Kauneustoimittajan TOP 3 uutuustuotteet

Kauneustoimittajan TOP 3 uutuustuotteet

Naamioviidakko Luet nyt Kauneustoimittajan TOP 3 uutuustuotteet 2 minuuttia Seuraava Hedelmien hehkua harmauteen

 

1. Tata Harper Créme Riche Ravitseva Kosteusvoide

 

VIIMEIN! Hoitolatasoinen, runsas ja ravitseva voide kiristävälle ja janoiselle iholle – täysin luonnollisesti! Creme Riche on todellinen taivaanlahja korppuiholle: Iho tuntuu välittömästi sametin pehmeältä ja rauhaisalta. Créme Richen kehittelyyn on todella panostettu, sillä samettivoide sisältää uskomattomat 43 aktiivista ainesosaa, jotka hellivät ihon hetkessä hyvinvoivaksi. Tätä tekee mieli levittää kasvoille jo pelkästä levittämisen ilosta – voide tuntuu niin ihanalta!

 

https://naturelle.fi/collections/uutuus/products/tata-harper-creme-riche-ravitseva-kosteusvoide

 

 

2. Lilfox Kalahari Eye Serum Silmänympärysseerumi

 

Ah, rakastamme silmänympärystuotteita, jotka voi rullata suoraan iholle! Pyörivä rulla poistaa jo itsessään turvotusta ja tummuutta silmien alta vilkastaen verenkiertoa ja viilentäen turvonnutta ihoa. Jo pelkästään rulla sai meidät siis innostumaan – mutta itse tuote pakkauksen sisällä vasta timanttinen onkin: Kalahari Eye Serum sisältää nimensä mukaisesti mm. kalahari-öljyä, joka on tulvillaan omega-6- ja -9-rasvahappoja, sekä esimerkiksi luonnollista retinolia sisältävää luomulaatuista ruusunmarjaöljyä. Hei hei juonteet ja turvotus!

 

https://naturelle.fi/products/lilfox-kalahari-eye-serum-silmanymparysseerumi

 

 

3. Tata Harper Beautifying Face Oil Kauneusöljy

 

Tata Harperin Kauneusöljy on yksi mielenkiintoisimmista luonnonkosmetiikan kasvoöljyistä – ylellisen kevyt koostumus imeytyy ihoon nopeasti ja kasvot näyttävät hetkessä hehkeämmiltä. Kevyt koostumus mahdollistaa öljyn lisäämisen myös seerumin tai kasvovoiteen sekaan silloin, kun lisähehkulle on akuuttia tarvetta. Iho näyttää öljyn jäljiltä todella raikkaalta ja terveeltä!

 

https://naturelle.fi/collections/uutuus/products/tata-harper-beautifying-face-oil-kauneusoljy