Naturelle tarjoaa Sinulle laadukasta ja ylellistä kosmetiikkaa. 

Etsimme kansainvälisiltä markkinoilta kosmetiikan huippumerkkejä luotettavaan, suomalaiseen verkkokauppaamme, jossa laadukkaat ja modernit kosmetiikkabrändit yhdistyvät helppoon ja turvalliseen ostokokemukseen. Toimimme myös maahantuojana osalle sarjoistamme. 

Valikoimamme koostuu pääosin luonnonkosmetiikasta, mutta mukaan mahtuu myös joitain tuotesarjoja sekä yksittäisiä tuotteita, joita ei voida luokitella luonnonkosmetiikaksi niiden sisältäessä pieniä määriä synteettisiä ainesosia tai esimerkiksi kemiallisia aurinkosuoja-aineita. Tällaisten sarjojen kohdalla tieto on mainittu tuotesarjojen kokoelmasivuilla tai tuotteen kuvauksessa. Tuotesarjamme valitaan huolellisen taustatyön tuloksena.

Valitsemamme luonnonkosmetiikkamerkit murtavat myyttejä luonnonkosmetiikan tehottomuudesta verrattuna synteettiseen kosmetiikkaan. Edustamissamme luonnonkosmetiikan tuotesarjoissa luonnonmukaisten raaka-aineiden teho yhdistyy viimeisimpiin ihonhoidon innovaatioihin. 

Jopa 64 % iholle levittämistämme aineista imeytyy kehoomme ja vaikuttaa hyvinvointiimme, joten ei ole samantekevää, mitä tuotteita ihonhoidossa käytämme. Käyttämällä luonnonkosmetiikkaa vähennät kehosi kemikaali- ja vierasainekuormaa. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme luksusta, tehokkuutta ja sydämellistä palvelua. Kaikkea toimintaamme ohjaa vahvasti hyvinvointi, vastuullisuus ja laatu.