Ihonhoitomystiikkaa á la Okoko

Ihonhoitomystiikkaa á la Okoko

Tänä syksynä luonnonkosmetiikan ystäviä hemmotellaan toden teolla lukuisten uutuusbrändien lanseerauksilla ja toinen toistaan kiehtovammilla tuotteilla. Yksi syksyn tuoreista tulokkaista on mystinen Okoko – tummanpuhuva indie-brändi, jonka artesaanituotteet valmistetaan käsin pienissä erissä.

Kulmat kauniiksi hetkessä Luet nyt Ihonhoitomystiikkaa á la Okoko 7 minuuttia Seuraava Kuivien huulten pelastajat

 

Tänä syksynä luonnonkosmetiikan ystäviä hemmotellaan toden teolla lukuisten uutuusbrändien lanseerauksilla ja toinen toistaan kiehtovammilla tuotteilla. Yksi syksyn tuoreista tulokkaista on mystinen Okoko – tummanpuhuva indie-brändi, jonka artesaanituotteet valmistetaan käsin pienissä erissä.

 

Kanadalaisen Okokon filosofia pohjautuu puhtaimpien raaka-aineiden käyttöön, läpinäkyvään tuotantoprosessiin ja korkealaatuisiin, tehokkaasti ihoa hoitaviin tuotteisiin, joissa on kaikissa oma pieni tvistinsä. Valituista raaka-aineista ollaan ylpeitä ja niiden vaikutukset onkin haluttu avata kuluttajaystävällisesti selkokielellä jokaisen tuotteen omalla tuotesivulla.

 

Okokon vegaanisilla tuotteilla on Leaping Bunny -sertifikaatti, eikä tuotteita ole testattu eläimillä missään tuotannon vaiheessa. Tuotteet on suunniteltu erityisesti ihonhoidostaan tarkoille ja tuotteiden suhteen valikoiville henkilöille. Okoko sopii erityisesti heille, jotka vaativat ihonhoitotuotteiltaan ravitsevuutta ja tehokkuutta, mielenkiintoisia koostumuksia ja aisteja hemmottelevia tuoksuja samassa paketissa. Okoko on innovatiivinen, tuloksellisuuteen keskittyvä sarja ripauksella ylellisyyttä.

 

Okokon tuotesarja kattaa kaikkiaan kahdeksan mystiikkaa huokuvaa tuotetta, jotka kaikki tähtäävät tasaiseen, kirkkaaseen ja terveenä hehkuvaan ihoon.

 

 

 

Sang du Dragon Lip Serum

 

Kenen mielestä sininen huuliseerumi ei olisi veikeä? Vangitsevan sininen sävy on peräisin blue tansysta, radikaalisti rikkinäistä ihoa rauhoittavasta kukkaisöljystä, joka iholle päätyessään on kuitenkin täysin väritön. Tämän seerumin sipaiseminen huulille herättää takuulla huomiota! Kauniin ja persoonallisen ulkomuodon lisäksi huuliseerumin vegaaninen koostumus on ihanteellinen hoivaamaan rohtuneita huulia – se liukuu huulille sulana, ravitsevana seerumina ja pysyy silti huulilla valumatta tai tuhrimatta ja sopiikin siksi myös huulimeikin alle. Sang du Dragon Lip Serum on nimetty sen harvinaisen ainesosan, lohikäärmeen veren, mukaan. Sang du Dragon (lohikäärmeen veri, Croton Lechleri -puun juoksutetusta lateksista peräisin olevaa uute) stimuloi huulten kosteustasapainoa, nopeuttaa haavojen paranemista, uudistaa huulten ihoa edistämällä kollageenintuotantoa ja parantaa halkeilevaa ja vaurioitunutta ihoa huulten pinnalla. Huuliseerumilla on myös anti age -vaikutuksia sen sisältämien keramidien ansiosta.

 

 

Sublime Balm

 

Balmien perusajatuksena on toimia ihonhoidon monitoimityökaluina ja niin kutsuttuina autiosaari-tuotteina – jos pitäisi valita vain yksi tuote mukaan autiosaarelle, kannattaisi sen ehdottomasti olla putsariksi, kosteusvoiteeksi, öljyksi, seerumiksi ja naamioksi taipuva kasvobalmi.

Balmit ovat yleistyneet viime aikoina näkyvästi ja uusia balmeja putkahtelee tuon tuosta – silti Okokon Sublime Balm erottuu heti edukseen kaikkien vaihtoehtojen seasta. Iloisen oranssi sävy, huumaavan pehmeä tuoksu ja iholla lähes sulaa voita muistuttava koostumus herättävät uteliaisuuden jo ennen ainesosaluetteloon tutustumistakin.

