Miksi sijoittaa hyvään puhdistustuotteeseen?

Miksi sijoittaa hyvään puhdistustuotteeseen?

Oikean puhdistusaineen valinta kasvoille on yksi tärkeimmistä asioista ihonhoidossa. Kun iho puhdistetaan hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, on ihoa lähtökohtaisesti huomattavasti helpompi lähteä hoitamaan oikeilla ihonhoitotuotteilla.

Mikä Mahalo-seerumi sopii minulle? Luet nyt Miksi sijoittaa hyvään puhdistustuotteeseen? 4 minuuttia Seuraava 7 tuotetta, joita rakastamme. Katso miksi!

Oikean puhdistusaineen valinta kasvoille on yksi tärkeimmistä asioista ihonhoidossa. Kun iho puhdistetaan hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, on ihoa lähtökohtaisesti huomattavasti helpompi lähteä hoitamaan oikeilla ihonhoitotuotteilla. Jos puhdistustuote on ihotyypille liian voimakas, tai se ei puhdista riittävän hyvin päivän meikkejä kasvoilta, on vaikeampaa saada ihosta hyvinvoivaa oikeilla seerumeilla, päivävoiteilla tai muilla ihoa hoitavilla tuotteilla.

 

Mistä lähteä liikkeelle oikean puhdistustuotteen valinnassa?

Ensimmäiseksi kannattaa tiedostaa oma ihotyyppi – kun tietää oman ihotyyppinsä, on helpompi lähteä etsimään oikeaa puhdistustuotetta. Lähtökohtaisesti kannattaa valita mahdollisimman hellävarainen puhdistustuote. Jos ihoa kiristää puhdistuksen jälkeen, on suositeltavaa vaihtaa puhdistustuote hellävaraisempaan, esimerkiksi maitomaiseen, voidemaiseen ja öljyiseen.

  

Tunnista ihotyyppisi ja valitse sille sopiva puhdistustuote:

 

Kuiva iho - iho tuntuu kuivalta ja/tai kiristelevältä. Iho on ohut ja ihohuokoset ovat pienet. Ei juurikaan epäpuhtauksia. Iho voi hilseillä tai punoittaa.

 

Kuivalle iholle sopivia kasvojenpuhdistustuotteita:

Tata Harper Nourishing Oil Cleanser  – Tata Harperin puhdistusöljy on erinomainen valinta kuivalle iholle. Tuotteen sisältämät vitamiinit ravitsevat ihoa ja tällä öljyllä pääset kohti kosteutetumpaa ja heleämpää ihoa. Nourishing Oil Cleanser puhdistaa kaiken meikin tehokkaasti ja se soveltuu loistavasti kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi osaksi, oli toinen puhdistustuote mikä tahansa.

Tata Harper Regenerating Cleanser  - Kuivan ihon hoidossa yksi tärkeimmistä asioista on kuorinta. Tata Harperin Regenerating Cleanser on hellävaraisesti kuoriva puhdistustuote, jonka sisältämä aprikoosinkivijauhe kuorii ihoa poistaen kuollutta ihosolukkoa ihon pinnasta. Hellävaraisen kuorinnan ansiosta tuotetta voi käyttää vaikka päivittäin – ellei iho ole erityisen herkkä tai tulehtunut. Tämä puhdistusvoide heleyttää ihoa ja saa ihonhoitotuotteet imeytymään tehokkaammin ihoon.

Edible Beauty No 1. Belle Frais – Puhdistustuote, joka sopii aivan kaikille ihotyypeille. Tämä raikkaan tuoksuinen puhdistusvoide puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti meikin ja saasteet iholta. Tuotteen sisältämä kiinanjujuba auttaa ihoa säilyttämään sen ihanteellisen kosteustasapanon, samalla kun se ravitsee ja suojaa ihoa.

 

 

Normaali iho - iho ei tunnu kuivalta eikä rasvaiselta. Iho tuntuu tasapainoiselta ja sileältä, ihohuokoset ovat pienet ja huomaamattomat. Ihon sävy on tasainen.

