Kauneustoimittajan syyssuosikit TOP 3

Kauneustoimittajan syyssuosikit TOP 3

 

Kolean kesän jälkeen iho tuntuu janoavan kirkastusta ja vitamiineja. NUORIn Supreme-C Serum Treatment -seerumi on tehokas C-vitamiiniboosti iholle, joka kuuriluonteisena tuotteena kirkastaa ja elvyttää sameaa ihoa silmin nähden. Ainutlaatuinen annostelumekanismi sallii 100 % puhtaan C-vitamiinin sekoittamisen seerumiin heti tuoreeltaan, jolloin vitamiinin hyödyt saadaan irti parhaimmillaan. Ihana piristys iholle!

https://naturelle.fi/products/nuori-supreme-c-serum-treatment-seerumi

 

 

Herkullisista deodoranteistaan tunnettu Lovefresh on laajentanut valikoimaansa hiustenhoitotuotteisiin loistavasti siinä onnistuen. Lovefreshin Rosemary Spearmint Shampoo virkistää hiuspohjaa, pesee hiukset perusteellisesti ja tuoksuu aivan ihanalle! Pakkaus on äärimmäisen riittoisa ja koostumus ei eroa synteettisestä shampoosta lainkaan. Kirsikkana kakun päällä on raikas ja piristävä mintun tuoksu! 

https://naturelle.fi/collections/hiukset/products/lovefresh-rosemary-spearmint-shampoo

 

 

Nopeaa hehkua ja maltillista hohtoa iholle tuo Gressan Illuminating Serum Korostusseerumi, jonka hoitava koostumus on ihanteellinen syystuulen riepottelemalle pintakuivalle iholle! Kaunis helmiäissävy tuo mieleen yksisarviset – hillityllä tavalla. Tämä seerumi aiheuttaa kasvoilla aina ihailua!  

https://naturelle.fi/products/gressa-minimalist-illuminating-serum-korostusseerumi