ROOSA NAUHA -KAMPANJA! 15 % etu koodilla ROOSA. Lisäksi lahjoitamme 5% tuotoista Roosa nauha-säätiölle.

0

Ostoskorisi on tyhjä

"Luonnonkosmetiikan PARAS kasvokuorinta!"


Hoitolatasoista ihonhoitoa AHA-hapoilla -
Juice Beauty - GREEN APPLE PEEL FULL STRENGTH EXFOLIATING MASK
-15 % etukoodisi: JBFS15 

Kauneustoimittajan vinkki


"Kulttimaineeseen noussut Green Apple Peel on todella ansainnut paikkansa yhtenä tunnetuimmista happokuorinnoista! Tämä äärimmäisen tehokas luonnonkosmetiikan kuorinta uudistaa ihoa radikaalisti salisyyli- ja AHA-happojen ansiosta. Kuorinnan sisältämä salisyylihappo on tunnettu tulehduksia hillitsevistä ominaisuuksistaan ja se tekeekin tästä kuorinnasta loistavan vaihtoehdon myös epäpuhtaalle ja aknesta kärsivälle iholle.


Kuorinnan happopitoisuus on huimat 13-15 %, mikä tekee siitä hoitolatasoisen kuorinnan – enää ei tarvitse maksaa maltaita hoitoloiden happokuorinnoista, vaan voit toteuttaa kemiallisen kuorinnan kotona!


Iho tulee huuhdella ja kosteuttaa huolellisesti vaikutusajan jälkeen. Kasvot saattavat punoittaa ja kuumottaa voimakkaasti, mutta sitä ei tarvitse säikähtää – se on ihon luontainen reaktio voimakkaisiin happoihin. Punoitus laskee tavallisesti parin tunnin kuluessa ja sitä voi nopeuttaa rauhoittavin ja kosteuttavin tuottein. Eron ihon kunnossa voi todellakin huomata jo yhden käyttökerran jälkeen – kun ihon kuorii illalla, on aamulla iho erityisen hyvinvoivan ja tasaisen näköinen! Säännöllisellä käytöllä ihosta tulee kuulas, tasainen ja hehkuva.

Green Apple Peel Full Strength on yksinkertaisesti paras markkinoilla oleva happokuorinta – jos et usko, niin kokeile itse!"

Kuorintojen bestseller!


Ihanan tuoksuinen luonnonkosmetiikan hedelmähappokuorinta kirkastaa ihoa, vähentää epäpuhtauksia ja tasoittaa juonteita. Tämä tehokas luonnonkosmetiikan AHA-happokuorinta sopii erinomaisesti liikapigmentaatiosta tai pigmenttihäiriöistä kärsivälle iholle sekä epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Myös aknen hoitoon!


Tehokas hoitolatasoinen AHA-happokuorinta mahdollistaa kirkkaamman ihon.


Vaikutukset ihollesi:

  • Kuorii ja uudistaa ihoa tehokkaasti
  • Tasoittaa ihonsävyä
  • Vähentää pigmenttimuutoksia
  • Kiinteyttää ihoa

Lue asiakkaidemme arviot huipputuotteesta!

Vahvistetut asiakasarviot | Keskiarvo: 4,7 tähteä

Tehokas tuote!

★★★★★

"Ensimmäisen käytön jälkeen hieman säikähdin punoitusta, mutta se laski tunnin kuluessa. Pigmenttiläiskä otsassa vaaleni jo yhden käyttökerran jälkeen, toisella kerralla hieman taas lisää. Tuntuu siis toimivan erittäin hyvin."
- Elina

Paras kuorinta!

★★★★★

"Minulla on acneen ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho, mutta samalla myös kuiva. Olen kokeillut lukuisia kuorintoja apua saamatta. Tämä tuote todellakin toimii. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen selvä vaikutus epäpuhtauksiin. Minulla ainakin kasvot punoittavat hetken aikaa kuorinnan jälkeen, joten tuotetta on hyvä käyttää iltaisin. Ehdottomasti otan tämän käyttöön!"
- Anniina