Pikaresepti ihon elvyttämiseen

Pikaresepti ihon elvyttämiseen

 

 

Talvi on ihonhoidollisesti haastavaa aikaa – kuiva huoneilma ja kylmä ja kostea ulkoilma aiheuttavat rasittavaa lämmönvaihtelua iholle ja talvikuukausille sijoittuvat juhlat ihanine ruokineen ja juomineen näkyvät helposti ihossa. Iho tuntuu ja näyttää samealta ja tukkoiselta, ehkä ärtyisältäkin.

Tammikuussa tavanomaisesti alkavan kuntokuurin lisäksi on hyvä keskittyä ja panostaa myös ihon hyvinvointiin ja sen toimintojen tasapainottamiseen. Iho on suurin elimemme – se ansaitsee erityistä huolenpitoa!

Loimme pikareseptin ihon elvyttämiseen ja elottomuuden kukistamiseen – näillä tuotteilla palautat ihon elinvoiman käden käänteessä:

 

1. Tata Harper Hydrating Floral Essence Kosteuttava Kasvosuihke

 

Kätevä suihkutettava kukkaisvesi kosteuttaa ihoa hyaluronihapon avulla. Kosteuden puute on yksi merkittävimmistä iho-ongelmien aiheuttajista.

Virkistävää kasvosuihketta voidaan käyttää tavallisen kasvoveden tapaan tai lisäillä pitkin päivää tuomaan ekstrakosteutta iholle, esimerkiksi lentokoneella matkustettaessa.

 

Kasvosuihkeen sisältämä valkopajun uute on hellästi kuoriva ainesosa, joka vaikuttaa ihoon pehmittävästi ja taikapähkinä ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Hydrating Floral Essence tasoittaa lisäksi ihonsävyä, supistaa ihohuokosia ja ehkäisee juonteiden syntyä.

https://naturelle.fi/products/tata-harper-hydrating-floral-essence

 

 

 


2. Kypris Moonlight Catalyst

 

Öisin taikojaan tekevä Moonlight Catalyst on tuote, johon tartumme luottavaisin mielin aina kun iho oikuttelee – oli ongelmana sitten epäpuhtaudet, tukkeumat tai rasittunut iho. Tämä seerumeiden helmi sisältää mm. ainutlaatuista fermentoitua kurpitsaentsyymia, joka kiihdyttää solujen uudistumista, pehmittää ihon pintaa ja vaikuttaa positiivisesti ympäristötekijöiden aiheuttamiin haittavaikutuksiin iholla. Kevyesti kuoriva vaikutus muuntaa ihon yön aikana hehkuvaksi ja tasaiseksi.

Moonlight Catalyst sisältää 18 aktiivisesti toimivaa ainesosaa, joista mm. merileväuute kosteuttaa, rauhoittaa ja kiinteyttää ihoa. Lupaamme – tällaista seerumia et ole ennen kokenut!

https://naturelle.fi/products/kypris-moonlight-catalyst

 

 

3. Max and me Sweet Serenity Mask & Wash Naamio

 

Sweet Serenity Mask & Wash Naamio (vai sanoisimmeko putsari-naamio) tuo lohtua niin iholle, kuin mielellekin – suloisesta keijupurkista leijailee herkullisen kaakaon, hunajan ja mangostaanin tuoksuja, joita seuraa ikikukan yrttinen häivähdys. Tuoksu saa rentoutumaan ja omistamaan rauhallisen hetken vain omalle hyvinvoinnille.

Tämä naamio on täyttä nautintoa iholle – se helpottaa stressaantuneen, ärtyneen, harmaan sekä janoisen ihon oireita. Ihosta tulee rauhallinen, tasapainoinen, kirkas ja kosteutettu.

Sweet Serenity Mask & Washia voidaan käyttää sekä putsarina, että naamiona – sekoita joukkoon pieni määrä vettä tai kasvovettä ja koostumus muuntuu vanukasta muistuttavaksi, huumaavaksi seokseksi, jota on helppo levittää kasvoille.

Naamio on voimakkaasti ihoa uudistava, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti pikareseptimme ainesosaksi – mm. ikikukka, manuka, santelipuu, neroli, vuorilaventeli ja patsuli vapauttavat lämpöä ihossa, jonka vaikutuksesta stressin merkit ja sameudet saavat kyytiä!

https://naturelle.fi/products/max-and-me-sweet-serenity-mask-wash-naamio

 

 

4. Lilfox Prickly Pear Illuminating Beauty Nectar

 

Heleyttä, hehkua ja pehmeyttä – kaikkea tätä tarjoaa Lilfoxin iki-ihana Prickly Pear Illuminating Beauty Nectar! Tämän kauneusnektarin salaisuus piilee sen harvinaisessa ainesosassa, kaktusviikunaöljyssä. Sen lisäksi, että kaktusviikunaöljy on ihastusta aiheuttavan hehkun takana, se myös taistelee ikääntymisen merkkejä, arpia ja ihon kuivuutta vastaan. Hyvästi näkyvät juonteet, tervetuloa näkyvä hehku!

 

https://naturelle.fi/collections/kasvooljyt/products/lilfox-prickly-pear-illuminating-beauty-nectar

 

 

5. Mahalo The Rare Indigo Kauneusbalmi

 

Mahalon the Rare Indigon tropiikkia henkivä bambupakkaus saa jo itsessään meidät vaihtamaan räntäsateiset mielenmaisemamme Havaijin hiekkarantoihin ja aurinkoon, tuoden toivoa talven keskelle, mutta purkin sisältö vasta saakin meidät hykertelemään ilosta – syvän violetti väri, eksoottiset tuoksut ja pehmeän silkkinen koostumus tekevät ihonhoidosta päivän parhaan hetken!

The Rare Indigo on tuote, joka tulisi löytyä jokaisen peilikaapista, sillä ei oikeasti ole ongelmaa, jota The Rare Indigo ei kykenisi ratkaisemaan. Tämän balmin muotoon muunnetun supersankarin avulla voit sanoa hyvästit muuan muassa ihon kuivuudelle, ihoärsytyksille, ihottumille, epäpuhtauksille, punoitukselle, epätasaiselle ihon sävylle ja rasvoittuvuudelle. The Rare Indigo nopeuttaa lisäksi ihon paranemisprosesseja, josta hyötyvät erityisesti tulehduksista, ärsytyksistä, ihottumista ja rosaceasta kärsivät ihot.

Ihokontaktissa sulava, äärimmäisen riittoisa balmi koostuu ravitsevista hamppu-, murumuru-, babassu-, marula-, viinirypäleensiemen-, teepensaansiemen-, kukui- ja acaiöljyistä, jotka yhdessä palauttavat ihon elinvoiman ja terveen ilmeen.

https://naturelle.fi/products/mahalo-the-rare-indigo-kauneusbalmi