Edible Beauty – syötävän puhdas pioneeribrändi

Edible Beauty – syötävän puhdas pioneeribrändi

Australialaisen Edible Beauty -tuotesarjan perustaja, naturopaatti ja ravitsemusasiantuntija Anna Mitsios on aina ollut kiinnostunut ravinnon ja yrttien vaikutuksesta niin sisäiseen, kuin ulkoiseenkin hyvinvointiin. Se mitä käytämme ravinnoksemme, heijastuu meistä myös ulospäin.

Mahalo - Havaijin kultaiset eliksiirit Luet nyt Edible Beauty – syötävän puhdas pioneeribrändi 2 minuuttia Seuraava Kulmat kauniiksi hetkessä

 

Australialaisen Edible Beauty -tuotesarjan perustaja, naturopaatti ja ravitsemusasiantuntija Anna Mitsios on aina ollut kiinnostunut ravinnon ja yrttien vaikutuksesta niin sisäiseen, kuin ulkoiseenkin hyvinvointiin. Se mitä käytämme ravinnoksemme, heijastuu meistä myös ulospäin. Filosofia täysin vegaanisen Edible Beautyn takana on yksinkertainen – luonnollista kauneutta vaalitaan käyttämällä vain puhtaita, villiviljeltyjä ja kasviperäisiä ainesosia, joita voisi käytännössä myös syödä. Tuotteisiin ei siis laiteta mitään, mitä ei voisi laittaa huoletta myös suuhun. Annan mukaan ihonhoidon tulisi aina olla terapeuttisuuden ja ylellisyyden lisäksi myös täysin turvallista.

 

Harvinaisia australiaisia ainesosia

 

Edible Beautyn persoonallisen herkulliset tuotteet sisältävät tunnettujen aktiiviaineiden lisäksi myös harvinaisempia australialaisia ainesosia, kuten Lemon Aspenia, josta käytetään myös nimeä ”Australian Lime” ja ”Rainforest Lime”. Villinä kasvava lime kerätään Australian sademetsistä ja sitä käytetään ihonhoidossa sen ihoa vahvistavan ja kollageenin tuotantoa parantavan vaikutuksen vuoksi.

Australialainen Rosella-uute taas tunnetaan ns. ”botox-kasvina” sen sisältämien luonnollisten alfahydroksihappojen (AHA-happojen) ansiosta. AHA-hapot auttavat soluja uudistumaan, nostavat ihon kosteustasoja, parantavat ihon joustavuutta ja edistävät ihon nuorekasta ulkonäköä.

Australian vaaleanpunainen savi puhdistaa ihoa hellävaraisesti poistaen ylimääräistä öljyä iholta. Se on lisäksi täydellinen ainesosa tasapainottamaan stressaantunutta ja herkkää ihoa. Saven kosteuttavat ominaisuudet auttavat tasoittamaan ihon pintajuonteita.

Emu-omenan siemenöljy sisältää jopa 4 kertaa enemmän antioksidantteja, kuin mustikat. Nimestään huolimatta Emu-omenat ovat itse asiassa marjoja, jotka vain maistuvat omenalta. Niillä on ainutlaatuinen kyky torjua vapaita radikaaleja ja suojata ihoa ikääntymisen merkeiltä.

Kakadumarja on maailman eniten C-vitamiinia sisältävä ravintoaine. Ulkoisesti käytettynä se aktivoi ihon antioksidanttipuolustusta ja stimuloi kollageenin tuotantoa, sekä tehostaa iholla käytettävien aurinkosuojien vaikutusta.

 

 

 

Vaniljaa, sitruunaa, vesimelonia – herkkuja kaikille aisteille

 

Edible Beautyn tuotteet tuoksuvat vähintäänkin syötävän hyville puhtaiden raaka-aineidensa ansiosta. Herkulliset aidot tuoksut tulvivat purkeista tuoden mieleen ehkä leipomon tai herkkupuodin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi sitruunatikkarin tuoksuinen kasvosuihke, vaniljaisen sitruunakakun tuoksuinen kasvovoide tai vesimelonin raikkautta pirskahteleva kasvobalmi?

 

 

Aidosti erilaiset tuotteet

 

Jo syötävän turvalliset ainesosat erottavat Edible Beautyn muista tuotesarjoista, mutta niistä harkituista ainesosista valmistetut persoonalliset tuotteet ovat kuitenkin se tämän brändin vahvuus. Epäpuhtaan ihon puhdistava yömousse, lehtikultahippuja sisältävä silmänympärysvoide, jumalatarseerumi, maailman virkistävin (!) bambunaamio ja kaiken ärsytyksen (melkein myös henkisen) kadottava geelibalmi ovat vain osa tätä nerokasta ja sangen edullista tuoteperhettä.

 

Tutustu kaikkiin ennennäkemättömiin Edible Beauty -tuotteisiin täällä:

www.naturelle.fi/collections/edible-beauty