Sublime Balm on purkissa jotakuinkin kiinteää ja tarvittavan annoksen saa kaapaista napakasti. Ihokontaktissa oranssi balmi sulaa kuitenkin tavattoman nopeasti ja se levittyy kauniisti laajalle ihoalueelle. Vegaanisen Sublime Balmin kurpitsaisen oranssin sävyn takana ovat porkkanahartsin beetakaroteeni ja tomaattiöljyn lykopeeni, jotka molemmat toimivat ihon rakenteeseen vaikuttavina ainesosina sen lisäksi, että ne tasoittavat ihon sävyä. Runsaasti A-vitamiinia sisältävä beetakaroteeni edistää solujen uusiutumista, kun lykopeeni ehkäisee kollageenin vähenemistä ihossa ja tasoittaa ihon rakennetta.

 

Tulehduksista kärsivälle iholle Sublime Balm on nappivalinta, sillä se sisältää luonnollisia hedelmähappoja, mm. glykoli-, maito- ja sitruunahappoa, jotka kuorivat ongelmaista ihoa ja tehostavat solu-uudistusta – ilman ihoärsytystä tai kihelmöivää tunnetta. Astaksantiini ja kehäkukka taas ehkäisevät ja parantavat ihon tulehdustiloja – kehäkukalla tiedetään olevan antiseptisiä vaikutuksia ihoon. Valkosavi imee ylimääristä talia ihosta itseensä kuivattamatta ihoa.

 

Myös kuivat ja pintakuivat ihotyypit hyötyvät Sublime Balmista – granaattiomenan sterolit ja mangovoi kosteuttavat ja ravitsevat ihoa pitkäkestoisesti.

 

 

 

Les 16 Precieux Oil Serum

 

Jos kaipaat silkkistä ihoa, niin tartu tähän pulloon – Les Precieuxin 16 ainutlaatuista luonnollista öljyä ja uutetta saavat ihosi tuntumaan täysin uudenlaiselta. Luomulaatuiset argan- ja marulaöljyt pehmittävät ihon pintaa, kun tyrni- ja ruusunmarjaöljyt tasoittavat ihon sävyä ja häivyttävät ihojälkiä, esimerkiksi arpia. Harvinainen, luonnostaan hohtava kaktusviikunaöljy tuo iholle luonnollista kuulautta.

Kaikkiin öljyihin on lisätty CO2-uutteita, jotka ravitsevat ihoa omega-rasvahapoilla.

Kuitenkin erikoisin ainesosa öljyseerumissa on varmasti Psoralea corylifolia -kasvin siemenistä ja lehdistä saatava bakuchiol, joka on luonnon vastine ihoa kiinteyttävälle ja uudistavalle retinolille. Bakuchiol tuo iholle retinolin hyödyt, mutta ilman niitä haittavaikutuksia, joita voi retinolin käytön yhteydessä esiintyä, esimerkiksi ihoärsytystä.

 

Les Precieux Oil Serum soveltuu bakuchiolin ja valkoisen lupiinin uutteen ansiosta erinomaisesti ikääntyneelle iholle, mutta sen lisäksi se on loistovalinta myös akneiholle – aknea helpottavia ainesosia ovat mm. fermentoitu pajunkuori, joka on yleinen salisyylihapon lähde, granaattiomenan CO2-uute, ruusunmarjaöljy ja jo aiemmin mainittu bakuchiol. Oliivipohjainen skvalaani huolehtii ihon rasvatasapainosta.

 

Valitse Les Precieux Oil Serum, jos haluat ihollesi kiinteyttä, hehkua, pehmeyttä ja erityisen silkkisen tunteen. Voit käyttää sitä myös huuli- ja silmänympärysseerumina.

 

 

 

Elixir de Clarté Brightening Serum

 

Elixir de Clarté on näkyvästi ihoa kirkastava seerumi, joka toimittaa tarvittaessa myös kasvoveden virkaa. Elixir de Clarté perustuu sen sisältämiin AHA-happoihin (glykoli-, maito- ja sitruunahapot), jotka ovat peräisin mm. mustikasta, ruokosokerista ja sitruunasta. Seerumin kokonaishappopitoisuus on 5 %, joka mahdollistaa seerumin päivittäisen käytön prosentin säilyessä matalana. Aloe vera -pohja ja leväuutteet tasapainottavat happojen vaikutusta niin, ettei iho pääse ärtymään tai punoittamaan kirkastuksen ohella. Elixir de Clarté sopii erinomaisesti epätasaisen tai samean ihon sävyn hoitoon, hilseilevän ihosolukon poistamiseen, ihon rakenteen tasoittamiseen ja pehmittämiseen, sekä ihon kosteuttamiseen. AHA-hapoista on apua myös epäpuhtaan ihon hoidossa. Elixir de Clartéa ei kuitenkaan suositella perioraalidermatiitista tai rosaceasta kärsivälle iholle AHA-happopitoisuuden vuoksi. 

