Toivotut Edible Beauty -uutuudet ovat täällä!

Toivotut Edible Beauty -uutuudet ovat täällä!

Ihastuttava australialainen tuotesarja Edible Beauty on saavuttanut nopeasti paikkansa suosituimpien tuotesarjojemme joukossa. Raikkaat, runsaat ja hellävaraiset koostumukset ovat hykerryttäneet niin toimivuudellaan, kuin hintaluokallaankin ja valikoimiin toivottiinkin pian jo uusia tuotteita sarjalta.

Uutta ja palaavaa Mahalolta! Luet nyt Toivotut Edible Beauty -uutuudet ovat täällä! 4 minuuttia Seuraava Vuoden 2018 parhaat tuotteet on valittu!

Ihastuttava australialainen tuotesarja Edible Beauty on saavuttanut nopeasti paikkansa suosituimpien tuotesarjojemme joukossa. Raikkaat, runsaat ja hellävaraiset koostumukset ovat hykerryttäneet niin toimivuudellaan, kuin hintaluokallaankin ja valikoimiin toivottiinkin pian jo uusia tuotteita sarjalta.

 

Toiveenne on kuultu ja tässä ne tulevat – neljä uunituoretta, eri ihotyypeille targetoitua hoitonestettä, joiden pakkaukset ovat takuulla vuoden kauneimmat! Värikkäät, vesivärimaalauksia muistuttavat ulkopahvit kätkevät sisäänsä tyylikkään valkoiset maitolasipullot ja kaunis ulkoasu viimeisteleekin tehoeliksiirien käyttökokemuksen.

Voit valita hoitonesteistä ihotyypillesi sopivimman, tai yhdistellä niitä vapaasti haluttujen vaikutusten mukaisesti – listasimme hoitonesteiden oleellisimmat erot alle:

 

 

Turmeric Beauty Latte

 

Rauhoittava ja kirkastava hoitoneste erityisesti tulehtuneelle, epäpuhtaalle, epätasaisen sävyiselle ja ärtyneelle iholle.

 

Tuotenimensä mukaisesti kurkumauutetta sisältävä hoitoneste rauhoittaa erityisesti ihoärsytyksiä ja tulehdustiloja, sekä ehkäisee epäpuhtauksien syntyä. Kurkumauute sisältää runsaasti kurkumiinia, voimakasta antioksidanttia, joka auttaa hillitsemään aknea aiheuttavia bakteereja ihossa. Kurkumiinista voi olla apua jopa kystisen aknen hoidossa ja sen on huomattu tasoittavan yleisesti ihon punoitusta.

 

Lakritsinjuuri on lisätty seerumiin sen kirkastavan vaikutuksen vuoksi – seerumi vaalentaa luonnollisesti myös pigmenttihäiriöitä sekä häivyttää iholla olevia arpia. Lakritsinjuurella on myös samankaltaisia vaikutuksia ihoon kuin kurkumallakin, sillä myös se häivyttää ihon punaisuutta ja ehkäisee tehokkaasti ihotulehduksia. Lakritsinjuuren on huomattu myös laskevan turvotusta ihossa ja tukevan ihon kirkastumista.

 

Useista tehokkaista ainesosista valkohytykkä (”beauty mushroom”) takaa iholle optimaalisen kosteuden – sen ainutlaatuiset polysakkaridit kykenevät sitomaan itseensä vettä viisinkertaisesti hyaluronihappoon verrattuna. Lisäksi polysakkaridit stimuloivat SOD:n, superoksididismutaasin, tuotantoa, joka taas ehkäisee juonteiden syntyä ja ihon veltostumista.

 

 

Glowing Skin Smoothie

 

Pehmittävä ja kiinteyttävä hoitoneste, erityisesti ikääntyvälle iholle.

 

Glowing Skin Smoothien nimi paljastaa nopeasti sen oleellisimmat tehtävät – seerumi tekee ihosta persikanpehmeän ja saa sen hehkumaan hunajaisena. Näiden vaikutusten lisäksi se suojaa ja ravitsee ihoa vitamiineilla, antioksidanteilla ja omega-rasvahapoilla, jotka on valittu seerumiin tarkasti vaalien ajatusta pehmittävistä ja ihoa suojaavista raaka-aineista.

