• Suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nyt myös DHL Kotiinkuljetus!
  • Suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  • Nyt myös DHL Kotiinkuljetus!

Toimitus- ja maksuehdot

YLEISET EHDOT

 

Voit valita maksuttomaksi noutotavaksi noudon varastoltamme Tuusulasta (Teollisuustie 9, 04300 Tuusula). Ilmoitamme sinulle, kun tilauksesi on noudettavissa. Varastomme on avoinna arkisin klo 9-15, muut noutoajat sovittavissa erikseen. 

 

 

Toimitamme yli 69 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Alle 69 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4,90€. (Esimerkki 1: kun tilauksen maksettavaksi loppusummaksi jää vähintään 69 euroa, toimitus on ilmainen. Esimerkki 2: jos tilauksesi loppusumma on 69 euroa, mutta käytät 5 euron alennuskoodia, loppusummaksi jää 64 euroa > tällöin toimitus ei ole ilmainen vaan toimituskulut 4,90 euroa lisätään summaan, eli maksettavaksi tulee 68,90 euroa.)

 

 

Etukoodit eivät koske Sabé Masson-, Herbalore NYC-, Mahalo-, Vintner's Daughter tai Kypris -tuotesarjoja eikä lahjakortteja, ellei toisin mainita. 

 

TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT

Paketit toimittaa Posti ja Matkahuolto. Voit valita toimituksen suoraan postitoimipaikkaan, SmartPOST-pakettiautomaattiin tai Matkahuollon toimipisteeseen. 

Toimitustapa Tilauksen loppusumma Postikulu
Nouto varastolta Kaikki tilaukset Ilmainen
Matkahuolto, Posti vähintään 69 €  Ilmainen
Matkahuolto, Posti enintään 68,99 4,90 €

 

 

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen ja toimitusaikamme onkin tavallisesti 1-4 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Tilaus lähetetään aina samana päivänä tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, mikäli tuotetta on heti varastossa.  Emme vastaa Postin tai Matkahuollon omista kuljetusviiveistä.  

Täyttämällä tilaustietoihin matkapuhelinnumerosi ja sähköpostisi, saat saapumisilmoituksen, kun pakettisi on noudettavissa valitsemaltasi Postin tai Matkahuollon noutopisteeltä.

 

NOUTO VARASTOLTA

Maksuton vaihtoehto. Saat meiltä tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa. Osoite: Teollisuustie 9, 04300 Tuusula. Kyseessä on harmaa varastorakennus, jonka lasinen pääovi sijaitsee rakennuksen vasemmassa laidassa. Seinässä lukee Mixtra Oy. Paina pääoven luona olevaa ovikelloa ja odota - tuomme tilauksesi ovelle :) 

 

POSTIPAKETTI

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Alle 69 € tilauksissa postikulu 4,90 €. Yli 69 € tilauksiin ei tule postikuluja. 

 

POSTIN PAKETTIAUTOMAATTI

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja. 

 Alle 69 € tilauksissa postikulu 4,90 €. Yli 69 € tilauksiin ei tule postikuluja. 

 

KIRJELÄHETYS

Voimme lähettää alle 3 cm paksuiset lähetykset automaattisesti kirjelähetyksenä suoraan kotiisi ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että kirjelähetyksille ei ole mahdollista saada seurantatietoja. Ei toimituskuluja yli 69 euron arvoisille tilauksille. 

TILAUS ULKOMAILLE

Mikäli haluat tilata tuotteita muualle kuin Suomeen, käytäthän kansainvälisiä verkkokauppojamme. Jos toimitus ei ole mahdollinen valitsemaasi kohdemaahan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@naturelle.fi. 

Euroopan verkkokauppamme: https://naturelleshop.com/

Ruotsin verkkokauppamme: https://naturelleshop.se/

 

HINNAT JA MAKSUT

Kaikki hintamme sisältävät aina arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on Naturelle.fi-verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Naturelle.fi pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen ja hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Maksutavat

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna-lasku, Collector-lasku, Collector-tili, korttimaksut (Visa, Mastercard, Amex) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia), sekä Mobile Pay ja Apple Pay.

Käyttämällä Collector -palvelua hyväksyt Paytrail Oyj (2122839-7) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on Paytrail Collector-laskulla tai verkkopankkitunnuksilla maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun puh. 020 718 1830  (ark. klo 8-19). 

Paytrail Collector-laskun laskutuslisä on 2,95€. Klarna-laskussa ei laskutuslisää.

 

ASIAKASPALVELU

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli mieleesi herää mitä tahansa kysymyksiä! Autamme aina ilolla. Meihin saat yhteyden sähköpostitse ja etusivun chatin kautta <3

 

Sähköposti: asiakaspalvelu@naturelle.fi

 

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee kuitenkin olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Emme hyvitä avattuja tuotteita, mikäli kyseessä on tuotepalautus. Täytä sähköinen palautuslomake tästä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaA8S-iiLmH68Tjor-VqEOeOJSAXwmw2jbRmgXYuf78gN28w/viewform

Kirjoita paketin päälle osoitteeksi ASIAKASPALAUTUS / Naturelle.fi, Teollisuustie 9, 04300 Tuusula. Asiakaspalautustunnus (Postin toimipiste) on 638181.

Ole meihin yhteydessä, mikäli Sinulla on kysyttävää palautuksestasi :) 

Palautussumma hyvitetään 14 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

HUOM! Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 19 €, joka vähennetään hyvitettävästä summasta. 

REKLAMAATIO JA KULUTTAJANSUOJA

Jos saat virheellisen tai väärän tuotteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla ennen tuotteen palautusta.

Kuluttajansuojalaki, joka suojaa Sinun oikeuksiasi asiakkaana, koskee myös ostosten tekoa meillä.

TOIMITUS

Toimitamme tilauksia Suomen sisällä. Lähetämme tilauksesi aina mahdollisimman nopeasti ja toimitusaikamme on 1-4 arkipäivää, joka lasketaan tilauksen vastaanottamisesta. Kirjelähetyksille ei valitettavasti ole mahdollista saada seurantatietoja, mutta tavallisesti kirjelähetykset ovat olleet perillä noin viikon kuluessa.

 Huomioithan, että Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteellä ainoastaan 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen paketit palautetaan lähettäjälle. 

Naturelle.fi pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

TAVARAN VIRHEISTÄ HUOMAUTTAMINEN

Vastaamme tuotteiden virheettömyydestä myös edellä mainitun 14 päivän jälkeen. Havaittuasi vian, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme tilanteen korjaamiseksi.

IKÄRAJA

Naturelle.fi toimittaa tilaukset yli 18-vuotiaille henkilöille.

TIETOSUOJA

Henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Kaikki tilaajat ovat Naturelle.fi:n asiakasrekisterissä, jossa olevia tilaajan tilauksen yhteydessä tai muutoin antamia tietoja käytetään käyttäjän mm. henkilöllisyyden todentamiseen, käyttäjäsuhteen ylläpitoon ja hoitoon, muihin vastaaviin Naturelle.fi:n liittyviin tarkoituksiin sekä suoramarkkinointiin. Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinoinnin tarkoituksiin.

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN

Saat sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin, kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat lähetetty.

Otamme Sinuun yhteyttä, jos tilattu tuote on loppunut varastostamme. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan 14 arkipäivän kuluessa.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimituskulua.

Mikäli kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai Sinulla on jotain muita tilaustasi koskevia kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (at) naturelle.fi niin autamme mielellämme.