Suki – apteekkitasoista hoitoa epäpuhtaalle iholle

Suki – apteekkitasoista hoitoa epäpuhtaalle iholle

Pikaresepti ihon elvyttämiseen Luet nyt Suki – apteekkitasoista hoitoa epäpuhtaalle iholle 3 minuuttia Seuraava Hehku, hohda, säteile!

 

 

Jos jonkun tuotesarjan voi käsi sydämellä sanoa erikoistuneen epäpuhtaan ihon hoitoon, niin Sukin. Yhdysvaltalaisen Sukin perustaja Suki Kramer loi tuotesarjan kärsittyään itse vakavista iho-ongelmista, kuten vaikeista tulehduksista ja epäpuhtauksista. Hän kokeili markkinoilla olevia tuotteita vain todetakseen, etteivät ne vaikuta ihon kuntoon millään tavalla lupauksista huolimatta.

 

 Määrätietoinen Suki tiesi, että maailmassa on miljoonia muitakin, jotka painivat samojen iho-ongelmien kanssa ja hän halusi luoda niihin ratkaisun itse. Sukin tavoitteena oli kehittää tuotteita, joiden ainesosat olisivat tarkasti tiedossa ja joilla jokaisella olisi oma spesifinen tehtävänsä ihonhoidossa. Vuonna 2002 syntyi Suki Skincare – luonnonkosmetiikkasarja, jonka ensisijainen tarkoitus on hemmottelun sijaan ratkaista iho-ongelmia.

Suki-sarjalla ei ole lainkaan sertifikaatteja, sillä Suki itse ei näe tarpeelliseksi hankkia erillisiä tunnustuksia – hänen mielestään tuotteiden ainesosaluetteloiden tulisi puhua puolestaan ja luonnollisuus näkyä jo suoraan etiketistä. Sukin tuotteita voisi kutsua leikkisästi ihonhoitolääkkeiksi – niin nopeasti ne tuovat helpotusta erinäisiin iho-oireisiin.

 

Suki-suosikkimme epäpuhtaalle iholle:

  1. Purifying Foaming Cleanser. Vaahtomainen puhdistus, joka on riittävän kevyt rasvoittuvalle iholle. Toisin kuin tavalliset puhdistusvaahdot, Purifying Foaming Cleanser ei poista ihon hyviä öljyjä, eikä näin ollen kuivata ihoa. Tämä putsari hillitsee talintuotantoa, vähentää ihon haitallisia bakteereja, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja poistaa kuollutta ihosolukkoa mm. omenasta saatavan AHA-hapon ansiosta.  

https://naturelle.fi/products/suki-purifying-foaming-cleanser-vaahtoava-puhdistusgeeli

 

 

 

  1. Concentrated Clarifying Toner. Concentrated Clarifying Toner sisältää huikean 15 % pitoisuuden aktiivista salisyylihappoa, joka on yksi purevimmista ainesosista kamppailussa aknea ja ihotulehduksia vastaan. Kasvovesi on käytännöllisessä suihkemuodossa ja siinä on ihastuttava sitruksen tuoksu. Concentrated Clarifying Toner on kehitetty varta vasten aknen hoitoon.

https://naturelle.fi/collections/suki/products/suki-concentrated-clarifying-toner-rauhoittava-kasvovesi

 

 

  1. Purifying Acne Serum. Purifying Acne Serum on tarkoitettu todelliseksi täsmäaseeksi epäpuhtauksiin. Seerumi hillitsee talintuotantoa ja poistaa haitallisia bakteereja antibakteeristen ainesosien, kuten sinkin, Goldenseal-juuren ja kaunopunahattu-uutteen avulla. Salisyylihappo ja A-vitamiini ennaltaehkäisevät uusien epäpuhtauksien syntyä ja kuorivat ihoa kevyesti. Tämä superseerumi tepsii niin mustapäihin, valkopäihin, kuin tulehtuneisiinkin näppyihin!

https://naturelle.fi/collections/suki/products/suki-purifying-acne-serum

 

 

 

  1. Balancing Facial Oil. Usein unohdetaan, että epäpuhdas tai rasvoittuva iho tarvitsee kosteutta yhtä paljon, kuin muutkin ihotyypit. Oikeanlaisen öljyn käyttö tasapainottaa ihon omaa öljytuotantoa ja korjaa järkkynyttä tasapainoa. Sukin Balancing Facial Oil on kevyt ja nopeasti imeytyvä öljy, joka rauhoittaa ihoa, auttaa avaamaan ihotukkeumia, kirkastaa ihoa kokonaisvaltaisesti ja vähentää ihon bakteerituotantoa. Rohtopurasruohonsiemen- ja hasselpähkinäöljyt muistuttavat läheisesti ihon omaa öljyä, minkä ansiosta iho saadaan huijattua olemaan tuottamatta ylimääräistä, epäpuhtauksia aiheuttavaa, bakteeripitoista öljyä ihon pinnalle.

https://naturelle.fi/products/suki-pure-facial-moisture-balancing-kosteuttava-kasvooljy

 

Tutustu kaikkiin SUKI-tuotteisiin tästä: https://naturelle.fi/collections/suki