Naamioviidakko

Naamioviidakko

Kasvonaamioita löytyy nykyisin joka ihotyypille ja monissa eri muodoissa – ihanat pakkaukset ja huumaavat tuoksut voivat kuitenkin kietoa ostajan varsinaiseen purkkiviidakkoon, josta itselleen sopivan naamion valitseminen voi tuntua haastavalta. 

 

Olemme helpottaneet valintaasi listaamalla luonnonkosmetiikan suosikkinaamiomme jokaiselle ihotyypille:

 

 

Kuiva iho

 

Mahalo The Petal Mask Kosteuttava Naamio

 Suloisen pinkki hyytelönaamio sisältää huimat 28 ensiluokkaista, luonnollista ainesosaa! Naamion matalamolekyylinen hyaluronihappo uppoaa syvälle ihoon tuoden intensiivistä kosteutta. Petal Maskin voi vaikutusaikana tuntea kosteuttavan ihoa samalla, kun voi nauttia sen huumaavaan herkullisesta tuoksusta! Havaijilainen raakahunaja tekee ihosta kuulaan ja pehmeän.

Vinkki! Käytä Petal Maskia saunassa – se estää haitallista lämmönvaihtelua ja tekee saunahetkestäsi ylellisen ja aromaterapeuttisen:

https://naturelle.fi/products/mahalo-the-petal-mask-kosteuttava-naamio

 

Normaali iho

 

Tata Harper Resurfacing Mask

Normaali iho saa muita ihotyyppejä useammin nauttia hemmottelevista tuotteista – normaali iho ei kaipaa voimakkaita puhdistavia tuotteita, vaan sen hoidossa voidaan keskittyä ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja terveen hehkun luomiseen. Tata Harperin Resurfacing Mask jättää iholle mitä raikkaimman ja kuulaimman tunteen ja se poistaa väsyneen, samean ja harmaan ilmeen hujauksessa. Rakastatko kasvohoidon jälkeistä tunnetta kasvoilla? Se on mahdollista saavuttaa myös kotona tällä luonnonkosmetiikan tuhkimonaamiolla!

Vinkki! Käytä Tata Harperin Resurfacing Maskia ennen juhlia – säteilysi kyllä huomataan:

https://naturelle.fi/collections/naamiot/products/tata-harper-resurfacing-mask

 

 

Sekaiho

 

Kypriksen Deep Forest Clay tekee todellisen detox-hoidon iholle luonnon uusiutuvilla aarteilla: puhdistavalla savella, mineraalirikkaalla merisuolalla, rauhoittavalla levällä, kuorivilla kasviuutteilla ja parantavilla puilla, juurilla, lehdillä ja kukilla. Mystisen metsäinen naamio kuorii ihoa kevyesti ja imee ylimääräistä talia ihosta olematta liian kuivattava. Sekaiho hyötyy erityisesti Deep Forest Clayn nerokkaasta kaksoiskuorinnasta (mekaaninen ja entsymaattinen)! Ihosta tulee pehmeä ja kirkas.

Vinkki! Pyörittele kostutettuja sormia naamion päällä ennen poishuuhtelua, jolloin saat ihanan, kuollutta solukkoa poistavan kuorinnan ja ihollesi välitöntä pehmeyttä:

https://naturelle.fi/collections/naamiot/products/kypris-deep-forest-clay-detox-naamio

 

 

Rasvainen iho

 

Lilfox Bamboo Charcoal Purifying Face Mask Puhdistava Naamio on voimakkaasti puhdistava jauhenaamio viikoittaiseen käyttöön. Bamboo Charcoal Purifying Face Mask sisältää mineraalipitoisia savia, loistavan imukyvyn omaavaa bambun aktiivihiiltä, raakaraakaota ja rauhoittavia luonnollisia uutteita. Hygieeninen jauhemuoto mahdollistaa tuotteen säästeliään käytön – annostele vain tarvittava määrä tuotetta esimerkiksi teelusikalla. Naamio imee itseensä silminnähden ylimääräistä talia!

 

Vinkki! Käytä Bamboo Charcoal Purifying Mask Puhdistavaa Naamiota myös multi-maskingiin – nitistä T-alueen epäpuhtaudet puhdistavalla naamiolla ja lisää poskille toinen, kosteuttavampi naamio:

 

https://naturelle.fi/collections/naamiot/products/lilfox-bamboo-charcoal-purifying-face-mask-puhdistava-naamio