Inner Beauty: Medean tervehdys

Inner Beauty: Medean tervehdys

Olen todella innoissani, että pääsen jakamaan kanssanne Catalyst Goldin; monivaikutteisen, kauneutta ja hyvinvointia tukevan ravintolisän. Olen kehittänyt tuotteen koostumusta useita vuosia niin, että nykyisellään se auttoi itseäni edistämään terveydentilaani. 

 

Olen todella innoissani, että pääsen jakamaan kanssanne Catalyst Goldin; monivaikutteisen, kauneutta ja hyvinvointia tukevan ravintolisän. Olen kehittänyt tuotteen koostumusta useita vuosia niin, että nykyisellään se auttoi itseäni edistämään terveydentilaani. Catalyst Gold toimii adaptogeenisesti ja tukeekin juuri niitä asioita, joita kehosi tarvitsee. Se saattaa auttaa helpottamaan epäterveellisen ruuan himoja, vahvistaa puolustusjärjestelmääsi, lisätä energiatasoja ja tehostaa kaunistavia ja uudistavia vaikutuksia. Se on kuin ripaus taikaa; tarvitset vain halun muutokseen.

 

On oikeastaan hankalaa eritellä Catalyst Goldin pääraaka-aineita, sillä jokainen 16:sta ainesosasta on yhtä tärkeä osa valmistetta. Mikä tekee Catalyst Goldista ainutlaatuisen, on ainesosien ja tieteen erityinen suhde – se, miten nämä superruoat, yrtit ja aminohapot vahvistavat ja tukevat toisiaan.

 

Jos minun pitäisi korostaa joitain Catalyst Goldin ainesosia, olisivat ne seuraavat:

-Venäjänjuuri (suosikkini adaptogeeneistä), joka taistelee väsymystä vastaan yhdessä acai-marjojen, biotiinin ja magnesiumsitraatin kanssa.

-Voikukanjuuri, seleeni ja magnesiumsitraatti auttavat kehoa puhdistumaan kevyesti ja edistävät aineenvaihduntaa.

-Camu camu, kurkuma, kurjenherneenjuuri ja mangosteeni ovat voimakkaasti immuunijärjestelmää vahvistavia, tulehduksia vähentäviä ja kipua ja allergioita lievittäviä raaka-aineita.

-Biotiini, klorella ja greipinsiemenuute uudistavat hiuksia, kynsiä ja ihoa.

-Pellavansiemenöljy rauhoittaa ruuansulatuskanavaa, samalla kun L-glutamiini ja kalsiumkarbonaatti toimivat yhdessä vähentäen sokerinhimoa.

-Spirulina ja klorella sisältävät kaikkia ravintoaineita ja vitamiineja, joita keho tarvitsee, joten synteettiset multivitamiinit voi niiden ansiosta jättää pois. Näissä kahdessa superruoassa on suuria pitoisuuksia A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B9-, C- ja E-vitamiineja! Ne ovat myös loistavia lähteitä kaliumille, kalsiumille, kuparille, raudalle, magnesiumille, mangaanille, fosforille, seleenille, natriumille ja sinkille.

 

Kuvailen Catalyst Goldia aina uusille käyttäjille ”wellness-juhlaksi” – se on helppo tapa ottaa askel kohti terveempää elämää. Hyvät suomalaiset – olen niin onnellinen, että nyt myös te osallistutte tähän juhlaan!

 

lämpimin terveisin,

Medea 😊

CEO, Herbalore NYC