Hehku, hohda, säteile!

Hehku, hohda, säteile!

Herätä meikkisi eloon korostustuotteilla! Kuultovoide tai hohdetipat raikastavat koko ilmeesi ja kauneimman tuloksen saat, kun yhdistät hehkuvan ihon kevyeen silmämeikkiin. 

Keväällä iho saa näyttää kuulaan raikkaalta, eikä hehkua voi koskaan olla liikaa, jos kyseessä on kostea kiilto kimaltavan glitterin sijaan.

Utuista hohdetta lisätään nyt niin poskipäille, luomille, kulmaluulle, kuin amorinkaarellekin – hehkuva loppusilaus muuntaa ilmeen hyvinvoivaksi ja säteileväksi sekunneissa.

Sysää siis mattapunat ja puuterit suosiolla syrjään ja kurkkaa suosikkimme, joilla luot täydellisen hehkumeikin!

 

 

Kuvan look: RMS Beauty Eye Polish, sävyt Lucky, Lunar ja Solar

 

1. RMS Beauty Eye Polish Voidemainen Luomiväri

 

Ihana metallinhohtoinen voideluomiväri kirkastaa katseen ja tuo siihen moniulotteisuutta. Eye Polish sopii myös tavanomaisia luomivärejä vierastaville – sormin levitettävä voideluomiväri yksinkertaisesti taputellaan liikkuvalle luomelle, eikä sen kanssa voi mennä pieleen. Eye Polish tuo mieleen lapsuuden sormivärileikit – meikki on leikkiä! Useita sävyvaihtoehdoista löytyy suosikkisävy jokaiseen makuun. Parhaiten Eye Polishin kaveriksi sopii pelkkä ripsiväri, mutta voit kokeilla myös ohutta rajausta ripsirajassa. Vinkki! Kokeile Eye Polishia myös korostustuotteena - erityisesti sävy Lunar näyttää upealta poskipäillä! 

https://naturelle.fi/collections/rms-beauty/products/rms-beauty-eye-polish-voidemainen-luomivaeri

 

 

Sävyt ylhäältä: After Hours, Afternoon Delight, Happy Hour, Golden Hour

 

2. Maya Chia Highlight of the Day Illuminating Serum

 

 Uusimpiin korostustuotteisiimme kuuluva Maya Chia Highlight of the Day -korostusseerumi sisältää ihoa helliviä kasviuutteita, kuten chiansiemen- ja parsakaalinsiemenöljyjä sekä kookoksen alkaaneja, jotka luovat pehmeän ja kosteutetun pohjan meikille. Tämän seerumin juju piilee kuitenkin mineraalipohjaisessa helmiäishohteessa, joka heijastaa upeasti valoa. Nestemäinen korostustuote on helppokäyttöinen ja sopii erinomaisesti ensimmäiseksi kuultotuotteeksi - seerumia voi käyttää meikin alla, päällä tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Maya Chian superhohtavaa seerumia on saatavilla 4 eri sävyssä! 

https://naturelle.fi/products/maya-chia-the-highlight-of-the-day-illuminating-serum

 

 

3. Tata Harper Very Highlighting

 

Tata Harper tietää, mistä “glossy”-lookissa on kyse - kauniista kuullosta ilman kimalletta tai rasvaista tunnetta. Valkoinen sävy asettuu kasvoille hyvin luonnollisena, mutta silti kostean utuisena. Universaali Very Highlighting sopii korostamaan kaikkia ihonsävyjä. Very Highlighting on nappivalinta erityisesti aikuiselle iholle, kun ihon ei haluta varsinaisesti herättävän huomiota hohteellaan.

 

https://naturelle.fi/collections/korostus/products/tata-harper-very-illuminating-valovoide 

 

Kuva: Stella Harasek 

 

4. RMS Beauty Magic Luminizer

 

Ultimaattisen hohteen ystäville! Magic Luminizerin pohjasävyt säteilevät prisman lailla – sen kultaisen sampanjan sävyn alta on nähtävissä hopean ja vaaleanpunaisen sävyjä, mikä tekee sitä täydellisen korostussävyn kaikille ihonsävyille. Ihastuttava Magic Luminizer tuo nimensä mukaisesti taianomaisen hohteen kasvoille olematta kuitenkaan yliampuva. Tähän ei voi olla rakastumatta!

 

https://naturelle.fi/collections/korostus/products/rms-beauty-magic-luminizer

 

 

 

5. Ere Perez Vanilla Highlighter

 

 Australialaisen Ere Perezin kuultovoide on hurmannut pohjoismaalaiset siinä määrin, että tämä tuote on kiilannut myydyimmäksi korostusvoiteeksemme ja myydäänkin aina loppuun pian erän saapumisen jälkeen. Selkeästi suurempi pakkauskoko saa voiteen kestämään käytössä loputtoman kauan!

Vaniljantuoksuisen voiteen pehmeistä pehmein koostumus kosteuttaa ihoa, minkä ansiosta voide näyttää iholla siistiltä aamusta iltaan. Tätä korostussuosikkia on saatavilla kahdessa kauniissa sävyssä, jotka molemmat sopivat suomalaisen iholle kuin nakutettu. Vaaleampi Falling Star imartelee aivan kaikkia ja Sun Halo puolestaan tuo hehkuvaa lämpöä päivettyneelle iholle. 

https://naturelle.fi/products/ere-perez-vanilla-highlighter