 

Normaalille iholle sopivia kasvojenpuhdistustuotteita:

Kypris Cleanser Concentrate – normaalille iholle mitä mainioin valinta on Kypriksen puhdistustiiviste, joka kestää käytössä useamman kuukauden. Tuote sisältää lukuisia tehoaineita, joista probiootit, moringa sekä viikuna puhdistavat ihon hellävaraisesti. Tämä tuote ylläpitää ihon normaalia kuntoa ja jättää ihon pehmeäksi ja tasapainoiseksi. Nimensä mukaisesti kyseessä on tiiviste – annostele pieni nokare tiivistettä kämmenellesi ja sekoita siihen vettä.

 

Tata Harper Refreshing Cleanser  – tämä puhdistusvoide on erinomainen valinta hieman herkemmällekin iholle – se sisältää mm. vaaleanpunaista ranskalaista savea, joka puhdistaa ihohuokosia sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa hellävaroen. Raikkaan tuoksuinen puhdistusvoide saa ihon tuntumaan silkkisen pehmeältä ja ravitulta.

 

Mahalo Unveil

 

Sekaiho - Iholla on kuivempia ja rasvoittuvampia kohtia. Tavallisesti rasvoittuminen ja pienet epäpuhtaudet sijoittuvat kasvojen T-alueelle. Iho saattaa olla paikoitellen kirjava.

 

Sekaiholle sopivia kasvojenpuhdistustuotteita:

Tata Harper Purifying Cleanser – Tata Harperin Detox-puhdistaja muuttuu iholle levittäessä öljymäiseksi ja kun vettä lisätään kasvoille, huuhtoutuu tuote maitomaisena pois kasvoilta. Yhdistelmä erilaisten hedelmienentsyymejä puhdistaa tehokkaasti ihohuokosia supistaen. Purifying Cleanser tasapainottaa ihon rasvoittumista ja tuo ihanan raikkaan ja viileän tunteen kasvoille!

 

Mahalo The Unveil – Mahalon balmiputsari hurmaa tuoksullaan ja tuo tasapainoa sekaiholle. Hiero pieni määrä tuotetta kuiville kasvoille puhdistaaksesi meikin iholta sekä avataksesi tukkeutuneita ihohuokosia. Kostuta sormenpäät vedellä ja jatka hieromista emulgoidaksesi balmin. Jatka ihon hieromista sormenpäillä samalla, kun huuhtelet tuotteen pois runsaalla vedellä. Raikkaan tuoksuinen balmi kuorii ja pehmittää ihoa jättäen ihon kosteutetuksi ja tasapainoiseksi.

 

 

 

Rasvainen iho - iho tuntuu öljyiseltä ja kiiltää. Ihohuokoset ovat laajentuneet. Iho rasvoittuu päivän mittaan. Iholla on epäpuhtauksia. Iho voi olla epätasaisen sävyinen.

 

Rasvaiselle iholle sopivia kasvojenpuhdistustuotteita:

Whamisa Organic Flowers Foam Cleansing CreamWhamisan vaahtoava puhdistusvoide sisältää aloe maculatan, riisin ja sheavoin uutteita, jotka puhdistavat iholta päivittäiset saasteet hellävaraisesti ja ihoa ärsyttämättä. Tämä puhdistusvoide sopii tasapainottamaan ihon rasvaisuutta ja sen fermentoidut raaka-aineet omaavat korkeita antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita, jotka hoitavat ihoa tekokkaasti.

 

Tata Harper Clarifying Cleanser  – Clarifying Cleanser on suunniteltu rasvaisen ihon tarpeisiin - se tähtää epäpuhtauksia aiheuttavaan taliin ja likaan ja tuo iholle syväpuhdistetun tunteen ja miellyttävän mattapinnan ilman kuivattavaa vaikutusta. Viilentävä koostumus sisältää neljä punaisuutta tasoittavaa, neljä talintuotantoa hillitsevää ja neljää epäpuhtauksia vähentävää ainesosaa.

 

 

Jos näiden vinkkien jälkeen kuitenkin epäröit, mikä olisi juuri Sinulle se sopivin puhdistustuote, voit täyttää maksuttoman ihoanalyysimme TÄSTÄ linkistä ja saat henkilökohtaiset tuotesuosituksemme sähköpostiisi muutaman päivän sisällä.