Luksushuultenhoitoa naapurimaamme inspiroimana

Luksushuultenhoitoa naapurimaamme inspiroimana

Hedelmien hehkua harmauteen Luet nyt Luksushuultenhoitoa naapurimaamme inspiroimana 2 minuuttia Seuraava Kauneustoimittajan 8 joululahjavinkkiä

Luksushuultenhoitoa naapurimaamme inspiroimana – tervetuloa Naturelleen, Henné Organics!

 

Huultenhoitoon keskittynyt Henné Organics on rantautunut Naturelleen! Ruotsista ja ruotsalaisuudesta inspiraationsa saanut, Yhdysvalloista peräisin oleva Henné Organics on kerrassaan tyylikäs uutuussarja, jonka valikoimiin kuuluvat niin tavalliset huulivoiteet, kuin sävytetytkin versiot, sekä herkulliset huulikuorinnat.

 

 

 

Huulivoiteiden luonnonöljyt (mm. jojoba-, avokado- ja kookosöljyt) ja E-vitamiini kosteuttavat ja pehmittävät huulia pitkäkestoisesti. Sopivatpa miedon tuoksuiset huulivoiteet myös vartalon muihinkin kuiviin kohtiin!

Ihania, sävytettyjä Luxury Lip Tint -huulivoiteita löytyy neljässä luonnollisessa sävyssä. Sävytetyt Lip Tintit ovat loistovalinta etenkin huulipunaa vierastaville – kevyt sävy tuo eloa ilmeeseen ilman raskasta tunnetta huulilla. Sävyt ovat kerrostettavissa, jolloin lopputuloksesta saadaan tarvittaessa myös näyttävämpi. 

 

 

 

Sarjan tähtituotteita ovat kuitenkin 96 % luomulaatuisia ainesosia sisältävät Lip Exfoliator -huulikuorinnat – nuo maailman kauneimmat pikkupurkit, joiden huumaavan makeat tuoksut leijailevat ilmassa heti korkin kiertyessä auki! Pieniä jalokiviä muistuttavat kiteet ovat luomulaatuista sokeria ja syötävän ihanat tuoksut ovat peräisin mm. vadelmasta, karpalosta ja vaniljasta. Jokainen, joka on avannut suloisen purkin nuuhkiakseen tuotetta, on kysynyt ”voiko tätä syödä”? Niin herkullisilta ne tuoksuvat (ja kyllä – maistuvat myös!)

Huulikuorintoja suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa, jonka jälkeen huulille on hyvä lisätä voide tehostamaan uudistavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Kaikkein kuivahuulisimmat saavat helpotusta oloonsa Luxury Lip Balm Huulivoiteesta, johon on valittu kaikkein ravitsevimmat öljyt. Lip Balmin ainesosista peräti 99 % on luomulaatuisia!

 

 

 

Tuotteet sisältävät mehiläisvahaa, joten sarja ei ole täysin vegaaninen. Annamme sen kuitenkin anteeksi, sillä huulivoiteiseen ei kuitenkaan ole lisätty tuoksuja tai eteerisiä öljyjä, jolloin kaikki huulivoiteiden tuoksut ovat peräisin raaka-aineista itsestään.

Syötävän ihanan Henné Organicsin löydät kokonaisuudessaan täältä:

https://naturelle.fi/collections/henne-organics