Luonnonkosmetiikan spesialistin suosikit Naturellesta

Luonnonkosmetiikan spesialistin suosikit Naturellesta

Luonnonkosmetiikan ja holistisen ihonhoidon parissa asiantuntijana ja kouluttajana yli 10 vuotta työskennellyt Maria Varon vinkkaa omat Naturelle-suosikkinsa ihonhoidon hifistelijöille! 

Luonnonkosmetiikan ja holistisen ihonhoidon parissa asiantuntijana ja kouluttajana yli 10 vuotta työskennellyt Maria Varon vinkkaa omat Naturelle-suosikkinsa ihonhoidon hifistelijöille! 

 

 

 

 

Olen aika valikoiva ihonhoitotuotteiden suhteen. Olen työskennellyt kauneuden ja ihonhoidon parissa kaikenkaikkiaan 17 vuotta. Aloitin maskeeraajana, mutta aika pian minua alkoi kiinnostaa myös hoidollisempi puoli ja erityisesti tuotteiden sisältämät raaka-aineet. Lähdinkin opiskelemaan estenomiksi vuonna 2005 ja sukellus syvemmälle tuotesalaisuuksiin ja -formuloihin johtikin sitten siihen, että luonnonkosmetiikasta ja ihon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta tuli itselleni se juttu! Vaadinkin käyttämiltäni tuotteilta 100 % toimivuutta ja laadukkaita raaka-aineita. 

 

 

 

Puhdistustuote

Edible Beauty No. 1 Belle Frais Cleansing Milk

 

Tehokas, mutta ei kuivata!

 

Rakastan putsareita, jotka ovat riittävän täyteläisiä ja poistavat meikin kokonaan, mutta hellävaraisesti. Käytän päivittäin meikkiä ja usein ongelmana on, että putsarit eivät liuota silmämeikkiä riittävän hyvin, vaan se kasautuu silmien alle ja meikki pitää erikseen poistaa misellivedellä tai öljyllä. Edible Beautyn putsari liuottaa myös silmämeikin ja jättää ihon ihanan pehmeäksi - lisäksi siinä on ihanan piristävä, sitruunainen tuoksu! Jos käytän liian voimakasta putsaria se yleensä kostautuu ihon pintakuivuutena - tämän kanssa ei varmasti ole sitä ongelmaa.

 

 

Meikkivoide

Ere Perez Oat Milk Foundation

 

Täydellisesti ihoon mukautuva sävy!

 

Olen lähes aina käyttänyt voidemaista meikkivoidetta. Vuosien varrella on tullut testattua laajalla skaalalla eri luonnonkosmetiikkabrändien voiteita. Ongelmana usein on, että vaikka meikkivoide levitettäessä näyttää juuri sopivan sävyiseltä, niin siinä vaiheessa, kun vesifaasi on haihtunut/imeytynyt ja voide asettuu, sävy tummuu tai muuttuu punertavammaksi. Usein olenkin joutunut miksaamaan juuri sopivan vaalean ja aavistuksen kellertävän pohjan sekoittamalla kahta eri sävyä keskenään. Olinkin todella hämmästynyt, kun Ere Perezin Honey sopi aivan täydellisesti ihoni sävyyn! Lisäksi se peittää hyvin, mutta tuntuu kevyeltä iholla.

 

 

Kasvoöljy

Tata Harper Bautifying Face Oil Kauneusöljy

 

Uutta puhtia iholle!

 

Neljäkymppiä alkaa kolkutella kohta mittarissa ja kieltämättä meneillään olevat ruuhkavuodet alkavat näkyä jo naamassa! Olen aina ollut ihon niin kutsutun ylihoitamista vastaan ja yrittänyt pitää ensisijaisesti ihon omia toimintoja aktiivisena noudattaen periaatetta, että luonto pyrkii aina energiatehokkaimpaan tapaan tehdä asioita ja jos ihoa hoidetaan liikaa ulkopuolelta, niin esim. sebumin eli rasvan tuotanto voi laiskistua.

Kun kokeilin Tatan öljyä ensimmäisen kerran, olin heti myyty. Öljyn tuoksu, jossa on ylang ylangia tuntui alkuun voimakkaalta, mutta joltain sellaiselta, mitä olin selvästi kaivannut. Ylang ylang on yksi tehokkaimmista naisten hormonitoimintaa tasapainottavista eteerisistä öljyistä ja sillä on homeostaasia edistävä vaikutus. Usein sen tuoksu on esimerkiksi parikymppisten mielestä liian läpitunkeva ja täyteläinen, mutta tässä vaiheessa elämää hormonitoimintani ja ihoni ilmeisesti ovat valmiita tällaiselle elämän eliksiirille! Kun levitän öljyä kasvoilleni, näen sieluni silmin, kuinka elinvoima alkaa virrata ihosoluihini. Huumaavan tuoksunautinnon lisäksi öljy tekee ihostani ihanan pehmeän ja kuulaan.

 

 

Hammastahna

Lebon Organic Whitening Toothpaste Back to Pampelonne ja Rhythm is Love

 

Rakkautta hampaille!

 

Lebon Organic Whitening Toothpaste Back to Pampelonne on ehdottomasti parhaimman makuinen hammastahna, mitä olen koskaan käyttänyt. Lisäksi siinä on valkaisevaa papaijaentsyymiä ja hampaita reikiintymiseltä suojaavaa vihreää teetä ja muita kasviuutteita. Lebonin muissakin tahnoissa on erittäin kekseliäät ja onnistuneet maut sekä nimet. Jos hammastahnan nimi on “Rhythm is Love”, niin kyllähän se vetoaa allekirjoittaneen sisäiseen lapseen ja antaa hymyn huulille joka aamu, kun harjaan sillä hampaani. Nämä fluorittomat tahnat jäivät ehdottomasti kestosuosikeiksini!

 

 

Saat nyt -10 % tutustumisedun Marian suosikkituotteista 31.3.2019 asti koodilla KNRI3. Etu ei koske Lebon-tuotesarjaa. Tuotteita rajoitettu erä. Ei voida yhdistää muihin etuihin.