Mahalo - Havaijin kultaiset eliksiirit

Mahalo - Havaijin kultaiset eliksiirit

Viimeinen Mahalo-artikkelimme käsittelee sulavia kultaisia öljyjä, jotka henkivät Havaijin aurinkoa ja kesäfiilistä. Öljyjen runsaat ainesosaluettelot kuitenkin takaavat myös tuloksia iholle pelkän lomatunnelman sijaan. 

Viimeinen Mahalo-artikkelimme käsittelee sulavia kultaisia öljyjä, jotka henkivät Havaijin aurinkoa ja kesäfiilistä. Öljyjen runsaat ainesosaluettelot kuitenkin takaavat myös tuloksia iholle pelkän lomatunnelman sijaan. Sukelsimme syvemmälle tuloksellisten kultaeliksiirien sisältöihin, jotka todella ansaitsevat tulla avatuiksi.

 

 

 

The Vitality Elixir

 

The Vitality Elixir on oikeastaan öljypohjainen seerumi, jonka vuoksi se on koostumukseltaan kevyempi ja helposti imeytyvä. Sen vaikuttaviksi aktiiviaineiksi on valittu 14 ensiluokkaista ja ravinnetiheää ainesosaa, joiden yhteisvaikutus iholle on erityisesti korjaava ja uudistava.

Hellävarainen The Vitality Elixir on siitä uskomaton tuote, että se tuo apua lähes kaikkiin iho-oireisiin. Sen hellävaraisuus tekee siitä oivan öljyn esimerkiksi couperosa- ja rosacea-ihoille ja herkälle iholle, kun taas ainesosat on suunnattu selkeästi iho-ongelmien, kuten aknen, tulehdusten, ihottumien ja arpikudosten hoitoon. Öljyseerumin pohjaksi on valittu vulkaanisessa maaperässä kasvanut polynesialainen tamanuöljy, jolla on merkittävä tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Tamanuöljyyn on yhdistetty omega-3-rasvahappoja sisältävää chia-siemenuutetta, joka tuo iholle nuorekasta pehmeyttä.

Mahalo Balmissakin käytettyä kurkumaa on lisätty myös The Vitality Elixiriin sen aknea, pigmenttihäiriöitä ja tulehduksia hoitavien vaikutusten vuoksi. Kurkuman ja tamanuöljyn lisäksi seerumissa vaikuttaa mustakuminansiemen, joka on erinomainen raaka-aine aknea, rosaceaa ja dermatiittia aiheuttavia bakteereita vastaan. Mustakuminansiemen siis ehkäisee ja lievittää ihotulehduksia ja niistä johtuvia oireita.

Hemmottelevimmista ainesosista tyrniuute ravitsee ihoa E-vitamiinin ja aminohappojen avulla ja stimuloi kollageenintuotantoa – tyrnin voi sanoa olevan kauneuden superfoodia! Kiinteyttäviä vaikutuksia omaava betakaroteeni taas antaa öljylle sen kauniin vivahteikkaan sävyn.

Harvinaisempi italianolkikukka pureutuu arpikudokseen ihosoluja uudistaen, jonka lisäksi se tasoittaa ihon pintaa ja auttaa ihoa paranemaan solutasolla. Italianolkikukan öljyn mystinen tuoksu rauhoittaa.

The Vitality Elixir auttaa ihoa palautumaan oksidatiivisesta stressistä ja rauhoittaa epäpuhdasta ihoa. Sen uudistava vaikutus silottaa juonteita ja tasoittaa arpia ja ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista. Käytännössä The Vitality Elixir auttaa ihoa korjaamaan itse itsensä – paranemisprosessia vauhdittavat A-, B- ja C-vitamiinit, sekä kalium, kupari, sinkki ja seleeni.

Tämän ihmeiden tekijän valmistusprosessikin on viety huippuunsa – hiilidioksidiuutteet on tuotetta menetelmällä, joka säilyttää kasvien herkimmätkin aktiiviset komponentit, jolloin vaikuttavat aineet päätyvät suoraan iholle. Terapeuttisen öljyn maanläheinen tuoksu voi tuntua aluksi voimakkaalta, mutta siihen tottuu nopeasti – pian tuoksusta voi huomata pitävänsä.

Yhteenvetona: The Vitality Elixir helpottaa ihon stressitiloja, taistelee aknea ja tulehduksia vastaan, kiinteyttää ja uudistaa ihoa, häivyttää ja ennaltaehkäisee juonteita ja arpia, suojaa ihoa ympäristöhaitoilta, vaalentaa pigmenttihäiriöitä, kirkastaa ihonsävyä ja sopii myös rosacean hoitoon. Sopiipa tämä öljy täydellisesti meikinkin alle!

Tutustu tästä:

https://naturelle.fi/collections/mahalo/products/mahalo-the-vitality-elixir-seerumi

 

 

The Vacation Glow

 

17 ainesosaa sisältävä The Vacation Glow nimensä mukaisesti jäljittelee loman tuomaa hehkua – ihastuttavan hohteen ja kullansävyn iholle ja hiuksille tuova The Vacation Glow sisältää kristalleja, kasveja ja maan elementtejä, jotka ravitsevat ja elävöittävät ihoa. Aurinkonektarin sisältämää eksoottista kukuita on käytetty Havaijilla jo vuosisatojen ajan ihon suojaamiseen ympäristöhaitoilta. A-, C- ja E-vitamiineja sisältävä kukui saa sameimmankin ihon säteilemään! Frankincense ennaltaehkäisee juonteita ja kuivuutta, parantaa ihon immuunijärjestelmää ja lievittää jopa hermosärkyjä – frankincense-öljyä voidaankin käyttää kiputilojen lievittämiseen.

Muista ainesosista arganöljy kosteuttaa ihoa, kun taas korjaava tyrni, tasapainottava makadamia, arpia häivyttävä avokado, tulehduksia parantava tamanu ja ihon ikääntymistä hidasta koentsyymi-10 takaavat öljyn hoidollisuuden. Sen tunnusomaisen lomahehkun, eli hohteen, takana ovat ihastuttavat jasmiini-, tuberoosa- ja ylang ylang -öljyt, joiden tarttuvan kukkaiset ja pitkäkestoiset tuoksut viettelevät siinä määrin, että Vacation Glow’ta voi käyttää myös vartalotuoksuna. Kukkaistuoksujen lisäksi öljystä löytyy kurjenpolvea, joka auttaa rentoutumaan ja helpottamaan niin jännitystä, ahdistusta, stressiä, ärtyneisyyttä kuin pelkotilojakin, joten The Vacation Glow’sta voidaan todella puhua terapeuttisena hoitoöljynä!

Vartalon ihon lisäksi hoituvat myös kesän kuivattamat hiukset – ravitseva öljyseos tekee hiuksista ihanan pehmeät ja kiiltävät. Jos et muuten käyttäisi The Vacation Glow’ta hiuksissa, niin sipaise vartalonhoidolta ylijäänyt öljy hiustesi latvoihin, jolloin kuivat ja haaroittuneet latvat silottuvat hetkessä.

Pitkitä päivetystäsi tai fuskaa kesäinen lomalook tästä:

https://naturelle.fi/collections/mahalo/products/mahalo-the-vacation-glow-vartalo-ja-hiuseliksiiri