 

Yksi antioksidanttisista raaka-aineista on parsakaalinsiemenuute, joka sisältää UV-säteilyltä ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ihoa suojaavaa sulforanaania ja joka toimii retinolin luonnonmukaisena vastineena – aivan kuten retinoli, se edistää ihon nuorekasta ilmettä ja parantaa sen rakennetta.

 

Parsakaaliuutteen lisäksi aktiiviainesosaksi on valittu mm. maarianohdake, antioksidanttinen voimapesä, joka suojaa ihoa soluvaurioilta ja vahvistaa sen rakennetta. Maarianohdakkeen sisältämä antioksidantti silymariini auttaa hidastamaan ihon ikääntymisprosessia ja rasvahapot taas tuovat iholle kevyttä, mutta tehokasta kosteutta.

 

Glowing Skin Smoothie sisältää myös maarianohdakkeen vaikutuksia tukevaa pullulaaniuutetta, joka ehkäisee kollageenin vähenemistä ihossa ja suojaa ihoa ilmansaasteilta ja kiinteyttää ihoa solukalvoja korjaten. Pullulaaniuutteella on myös välittömiä vaikutuksia, sillä se muodostaa iholle hengittävän, mutta kiristävän kalvon, joka saa ihon tuntumaan ja näyttämään napakalta heti levityksen jälkeen.

 

 

 

Deep Sea Collagen Elixir

 

Ihoa täyteläistävä ja tasoittava hoitoneste erityisesti veltostuneelle, kiinteyttä menettäneelle ja kosteusköyhälle iholle.

 

Deep Sea Collagen Elixirissä on hyödynnetty meren antimia – harvinaiset merelliset uutteet sisältävät ihoa kiinteyttäviä vitamiineja, aminohappoja, peptidejä ja antioksidantteja. Tämä seerumi on suunniteltu hidastamaan ihon ikääntymistä solutasolla, sekä luomaan iholle virheettömän tasaisen pinnan intensiivisen kosteutuksen avulla.

Tämä intensiivinen kosteus saavutetaan kosteutta sitovien levien avulla. Lisäksi merileväkollageeni tasoittaa juonteita ja parantaa yleisesti ihon rakennetta.

Ainesosista merisalaatti selviää luonnossa äärimmäisissä olosuhteissa ja sen sisältämät vitamiinit ja aminohapot saadaankin hyödynnettyä seerumiin asti – merisalaattiuute ehkäisee ihon veltostumista ja parantaa ihon kimmoisuutta, sekä vahvistaa solukalvoja.

Myös Deep Sea Collagen Elixir sisältää pullulaaniuutetta, joka kiinteyttää ihoa monipuolisesti – se ehkäisee kollageenin vähenemistä, korjaa solukalvoja ja luo ihoa napakoittavan kalvon ihon pinnalle.

 

 

 

Probiotic Radiance Tonic

 

Puhdistava ja palauttava hoitoneste erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle ja akneiholle.

 

Fermentaatiot ja probiootit ovat ihonhoidon kuumimpia trendejä ja Edible Beauty on suorastaan aallonharjalla luotuaan uuden probioottisen hehkueliksiirinsä – tämä hoitoneste on suunniteltu optimoimaan ihon mikrobiston tilaa ja parantamaan ihon vastustuskykyä. Kyseessä on siis eritoten ennaltaehkäisevä tuote, joka auttaa ehkäisemään aknen ja epäpuhtauksien syntyä huolehtimalla ihon mikrobitasapainosta. Hoitoneste sisältää elävää ja fermentoitua probioottia Lactobacillus Bulgaricusta, joka palauttaa ihon pH-tasapainon ja happovaipan vähentäen ihon herkkyyttä altistua bakteereille ja vahvistaen ihon suojakerrosta.

 

Ihoa rauhoittava koivunlehti helpottaa ärtyneen ihon tilaa ja australialainen emuntorvi-kasvi ehkäisee niin ihon ikääntymistä, kuin epäpuhtauksienkin syntyä ja auttaa korjaamaan ihovaurioita. Probiotic Radiance Tonic tähtää kirkkaampaan ja puhtaampaan ihoon ilman voimakkaita, ihoa ärsyttäviä ainesosia.

 

 

Saat nyt tutustumisedun kaikista Edible Beauty -tuotteista 31.1.2019 asti koodilla EBEAUTY10. Tuotteita rajoitettu erä. Ei voida yhdistää muihin etuihin.

 

 

Tästä ostoksille! >