Kauneustoimittajan 8 joululahjavinkkiä

Kauneustoimittajan 8 joululahjavinkkiä

 

 

1. Henné Organics Luxury Lip Exfoliator Nordic Berries + Luxury Lip Tint Azalea
Huulikuorinta + sävyttävä huulivoide = <3


Hennén pienet purkit vetävät puoleensa jo mystisellä mustanpuhuvuudellaan – suloisten kiiltopintaisten pakkausten sisään kätkeytyy kuitenkin myös vastustamattomia, hehkuvan pinkkejä luksustuotteita huultenhoitoon. Huulikuorinta on ylellinen, ja niin tarpeellinen, lisä talvikuukausien kauneudenhoitoon. Lisäksi huulikuorinnan sokerikiteet näyttävät pikkutimanteilta ja maistuvat marjoilta – voisiko huultenhoito olla enää maistuvampaa? Huulikuorinnan viimeistelee kaikkia imarteleva, kevyesti pinkillä huulet sävyttävä Lip Tint sävyssä Azalea.

https://naturelle.fi/collections/uutuus/products/henne-organics-nordic-berries-lip-exfoliator-huulikuorinta
https://naturelle.fi/products/henne-organics-luxury-lip-tint-savytetty-huulivoide-azalea

 


2. Tata Harper Glow For It Set Matkapakkaus


Matkapakkaukset ovat oiva tapa tutustua tuotesarjoihin ja kun Tata Harper lanseerasi uuden hehkupakkauksensa, olimme aivan myytyjä – settihän on mitä täydellisin lahja! Ilmeen kirkastava setti sisältää täysikokoisen suursuosikin, Resurfacing Mask Kirkastavan Naamion, sekä minikokoiset Regenerating Cleanserin ja Repairative Moisturizerin, jotka yhdessä luovat kasvoille kadehdittavan kuulauden. Setti soveltuu kaikille ihotyypeille, joten sen sopivuudesta lahjansaajalle ei tarvitse huolehtia.

https://naturelle.fi/products/tata-harper-glow-for-it-matkapakkaus

 


3. Juice Beauty Stem Cellular Exfoliating Peel Spray Kuorintasuihke


Voit olla varma, että tämän tuotteen kohdalla lahjansaaja tulee takuuvarmasti tiedustelemaan, että mistä tuotteen ostit, sillä tätä on saatava lisää edellisen loputtua! Superedistyksellinen kuorintasuihke on ennen kaikkea tehokas, mutta myös äärimmäisen hauska tuote käyttää.
Entsymaattinen kuorinta saa kuolleen ihosolukon irtoamaan riekaleina, mutta kuitenkin hellävaraisesti. Iho näyttää heti raikkaalta, tasaiselta ja kuulaalta!

https://naturelle.fi/products/juice-beauty-stem-cellular-exfoliating-peel-spray-kuorintasuihke

 


4. Mahalo The Rare Indigo Kauneusbalmi


Balmien kuningatar The Rare Indigo hyväilee kaikkia ihotyyppejä ja -oireita. Trooppisen tuoksuinen, syvän violetin sävyinen hemmottelubalmi on tuote, jota lahjansaaja ei ehkä tiennyt tarvitsevansa, muttei voi enää elää ilmankaan! Balmia hierotaan kasvoille kauttaaltaan tai paikallisesti pieni nokare ja annetaan sen tehdä taikojaan. Aamulla peilistä näkyy rauhallinen, tasainen ja pehmeä iho. Balmia voidaan käyttää kasvovoiteen, kasvonaamion, kasvoöljyn ja täsmähoitotuotteen tavoin, eli kyseessä on todellinen peilikaapin ykkönen ja joululahjojen aatelinen.

https://naturelle.fi/products/mahalo-the-rare-indigo-kauneusbalmi

 


5. Max and me Circle of Protection Vartaloöljy


Mikäli haluat läheisesi tuntevan itsensä todella hemmotelluksi, anna lahjaksi aromaterapeuttinen, stressiä vähentävä vartaloöljy. Circle of Protection saa läheisesi tuntemaan itsensä erityiseksi ja öljyn hivelevät tuoksut litseasta, hopeakuusesta ja jasmiinista rauhoittavat mieltä. Kauniin herkkä pakkaus on myös visuaalisesti ihastuttava joululahja.

https://naturelle.fi/collections/vartalo/products/max-and-me-circle-of-protection-body-oil-vartalo-ljy

 

 


6. Tata Harper Illuminating Eye Crème


Pullollinen timanttipölyä – kyllä kiitos! Hohtava silmänympärysvoide kadottaa tummat varjot silmien alta välittömästi ja voiteen sisältämä kasviperäinen hyaluronihappo sekä kosteuttaa, että kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa. Tämä on tuote, jota ei välttämättä raaski ostaa itselleen, mutta sen saaminen joululahjaksi ihastuttaa ikihyviksi!

https://naturelle.fi/collections/silmanymparystuote/products/tata-harper-tata-harper-illuminating-eye-creme

 


7. Vintner’s Daughter Active Botanical Serum Kasvoseerumi


Active Botanical Serum Kasvoseerumi on kehitetty vain yksi tavoite mielessä - luoda mullistava tuote; 100 % aktiivinen kasvoöljy, joka korjaa ihoa kokonaisvaltaisesti ja imeytyy ihoon yliluonnollisen hyvin. Vintner’s Daughterin seerumi lukeutuu jokaisen kosmetiikan ystävän päiväuniin ja onkin lahjana ylivoimainen.

https://naturelle.fi/products/vintners-daughter-active-botanical-serum-kasvoseerumi

 


8. Naturelle-lahjakortti


Anna hänen itse päättää! Tehokas ja puhdas luonnonkosmetiikka on aina toivottu lahja – anna siis läheisesi sukeltaa itse ihanien tuotteiden maailmaan ja valita itselleen juuri ne tuotteet, joita hän on aina toivonut:

https://naturelle.fi/products/lahjakortti