TOIMITUS

Toimitamme yli 69 € tilaukset maksutta. Alle tämän jääviin tilauksiin lisätään toimituskulut 4,90 € (Posti). 

Tilaukseni loppusumma ennen alennusta on 69 € tai yli, mutta alennuksen jälkeen alle 69 € - joudunko maksamaan postikulut?

 Esimerkki 1: kun tilauksen maksettavaksi loppusummaksi jää vähintään 69 euroa, toimitus on ilmainen.

Esimerkki 2: kun tilauksesi loppusumma on 69 euroa, mutta käytät siihen esimerkiksi 5 euron alennuskoodin, loppusummaksi jää 64 euroa - tällöin toimituskulut 4,90 euroa lisätään summaan. 

 Postikulu tulee automaattisesti tilauksiin, joiden loppusumma on alle 69 euroa.

 

Nouto varastolta

Voit valita maksuttomaksi toimitustavaksi noudon varastoltamme Tuusulasta (Teollisuustie 9, 04300 Tuusula). Ilmoitamme sinulle, kun tilauksesi on noudettavissa. Varastomme on avoinna arkisin klo 9-15, muut noutoajat sovittavissa erikseen

 Saat meiltä tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa.

Nouto-osoite: Teollisuustie 9, 04300 Tuusula. Harmaan varastorakennuksen lasinen pääovi sijaitsee rakennuksen vasemmassa laidassa. Seinässä lukee Mixtra Oy. Paina pääoven luona olevaa ovikelloa ja odota - tuomme tilauksesi ovelle!

 

 

TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT

Paketit toimittaa Posti ja Matkahuolto. Voit valita toimituksen suoraan postitoimipaikkaan, SmartPOST-pakettiautomaattiin tai Matkahuollon toimipisteeseen. 

Toimitustapa Tilauksen loppusumma Postikulu
Nouto varastolta Kaikki tilaukset Ilmainen
Matkahuolto, Posti vähintään 69 €  Ilmainen
Matkahuolto, Posti enintään 68,99 4,90 €

 

 

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen ja toimitusaikamme onkin tavallisesti 1-3 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Tilaus lähetetään aina samana päivänä tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, mikäli tuotetta on heti varastossa. Emme vastaa Postin tai Matkahuollon omista kuljetusviiveistä.  

Täyttämällä tilaustietoihin matkapuhelinnumerosi ja sähköpostisi, saat saapumisilmoituksen, kun pakettisi on noudettavissa valitsemaltasi Postin tai Matkahuollon noutopisteeltä.

Huomioithan, että Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteellä ainoastaan 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen paketit palautetaan lähettäjälle. 

 

POSTIPAKETTI

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. Alle 69 € tilauksissa postikulu 4,90 €. Yli 69 € tilauksiin ei tule postikuluja. 

 

POSTIN PAKETTIAUTOMAATTI

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja. 

 Alle 69 € tilauksissa postikulu 4,90 €. Yli 69 € tilauksiin ei tule postikuluja. 

 

KIRJELÄHETYS

Voimme lähettää alle 3 cm paksuiset lähetykset automaattisesti kirjelähetyksenä suoraan kotiisi ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että kirjelähetyksille ei ole mahdollista saada seurantatietoja. Ei toimituskuluja yli 69 euron arvoisille tilauksille. 

 

TILAUS ULKOMAILLE

Mikäli haluat tilata tuotteita muualle kuin Suomeen, käytäthän maakohtaisia verkkokauppojamme. Jos toimitus ei ole mahdollinen valitsemaasi kohdemaahan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@naturelle.fi. 

Euroopan verkkokauppamme: https://naturelleshop.com/

Ruotsin verkkokauppamme: https://naturelleshop.se/

 

HINNAT JA MAKSUT

Kaikki hintamme sisältävät aina arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on Naturelle.fi-verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Naturelle.fi pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen ja hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Maksutavat

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna-lasku, Collector-lasku, Collector-tili, korttimaksut (Visa, Mastercard, Amex) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia), sekä Mobile Pay ja Apple Pay.

Käyttämällä Collector-palvelua hyväksyt Paytrail Oyj (2122839-7) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on Paytrail Collector-laskulla tai verkkopankkitunnuksilla maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun puh. 020 718 1830  (ark. klo 8-19). 

Paytrail Collector-laskun laskutuslisä on 2,95€ . Klarna-laskussa ei laskutuslisää.

  

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee kuitenkin olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Emme hyvitä avattuja tuotteita, mikäli kyseessä on tuotepalautus. Täytä sähköinen palautuslomake tästä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaA8S-iiLmH68Tjor-VqEOeOJSAXwmw2jbRmgXYuf78gN28w/viewform tai lisää pakettiin itse kirjoittamasi viesti, josta käy ilmi lähettäjän tiedot, palautettava/vaihdettava tuote sekä onko kyseessä palautus vai vaihto. Vaihdon yhteydessä kirjaa mukaan myös tuote, johon haluat palauttamasi tuotteen vaihtaa.

Palautusosoite:

ASIAKASPALAUTUS / Naturelle.fi

Teollisuustie 9

04300 Tuusula

Asiakaspalautustunnus (Postin toimipisteelle) on 638181.

 

Palautussumma hyvitetään 14 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

HUOM! Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 19 €, mikäli pakettia ei halua vastaanottaa uudelleen. Maksu vähennetään hyvitettävästä summasta. 

 

REKLAMAATIO JA KULUTTAJANSUOJA

Jos olet saanut virheellisen tai väärän tuotteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse ennen tuotteen palautusta. Mikäli tuote on viallinen tai rikkoutunut kuljetuksessa, liitä mukaan myös kuva viasta. 

Kuluttajansuojalaki, joka suojaa Sinun oikeuksiasi asiakkaana, koskee myös ostosten tekoa meillä.

 

TAVARAN VIRHEISTÄ HUOMAUTTAMINEN

Vastaamme tuotteiden virheettömyydestä 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Havaittuasi mahdollisen vian, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme tilanteen korjaamiseksi.

 

IKÄRAJA

Naturelle.fi toimittaa tilauksia vain yli 18-vuotiaille henkilöille.

 

TIETOSUOJA

Henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Kaikki tilaajat ovat Naturelle.fi:n asiakasrekisterissä, jossa olevia tilaajan tilauksen yhteydessä tai muutoin antamia tietoja käytetään käyttäjän mm. henkilöllisyyden todentamiseen, käyttäjäsuhteen ylläpitoon ja hoitoon, muihin vastaaviin Naturelle.fi:n liittyviin tarkoituksiin sekä suoramarkkinointiin. Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinoinnin tarkoituksiin.

 

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN

Saat sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin, kun tilaus on käsitelty ja tuotteet on lähetetty.

Olemme Sinuun yhteydessä, mikäli tilattu tuote on loppunut varastostamme. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan 14 arkipäivän kuluessa.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä uutta toimituskulua.

Mikäli kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen, tai Sinulla on muita tilaustasi koskevia kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu (at) naturelle.fi.