Postin lakko ei vaikuta toimituksiimme! Valitse nopea DHL Express-toimitus.  Lue lisää >

0

Ostoskorisi on tyhjä

Palautusohjeet

Toivomme, että tuotteistamme on Sinulle paljon iloa! Sinulla on kuitenkin aina kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus tuotteen vastaanottamisesta.  

 

TUOTTEIDEN VAIHTAMINEN JA PALAUTTAMINEN ON HELPPOA!


1. Täytä sähköinen palautuslomake huolellisesti. Lomakkeen löydät tästä linkistä (palautuslomake avautuu uuteen ikkunaan). 

 

2. Laita palautettava tuote omaan myyntipakkaukseensa ja suojaa palautettava tuote hyvin. Käytäthän vastaavanlaista pakettia, jossa tuote on toimitettu ja sulje paketti huolellisesti. Vie palautus Postin toimipaikkaan ja pyydä kuitti palautuksesta.

 

Kirjoita paketin päälle osoitteeksi:
ASIAKASPALAUTUS / Naturelle.fi
Teollisuustie 9
04300 Tuusula

Asiakaspalautustunnus on 638181.

 

3.  Tuotteen palautumisen jälkeen palautamme maksun viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden sisällä palautuksen käsittelystä. Suoritamme maksun maksutavalla, jolla tilaus on tehty. Mikäli toivot vaihtoehtoista hyvitystä, esim. lahjakorttia tai vaihtotuotetta, olethan meihin yhteydessä. Lähetäthän tuotteen takaisin meille viivytyksettä. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää kuitenkin, että sähköinen palautuslomake on täytetty ennen palauttamisajan päättymistä.

 

Naturelle pidättää oikeuden olla palauttamatta maksua, ennen kuin tuote on palautunut takaisin tai kunnes tuotteen lähetys meille takaisin on todennettu muin keinoin, esimerkiksi palautuskuitilla.

 

Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen ja pakkauksen sinettien tulee olla ehjät. Tämä ei koske reklamaatiotuotteita – reklamaatiotapauksissa olethan meihin yhteydessä ennen tuotteen lähettämistä. Lähetyksistä ei koidu Sinulle kustannuksia – maksamme palautuskulut puolestasi. 

HUOM! Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 15 €.