Me Naturellella haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta - niin tuotteiden kuin myös palvelun osalta. Asiakkaamme ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä tuotteisiimme ja palveluumme. Kuitenkin sen sijaan, että jäisimme lepäilemään laakereillemme, pyrimme aina kehittämään Naturellea vastaamaan sitä, mitä Te, maailman parhaat asiakkaamme haluatte ja tarvitsette. Lue alta, mitä asiakkaamme meistä kertovat!

 

”On se vaan mahtavaa asioida nettikaupassa, josta saa suomenkielisellä palvelua, ja jossa joku ihan oikeasti viitsii vastata asiakkaan kysymyksiin. Tulee tunne, että asiakkaasta ihan oikeasti välitetään!

Kaunis kiitos huippu palvelusta, en edes osannut odottaa tällaista❤️"  - Päivi T.

 

”Kaikki teidän suositukset on olleet tosi hyviä ja oon löytänyt uusia lemppareita, jotka on paljon parempia kuin vanhat synteettiset. Teillä on kyllä parasta asiakaspalvelua mitä oon missään saanut” - Heidi T.

 

”Kiitos myös teille nopeasta toimituksesta sekä ihanista näytteistä ja extroista, joita tilauksen mukana tuli!” - Katri L.

”Hei! Kiitokset erittäin sujuvasta toimituksesta; perjantai-iltana tilaus sisään ja lauantaina ilmoitus, että tuotteet ovat noudettavissa! Ja kylkiäislahjakin oli ylellinen😍 Tästä tuli hyvä joulumieli ja - lahja itselle saman tien käyttöön. Kiitos ja rauhallista joulua teille!” - Elina J.

 

"Hei!  Sain pienen pakettini haettua eilen. Olin laittanut lisätietoihin, että olisi kiva kokeilla Juice Beautyn Illuminating primeria, jos siitä on näytettä olemassa. Kun avasin paketin, sieltä tuli näyte JB:n meikkivoiteesta ja NYRin sy-voide. Olin näihin tyytyväinen, kun arvelin ettei primer-näytteitä ollut.

Postiluukku kolahti 5 minuuttia sitten ja mitäs sieltä tulikaan? No kirje, missä oli näyte primerista! Ihan oikealla postimerkillä varustettuna!! Tekemääni tilaukseen nähden aivan järjettömän mahtavaa asiakaspalvelua!!! Toki olen aikaisemminkin teiltä tilannut ja kun asiakaspalvelu on tällaista, niin varmasti tilaan jatkossakin. Paketin mukana tulleesta meikkivoidenäytteestä taisi löytyä uusi suosikki ja primeria en ole ehtinyt vielä edes testata. 

Halusin vain kiittää teitä aivan mielettömästä asiakaskokemuksesta. Nyt ei tunnu yhtään niin pahalta lähteä iltavuoroon töihin :)" - Netta K.

 

” Muutenkin olin ajatellut kirjoittaa teille palautetta mahtavasta palvelusta. Kaikki tuotteet mitä olen aina tilannut ovat olleet todella laadukkaita ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Lisäksi teidän toimitus on aivan ensiluokkaista ja ainutlaatuista. Mistään ei tule niin nopeasti tilatut tuotteet kuin teiltä! Ja meille naisillehan se on ihan parasta ja kuten näkyy, tilauksia voi tehdä vaikka parikin viikossa :). Itselleni on ainakin todella tärkeää, että saan tilatut tuotteet heti käyttöön.

Mukavaa päivää ja kiitos teille! :)” - Pia L.

 

”Kiitos muuten ihanasta verkkokaupasta ja nopeasta toimituksesta (tilaus saapui tänään)! :) ” - Essi K.

 

” Ihanaa viikonloppua sinnekin, tosi mukavaa saada näin hyvää palvelua!” -Essi K.

 

”Onpas teillä hyvä aspa :) Tykkään! ” - Hanna S.

 

”Kiitos paljon erinomaisesta asiakaspalvelusta” - Katja P.

 

”Lämpimät kiitokset erittäin hyvästä, ystävällisestä ja nopeasta palvelusta, on ollut ilo tehdä ostoksia verkkokaupassa. Mukavaa viikkoa koko Naturellen tiimille!” - Valtteri T.

 

“ Kiitos todella ystävällisestä palvelusta :)!” -Mari V.

 

”Kiitos teille taas hyvästä palvelusta! <3” -Emilia S.

 

”Kiitos tosi paljon hyvästä palvelusta! 😊😊” -Henna L.

 

”Kiitos paljon hyvästä asiakaspalvelusta, jäi hyvä mieli!” -Salla J.

 

”Teette hienoa asiakaspalvelutyötä, kiitos siitä! :)” -Jonna V.

 

”Kiitos nopeasta vastauksesta ja hyvästä asiakaspalvelusta!” -Tua J.

 

”Kiitos vinkeistä ja tästä palvelusta sekä huipuista tuotteista!” -Virva L.