Slugging – liioittelu sallittu!

Slugging – liioittelu sallittu!

Tunnetko termin ’slugging’? Slugging on korealainen ihonhoitotrendi, jonka ansiosta iho näyttää aamulla pehmeältä, kosteutetulta ja hehkuvalta. Lue vinkkimme toimivaan sluggingiin!
Le Blue Balm -monitoimibalmi Luet nyt Slugging – liioittelu sallittu! 2 minuuttia

 

Tunnetko termin ’slugging’?

 

Slugging on korealainen ihonhoitotrendi, jonka ideana on levittää iholle iltaisin paksu kerros vaseliinia lukitsemaan kosteus ihoon ja ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta. Slugging-termi tulee vaseliinikerroksen muodostamasta tunteesta: paksu kerros vaseliinia muodostaa iholle nilviäisen limaa muistuttavan kalvon.

 

Jos et halua käyttää vaseliinituotteita ihollasi – kuten me emme – valitse mieluummin sinulle sopivia luonnollisia tuotteita. Sluggingin voi toteuttaa tuotteilla, jotka eivät vaseliinin tapaan sisällä mineraaliöljyjä, kuten luonnonkosmetiikan balmilla tai voiteella. Tällöin slugging on tehokas keino ehkäistä kosteuden haihtumista iholta ilman ihohuokosia tukkivaa vaikutusta.

 Slugging -ihonhoitotrendi ilman vaseliinia - Naturelle.fi

Kenelle slugging sopii?

Slugging soveltuu etenkin kuivalle, pintakuivalle ja herkälle iholle. Sekaiholle slugging kannattaa tehdä paikallisesti vain kuivemmille ihoalueille. Sluggingia ei suositella rasvaiselle tai akneen taipuvaiselle iholle. Sluggingista hyötyy myös auringossa palanut iho.

 

Miten?

Slugging tulee tehdä aina huolellisesti puhdistetulle iholle. Vältä happoja sisältävien tuotteiden käyttöä ennen slugging-tuotetta.

 Valitse ihotyypillesi sopiva, kosteuden lukitseva slugging-tuote. Hoida iho normaalisti iltarutiinisi mukaisesti, mutta levitä iholle lopuksi runsas kerros balmia tai voidetta. Anna vaikuttaa yön yli.

 

Milloin?

Slugging tehdään iltaisin 2-3 kertaa viikossa. Siitä on hyötyä erityisesti kylminä syys- ja talvikuukausina.

 

Miksi slugging?

Slugging auttaa lukitsemaan iltarutiinissasi käyttämäsi tuotteet ihoon tehostaen niiden vaikutusta. Lisäksi menetelmä ehkäisee kosteuden haihtumista iholta yön aikana. Aamulla iho näyttää pehmeältä, kosteutetulta ja hehkuvalta!

 

Tuotesuosituksemme

Odacité le Blue Balm - Naturelle.fi

Odacité le Blue Balm

Tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava balmi kevyemmällä koostumuksella. Helpottaa ihoärsytystä ja auringonpolttamia. 

 Tata Harper Water-Lock Moisturizer - Naturelle.fi

 

Tata Harper Water-Lock Moisturizer

 Kevyt ja silikoniton kasvovoide, joka lukitsee kosteuden ihoon pitkäkestoisesti.

Tata Harper Creme Riche - Naturelle.fi

Tata Harper Crème Riche

Erittäin täyteläinen ja ravitseva voide 43 aktiiviainesosalla! Samettinen ihotuntuma.

Mahalo Balm - Naturelle.fi 

 

Mahalo Balm

 Vedetön syväkosteuttava balmi, joka auttaa rauhoittamaan ihotulehduksia ja ihoärsytystä. 

BYBI Night Nutrition Protein Night Cream Yövoide - Naturelle.fi

BYBI Night Nutrition Restoring Protein Night Cream

 Ravitseva proteiinivoide uudistaa, korjaa ja vahvistaa ihoa yön aikana, jotta voit herätä hehkuvan, sametinpehmeän ja hyvinvoivan näköisen ihon kanssa. 

Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

 Intensiivisesti ravitseva hoitobalmi kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.  

  

Mikä avuksi, jos slugging ei auta ihon kuivuuteen?

 

Mikäli ihosi on todella kuiva, on syytä tarkastella ihonhoitorutiinia laajemmin. Sisältyykö siihen riittävästi vesikosteutusta, entä onko kuorinta säännöllinen osa rutiiniasi? Ihonhoidon asiantuntijamme auttavat ilolla päivittämään rutiinisi – voit pyytää meiltä tuotesuosituksia tai apua kaikkiin ihonhoitoon liittyviin kysymyksiin sähköpostitse asiakaspalvelu@naturelle.fi.