Hedelmien hehkua harmauteen

Hedelmien hehkua harmauteen

 

Syksy on maalannut kasvomme samoilla tylsillä sävyillä, kuin vallitsevan maisemankin – harmailla ja elottomilla.

Tällaisina hetkinä luotamme Juice Beautyyn – tuotesarjaan, joka on oivaltanut ottaa hedelmien hyödyt käyttöön ihonhoidossa. Juice Beauty on lanseerannut tänä syksynä kaksi uutta hoitolatasoista kuorintaa, joiden toimivuutta emme voi lakata hämmästelemästä! Erityisesti suihkutettava kuorinta on lyönyt ällikällä koko Naturellen tiimin ja pullo on kiertänyt epäuskoiselta toiselle – pakko se on kuitenkin uskoa: Tämä kuorinta todella antaa sameudelle lähtöpassit välittömästi!

 

 

 

 

Stem Cellular Exfoliating Peel Spray Kuorintasuihke on erityisesti laiskan ihonhoitajan unelma – kuorinta nimensä mukaisesti suihkitaan kasvoille, jonka jälkeen ihoa hierotaan kevyesti sormenpäillä. Kuollut ihosolukko irtaantuu riekaleina! Jos haluat nähdä tuloksia heti, etkä vasta muutaman käytön jälkeen, niin uusi kuorintasuosikkisi on tässä. Kuorinnan jälkeinen iho on pehmeä, tasainen ja terveen värinen. Entsymaattisen kuorintasuihkeen sisältämät C-vitamiini, askorbiinihappo ja lakritsinjuuriuute toimivat yhdessä ihoa kirkastaen. Varoitus – tämän jälkeen on vaikea palata muihin kuorintoihin!

https://naturelle.fi/collections/juice-beauty/products/juice-beauty-stem-cellular-resurfacing-micro-exfoliant-mikrokuorinta

 

 

Toinen syksyn uutuuksista on intensiivinen hoitolatasoinen mikrokuorinta, Stem Cellular Resurfacing Micro-Exfoliant Mikrokuorinta. Erityinen kuorintavoide perinteisten mekaanisten kuorintojen ystäville! Ihoa uudistavan ja pehmittävän mikrokuorinnan käytöstä ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa – tämän kuorinnan rakeet ovat nekin luonnollista alkuperää: Luomulaatuiset viinirypäleensiemen- ja jojobamikropartikkelit ovat kaivattu vastine synteettisille, ympäristöä kuormittaville kuorintahipuille! Mikrokuorinnan E-vitamiini pitää huolen ihon pehmeydestä samalla kun kamomilla ja aloe vera rauhoittavat kuorittua ihoa. Nerokasta!

https://naturelle.fi/collections/juice-beauty/products/juice-beauty-stem-cellular-resurfacing-micro-exfoliant-mikrokuorinta

 

Juice Beautyn kuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille, mutta niitä ei suositella kaikkein herkimmille ihoille niiden tehokkuuden vuoksi. Jos haaveissasi siintää hehkuvan tasainen hipiä, niin Juice Beauty tarjoaa siihen sukkelan ratkaisun.