Kuivien huulten pelastajat

Kuivien huulten pelastajat

Syksy viimoineen on suuri rasite iholle, mutta ennen kaikkea huulille. Rohtuneet, halkeilevat ja karheat huulet kaipaavat kosteutusta ja hoivaa siinä missä muukin iho – tutustu nyt takuuvarmoihin huulten pehmittäjiimme ja pidät hymysi kauniina läpi tuulen ja tuiskun.

Ihonhoitomystiikkaa á la Okoko Luet nyt Kuivien huulten pelastajat 2 minuuttia Seuraava Putsaripäivitys

Syksy viimoineen on suuri rasite iholle, mutta ennen kaikkea huulille. Rohtuneet, halkeilevat ja karheat huulet kaipaavat kosteutusta ja hoivaa siinä missä muukin iho – tutustu nyt takuuvarmoihin huulten pehmittäjiimme ja pidät hymysi kauniina läpi tuulen ja tuiskun:

 

 

1. Kaikki lähtee kuorinnasta

 

Kuori huulet säännöllisesti, jotta saat kuolleen ihosolukon irti huulten pinnasta. Kuorimalla huulet saat lisäksi hoitotuotteen imeytymään paremmin ja syvemmälle ihoon, sekä tasoitat huulten pintaa.

Henné Organicsin huulikuorinnat ovat kuin pieniä jalokiviä – ihastuttavat valkoiset ja pinkit kiteet kuorivat huulten pintaa tehokkaasti ja ihoa raapimatta. Hennén Lip Exfoliator -huulikuorinnat ovat herkkusuun valinta, sillä kuorinnat ovat luonnollisesti maustettuja - kokeile vaikka sokerisen marjaisaa Nordic Berries -makuvaihtoehtoa!

 

https://naturelle.fi/products/henne-organics-nordic-berries-lip-exfoliator-huulikuorinta

 

 

2. Silottava seerumi

 

Huuliseerumi on loistava valinta erityisesti silloin, kun käytät huulipunia. Mattahuulipuna pysyy kauniina koko päivän, kun sipaiset alle ravitsevaa ja nopeasti imeytyvää huuliseerumia. Huuliseerumi ei saa huulipunaa karkaamaan huulilta ja silti seerumeiden ravinnetiheä koostumus kosteuttaa huulten ihoa myös punan alla.

Henné Organicsin Lip Serum sisältää ylellisen 24 karaatin kultaisen annostelupallon, joka hieroo huulia kevyesti levityksen aikana. Seerumissa on lisäksi huumaava tuoksu ja herkullinen maku!

 

https://naturelle.fi/products/henne-organics-lip-serum

 

 

3. Säväytä sävyllä

 

Huulivoiteen ei tarvitse olla tylsä ja väritön – saat heleän ilmeen, kun vaihdat huulipunan välillä sävytettyyn huulivoiteeseen. Sävytetyt huulivoiteet tuovat huulillesi hienovaraisen vivahteen ilman, että näytät meikatulta. Kokeile esimerkiksi Henné Organicsin Luxury Lip Tintin pirteän pinkkiä Azalea-sävyä, joka imartelee erityisesti vaaleita ihonsävyjä! 

 

https://naturelle.fi/products/henne-organics-luxury-lip-tint-savytetty-huulivoide-azalea

 

 

 

4. Ärtyneille huulille

 

Kun huulet ovat erityisen ärtyneet, halkeilleet, ahavoituneet tai haavoittuneet, kannattaa hoitotuotteeksi valita tuhdimpia, rauhoittavia ainesosia sisältäviä hoitotuotteita. Älä kuori ärtyneitä huulia, vaan anna huulten ensin rauhoittua hoitotuotteen avulla. Muista juoda riittävästi vettä, sillä usein lieväkin nestehukka näkyy ensimmäisenä huulilla. Valitse tehohoitoa vaativille huulille Okokon Secret Du Dragon -huulivoide, jonka sisältämä blue tansy on tunnettu ihon rauhoittaja ja lohikäärmeen veri -uute puolestaan kosteustasoja stimuloiva ainesosa.

Henné Organicsin Luxury Lip Balm on paksu balsami-tyyppinen voide, joka on erinomainen huulihoide yöksi – levitä voidetta paksuhko kerros ennen nukkumaanmenoa, jotta ravinteet pääsevät imeytymään rauhassa yön aikana huuliin. Tähän voiteeseen on valittu vain kaikkein ravitsevimmat luonnonöljyt ja -voit.

 

https://naturelle.fi/collections/huulet/products/okoko-secret-du-dragon-lip-serum

https://naturelle.fi/collections/huulet/products/henne-organics-luxury-lip-balm-huulivoide