Talvi-ihon supersankarit

Luonnonkosmetiikka on mitä parhain apu pakkasen ja viiman puremalle talvi-iholle! Toimituksemme listasi parhaimmat tärpit ihon kuulauden ja hehkun palauttamiseksi.

  1. Tata Harper Repairative Moisturizer

Saflorikukan oleosomit (ihoa pehmentävien kasviöljyjen ja E-vitamiinin lähteitä) tehostavat välittömästi kosteuden säilymistä iholla. Ainesosista jojoba tunnetaan luonnollisena Omega-9:n ja runsaana E-vitamiinien lähteenä ja tehokkaana ihoa kosteuttavana ainesosana. Repairative Moisturizer kosteuttaa kaikkein itsepintaisimmankin ihon ja on täydellinen valinta kuivaan ja kylmään ilmastoon.

Repairative Moisturizerin rauhoittava kookos sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka tekevät ihosta pehmeän. Miellyttävä ja hellävarainen ruusu-uute kosteuttaa ja elvyttää. Tata Harper Repairative Moisturizer kosteusvoiteen sisältämien öljyjen ainutlaatuinen, ruusua, bergamottia ja geraniumia, sisältävä yhdistelmä ravitsee, korjaa ja elvyttää ihoa.

 


  1. Tata Harper Nourishing Oil Cleanser

Yksinkertaisesti täydellinen kuivan ihon puhdistustuote, jonka nimeen vannoo koko Naturellen tiimi! Puhdistusöljyn sisältämät beetakaroteeni, lykopeeni, Omega-3 ja runsaat A-, C- ja E-vitamiinit ravitsevat ihoa ja jättävät sen persikanpehmeäksi. Puhdistaa kaiken meikin ja lian iholta järkyttämättä ihon kosteustasapainoa, silti jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Nourishing Oil Cleanser tuo salamannopeaa apua ihon pintakuivuuteen ja se onkin ihanteellinen kuivalle, pintakuivalle ja vaihtelevalle ilmastolle altistuvalle iholle.

 

 

 

 

 

  1. Mahalo the Petal Mask

Talvella huomaa ajatusten karkailevan säännöllisesti lämpöön, hiekkarantoihin ja aurinkoon… Ja mikäpä sarja toisi helpotusta kaukokaipuuseen paremmin ja nopeammin, kuin eksoottinen Mahalo.

Ylellinen the Petal Mask on beeta-hydroksi-hoitonaamio, joka on suunniteltu ihon syväkosteutukseen ja ihon pinnan parantamiseen. Naamion sisältämät huimat 28 ainesosaa ravitsevat ihoa ennennäkemättömällä tavalla – hienostunut sekoitus aktiivisia entsyymejä ja luonnonöljyjä tuovat intensiivistä kosteutta iholle. Suloisen vaaleanpunainen, syötävän herkulliselta tuoksuva the Petal Mask sisältää lisäksi havaijilaista manuka-hunajaa, joka tunnetaan sen antibakteerisista ja hoitavista ominaisuuksistaan.

Kasvojen iho on naamion käytön jälkeen sen nimen mukaisesti pehmeä kuin ruusun terälehti. Tehokas, mutta lempeä kosteutta pirskahteleva naamio soveltuu päivittäiseen käyttöön sekä on erinomainen saunanaamio suojaamaan ihoa lämmönvaihteluilta. 

 

 

  1. Absolution Le Baume Lip & Dry Skin Balm Monitoimivoide

Kätevästi pulkkamäessäkin mukana kulkeva Absolutionin monitoimivoide on nimensä mukaisesti varsinainen kuivan ihon monitoimityökalu – puikkomuodossa olevaa, omega-3 ja -6 rasvahappoja sisältävää balmia on helppo sipaista niin huulille, kuin kuiville tai ärtyneille ihoalueillekin missä ja milloin tahansa. Luonnolliset öljyt ja vahat pitävät ihon kosteutettuna pitkään.

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Kypris Antioxidant Dew

Kypriksen Antioxidant Dew on iholla kuin aamukaste niityllä – sen sisältämät 26 aktiiviainesosaa on valittu kosteuttamaan sen kaikkein haastavimmankin ihon. Muutama tippa aamuisin voiteen alla riittää! Ihanan kosteutuksen lisäksi sen sisältämistä ainesosista ruusu rauhoittaa ihoa ja tamanu-uute korjaa ihovaurioita – voiko suomalaiselle iholle sopivampaa seerumia ollakaan?

 

 

  1. Mahalo the Rare Indigo Kauneusbalmi

Rare Indigo on kerrassaan hämmästyttävä tuote. Emme vielä ole kohdanneet iho-ongelmaa, johon Rare Indigo ei olisi purrut. Se rauhoittaa hetkessä niin kuivan ihon, epäpuhtaudet, tulehdustilat, pintakuivuuden, ihoärsytykset, pakkasenpuremat, auringonpolttamat kuin ihottumatkin. Lisäksi Rare Indigo Kauneusbalmi tasoittaa kuivaa silmänympärysihoa ja toimii myös huulivoiteena ja kynsinauhaöljynä – emme yllättyisi, vaikka se kohta hoitaisi tiskitkin puolestamme. :)

Havaijilta saapuva liila balmi sisältää hamppu-, murumuru-, babassu-, marula-, viinirypäleensiemen-, teepensaansiemen-, kukui- ja acaiöljyä. Tämä yhdistelmä sisältää runsaasti iholle tärkeitä omega-rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka vähentävät ihovaurioita samalla, kun ihosta tulee kosteutettu ja täydellisen ravittu. Tulehduksia estävä ja syvältä ihoa ravitseva balmi rauhoittaa, heleyttää, kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Rare Indigo vie Suomen talvea 6-0!