7 tuotetta, joita rakastamme. Katso miksi!

7 tuotetta, joita rakastamme. Katso miksi!

Listasimme kevään kunniaksi uutuuksia, joista emme saa tarpeeksemme ja tuotteita, jotka mielestämme ansaitsevat hetkensä parrasvaloissa. Nämä 7 luonnonkosmetiikan timanttia haastavat nykyiset suosikkisi!
Miksi sijoittaa hyvään puhdistustuotteeseen? Luet nyt 7 tuotetta, joita rakastamme. Katso miksi! 3 minuuttia Seuraava Syksyn ihonhoitorutiini

Listasimme kevään kunniaksi uutuuksia, joista emme saa tarpeeksemme ja tuotteita, jotka mielestämme ansaitsevat hetkensä parrasvaloissa. Nämä 7 luonnonkosmetiikan timanttia haastavat nykyiset suosikkisi!

 

1. Fushi Biovedic Radiance Oil

Edullinen uutuusöljy on valmistettu tuoreista yrteistä ja intensiivisistä luonnonöljyistä – viiden öljyn kombo pehmittää ihoa pitkäkestoisesti ja luo iholle kauniin hehkun! Sopii erityisesti samealle, pintakuivalle ja kuivalle iholle, sekä kuivuudesta johtuvien juonteiden hoitoon.

Selätä sameus >

 

 

2. Odacité Pa+G Hyperpigmentation Booster - Papaya + Geranium

Pigmenttihäiriöihin ja maksaläiskiin targetoitu tehotiiviste auttaa vaalentamaan pigmenttimuutoksia papaijaentsyymien ansiosta – entsyymit uudistavat ihoa ja hajottavat pigmenttiä. Geranium- ja sitruunaöljyt tukevat tasaisen ihonsävyn saavuttamista.

Kukista pigmenttiläiskät >

 

 

 

3. Vintner’s Daughter Active Treatment Essence

Kauan odotettu lisäys Vintner’s Daughterin kulttiseerumin rinnalle ei tuottanut pettymystä – etikkaisen teholiemen koostumus on ennennäkemätön sen sisältäessä C-vitamiinia, mikro- ja minihyaluronihappoja, probiootteja, kasvien kantasoluja, mikroleviä sekä mikrokuorivia happoja ja entsyymejä. Yhdessä nämä ainesosat saavat aikaan tehokkaan hoitonesteen, joka vesimäisestä koostumuksestaan huolimatta korjaa, kirkastaa, suojaa ja vahvistaa ihoa.

Tutustu teholiemeen >

 

 

4. Odacité 552M Shampoo Bar

552 MILJOONAA muovista shampoopulloa päätyy vuosittain kaatopaikalle – hullua, eikö? Odacité on halunnut osaltaan vaikuttaa ympäristökuormitukseen tarjoamalla ammattimaista hoivaa hiuksille, ilman muovijätettä. 552M -shampoopala tekee hiuksista hallittavat, ilmavat ja silkinpehmeät! Sopii kaikille hiustyypeille, erityisesti ohuille, pörröisille ja värjätyille hiuksille.

Vähennä muovijätettä >

 

 

5. Fushi Castor Oil Risiiniöljy

Täysin lisäaineeton risiiniöljy sisältää valtavasti ravitsevia ainesosia: rasvahappoja, E-vitamiinia sekä proteiinia, jotka tukevat esimerkiksi ripsien ja kulmakarvojen kasvua. Kylmäpuristetulla risiiniöljyllä saat pitkät ja tuuheat ripset luonnollisesti - ilman turhia kemikaaleja. Risiiniöljyn käyttö ripsien tehohoitona on helppoa – levitä risiiniöljyä vanupuikolla ripsirajaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Monipuolista risiiniöljyä voidaan lisäksi käyttää kuivan ihon kosteuttamiseen, hiusten kasvun tukemiseen ja kynsien vahvistamiseen.

Kohti räpsyripsiä >

 

 

 

6. Odacité Blue Aura Cleansing Water

Kiehtova sininen neste puhdistaa ihon häkellyttävän helposti – ranskalainen misellivesi Blue Aura Cleansing Water poistaa iholta ilmansaasteita, epäpuhtauksia ja pitävänkin meikin vain yhdellä helpolla vaiheella. Vegaaninen Blue Aura Cleansing Water ei vaadi huuhtelua – riittää, kun ihon pyyhkii misellivedellä kostutetulla vanulapulla. Veden sijaan tuotteessa on käytetty luomulaatuista aloe vera -mehua, joka sisältää runsaasti mineraaleja, vitamiineja ja antioksidantteja. Täydellinen putsari huolettomiin kesäiltoihin!

Puhdista vaivatta >

 

 

7. Hurraw! Pearl Aura Accent Balm

Helmiäisenhohtoinen kuultovoide on tulevan kesän huolettomin meikkituote – hoitava, mutta samaan aikaan koostumukseltaan täydellisen ohut Aura Accent Balm kirkastaa ja raikastaa ilmeen näyttämättä luonnottomalta. Hurraw! on onnistunut valmistamaan kuultotuotteen, jossa on kaikki kohdallaan: koostumus, joka keveytensä ansiosta ei tunnu iholla miltään, luonnollinen sävy, joka sopii kaikille ihonsävyille ja pehmeän hoitava tunne iholla. Aura Accent Balm -kuultovoidetta voi taputella meikin päälle, tai käyttää sellaisenaan heleyttämään puhdasta ihoa.

Hanki hehkua >