATIO JA KULUTTAJANSUOJA

Jos olet saanut virheellisen tai väärän tuotteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse ennen tuotteen palautusta. Mikäli tuote on viallinen tai rikkoutunut kuljetuksessa, liitä mukaan myös kuva viasta. 

Kuluttajansuojalaki, joka suojaa Sinun oikeuksiasi asiakkaana, koskee myös ostosten tekoa meillä.

 

TAVARAN VIRHEISTÄ HUOMAUTTAMINEN

Vastaamme tuotteiden virheettömyydestä 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Havaittuasi mahdollisen vian, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme tilanteen korjaamiseksi.

 

IKÄRAJA

Naturelle.fi toimittaa tilauksia vain yli 18-vuotiaille henkilöille.

 

TIETOSUOJA

Henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Kaikki tilaajat ovat Naturelle.fi:n asiakasrekisterissä, jossa olevia tilaajan tilauksen yhteydessä tai muutoin antamia tietoja käytetään käyttäjän mm. henkilöllisyyden todentamiseen, käyttäjäsuhteen ylläpitoon ja hoitoon, muihin vastaaviin Naturelle.fi:n liittyviin tarkoituksiin sekä suoramarkkinointiin. Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinoinnin tarkoituksiin.

 

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN

Saat sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin, kun tilaus on käsitelty ja tuotteet on lähetetty.

Olemme Sinuun yhteydessä, mikäli tilattu tuote on loppunut varastostamme. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan 14 arkipäivän kuluessa.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä uutta toimituskulua.

Mikäli kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen, tai Sinulla on muita tilaustasi koskevia kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu (at) naturelle.fi.