 

 

Secret du Dragon Cleanser & Mask

 

Okokon erikoista puhdistustuotetta voidaan käyttää niin putsarina, kuin rauhoittavana ja kosteuttavana naamionakin – tai molempina: anna geelin vaikuttaa iholla 15-20 minuuttia ennen sen emulgoimista ja saat naamion hyödyt puhdistuksen yhteydessä!

Satumaisen värinen ja tuoksuinen Secret du Dragon on aluksi punertavaa, sulavaa geeliä, joka veden kanssa emulgoiduttuaan muuntuu pehmeäksi maidoksi. Vegaaninen putsarinaamio ei sisällä lainkaan pinta-aktiivisia ainesosia, minkä ansiosta se ei kuivata tai rasita ihon pintakerrosta, eikä järkytä ihon kosteustasapainoa.

Secret du Dragon poistaa meikin ja päivän aikana kertyneen lian ja tuo samalla helpotusta ärtyneelle, kuivalle ja aikuiselle iholle. Oliivipohjainen skvalaani ja trooppinen, siemenistä peräisin oleva kombo-voi ravitsevat ihoa, papaijanentsyymi uudistaa ihoa ja poistaa kuollutta solukkoa ja blue tansy rauhoittaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Secret du Dragon on nimetty sen tähtiainesosan, lohikäärmeen veri -hartsiuutteen mukaan, jolla on tulehduksia hillitseviä, ihovaurioita parantavia ja ihoa uudistavia vaikutuksia.

Secret du Dragon hurmaa jokaisella käyttökerralla - käytit sitä sitten naamiona, tai puhdistajana!

 

La D’tox Noire Purifying Mask

 

Hygieenisessä jauhemuodossa oleva La D’tox Noire on suunnattu erityisesti epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle. Sen lämmittävät ainesosat, kuten chia ja niasiiniamidi, auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja parantamaan ihon pintaverenkiertoa. Naamiossa ei ole perinteiseen tyyliin käytetty mausteita lämmittävänä elementtinä, sillä mausteet voivat saada ihon ärtymään ja punoittamaan. Sen ansiosta La D'tox Noire sopii myös herkästi reagoivalle iholle.

Ainesosista hiili ehkäisee ihon liiallista rasvoittumista ja MSM säilyttää ihon kimmoisana voimakkaan puhdistuksen yhteydessä. Spirulina, klorella ja jäämeren savi syväpuhdistavat ihoa, kun pajunkuoriuute uudistaa ihon pintaa ja hillitsee tulehdustiloja. 

Annosteltuun jauheeseen sekoitetaan saman verran vettä ja sekoitetaan huolellisesti niin kauan, että seos muuntuu kuplivaksi, mustaksi tahnaksi. Seos levitetään joko kauttaaltaan kasvoille, tai vaikka vain rasvoittuvalle T-alueelle. Naamion annetaan vaikuttaa 5-20 minuuttia ja kuivumisefektin välttämiseksi sen päälle voi suihkia vaikutusaikana kasvovettä. Naamion poistamisen jälkeen iho näyttää raikkaalta, puhtaalta ja tasapainoiselta.

 

 

 

 

La Boue de Beaute Brightening Mask

 

La Boeu de Beaute, jota Okokolla kutsutaan kotoisasti ”kauneusmudaksi”, on ihoa kirkastava jauhenaamio, joka soveltuu erityisesti normaalille, kuivalle, pintakuivalle, stressaantuneelle ja samealle iholle. Tämä naamio on loistava ihon elinvoiman palauttaja sairastelun tai matkustelun jälkeen ja se sopii myös herkästi reagoivalle iholle. La Boue de Beautea voidaan käyttää tavallisen naamion tavoin, jolloin vettä annostellaan yhtä paljon kuin jauhetta, tai uudistavana kuorintana, jolloin jauheen suhde seoksessa on suurempi ja lopputulos tahnamainen.

Naamiota voi taputella myös täsmähoitotuotteeksi epäpuhtauksien päälle. Tämä silkkinen “kauneusmuta” sisältää 23 tehokasta aktiiviainetta, jotka nostattavat epäpuhtauksia ihosta ja elävöittävät sameaa ihoa. 

Kolme puhdasta savea, ruusun terälehdet, bambun, antioksidanttirikkaan C-vitamiinin, merelliset leväuutteet, erityiset suolakristallit ja ravitsevan macadamiaöljyn yhdistävä jauhe tuo iholle uudistavaa nuorekkuutta ja terveen ihonsävyn. Sen sisältämistä ainesosista lakritsijauhe ja kurkuma rauhoittavat ihoärsytyksiä ja tulehdustiloja ja kaakao auttaa ihoa puhdistumaan.

 

Tilaa ihanat Okoko-tuotteet TÄSTÄ!