Silmänympärysvoide – turha tuote vai tärkeä lisä ihonhoidossa?

Silmänympärysvoide – turha tuote vai tärkeä lisä ihonhoidossa?

Vinkit herkän ihon hoitoon Luet nyt Silmänympärysvoide – turha tuote vai tärkeä lisä ihonhoidossa? 2 minuuttia Seuraava Kauneustoimittajan syyssuosikit TOP 3

Meiltä kysytään usein silmänympärysvoiteisiin liittyviä kysymyksiä, joista erityisesti yksi nousee ylitse muiden – enkö voisi vain käyttää samaa kasvovoidetta myös silmänympäryksille? Tästä lausahduksesta inspiroituneena olemme koonneet teille tietoa silmänympärysvoiteen tarkoituksesta ja käytöstä – olkaa hyvä!

 

Miksi silmänympärysvoidetta tarvitaan?

 

Silmänympärysiho on hyvin erilaista, kuin kasvojemme muu iho. Silmänympärysiho on herkkä ja ohut, eikä se kykene kosteuttamaan itse itseään rasvoittumalla vähäisten talirauhasten vuoksi. Siksi on tärkeää, että kosteutus silmänympärysiholle tulee ulkoisesti.

 

Milloin silmänympärysvoiteen käyttö tulee aloittaa?

 

Silmänympärysvoiteilla voidaan ehkäistä ihon kuivumista ja ihovaurioita jo ennalta – tiesitkö, että ensimmäiset näkyvät juonteet silmien ympärillä johtuvat nimenomaan ihon liiallisesta kuivumisesta? Vertaa, miten viinirypäleelle käy sen kuivuessa – sama efekti tapahtuu myös ohuella silmänympärysiholla. 

Silmänympärystuotteiden käytön voi aloittaa jo noin 16-vuotiaana – koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä aloittaa!

 

Tata Harper Illuminating Eye Creme

Milloin ja miten silmänympärysvoidetta käytetään?

 

Silmänympärystuotteita voidaan käyttää aamuin illoin. Valitse yöksi ravitsevampi voide ja aamuksi esimerkiksi turvotusta poistava, virkistävä geeli. Viikoittaisena lisähoitona voidaan käyttää silmänympärysnaamioita. Naturellen laajasta valikoimasta löydät parhaat luonnonkosmetiikan silmänympärystuotteet omiin tarpeisiisi.

Silmänympärysvoidetta tarvitaan kerralla vain riisinjyvän kokoinen nokare per silmä. Taputtele voide kevyesti ala- ja yläluomelle – vältä venyttämästä ihoa. Älä lisää voidetta liikkuvalle luomelle.

HUOM! Vältä liian suurta määrää kerralla – liian suuri määrä voi aiheuttaa silmien turvotusta.

 

Minkä voiteen valitsisin?

 

Iho alkaa veltostumaan noin 25-vuotiaana, jolloin voidaan aloittaa ennaltaehkäisevästi anti-aging-tuotteiden käyttö. Jo veltostuneelle iholle voi valita ravitsevampia anti-aging-tuotteita. Turvonneille silmänympäryksille paras vaihtoehto on virkistävä geeli, jonka viilentävä vaikutus laskee turvotusta ja ainesosat kiihdyttävät mikroverenkiertoa. Tutustu tästä kaikkiin silmänympärystuotteisiin: https://naturelle.fi/collections/silmanymparystuote 

 

Naturelle suosittelee:

 

Noin 16-25-vuotiaalle iholle:

https://naturelle.fi/collections/silmanymparystuote/products/nuori-vital-eye-cream-silmaenympaerysvoide

Noin 25-35-vuotiaalle iholle:

https://naturelle.fi/collections/silmanymparystuote/products/suki-eye-lift-renewal-cream-day-silmaenympaerysvoide

Noin 40-vuotiaalle ja vanhemmalle iholle:

https://naturelle.fi/collections/silmanymparystuote/products/tata-harper-restorative-eye-creme

Turvonneille silmänalusille:

https://naturelle.fi/collections/silmanymparystuote/products/juice-beauty-stem-cellular-eye-treatment-silmanymparysvoide

Tummille silmänalusille:

https://naturelle.fi/collections/silmanymparystuote/products/tata-harper-tata-harper-illuminating-eye-creme

Kuivalle silmänympärysiholle:

https://naturelle.fi/collections/silmanymparystuote/products/suki-ultra-protect-eye-balm-night-silmaenympaerysvoide