Hemmottele äitiäsi!

Hemmottele äitiäsi!

Nyt on aika hemmotella äitejä! Anna lahjaksi ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joka tuo taatusti hymyn äidin huulille. Katso tästä Kauneustoimittajan valitsemat lahjavinkit – näillä et voi epäonnistua! Minkä näistä lahjaideoista Sinä valitsisit omalle äidillesi?

Nyt on aika hemmotella äitejä! Anna lahjaksi ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joka tuo taatusti hymyn äidin huulille. Katso tästä Kauneustoimittajan valitsemat lahjavinkit – näillä et voi epäonnistua! Minkä näistä lahjaideoista Sinä valitsisit omalle äidillesi?

 

 

1. Henné Organics - Nordic Berries Lip Exfoliator Huulikuorinta

https://naturelle.fi/collections/henne-organics/products/henne-organics-nordic-berries-lip-exfoliator-huulikuorinta

Pohjustus on meikkaamisen a ja o – myös huulilla! Varmista meikin pysyvyys kuorimalla huulia säännöllisesti. Tämä syötävän suloinen Hennén huulikuorinta pehmentää huulien ihoa, jolloin puna levittyy kauniimmin.  Tuotteen sisältämät vadelmansiemenet ja sokeri kuorivat hellävaraisesti kuolleen ihosolukon huulten pinnalta ja kuorinnan sisältämät öljyt hoitavat kuivuutta. Jos tuotteen ulkonäkö on herkullinen, niin on myös sen tuoksu! Tuoreille metsämarjoille tuoksuva kuorinta koukuttaa ja tuotetta on vaikea laskea käsistään.

 

 

 

2. Lilfox - Cleopatra Restorative Milk + Honey Beauty Mask Kauneusnaamio

https://naturelle.fi/collections/lilfox/products/lilfox-cleopatra-restorative-milk-honey-beauty-mask-kauneusnaamio

Lilfox yltää pintaa syvemmälle. Uudistava naamio vahvistaa kollageenisynteesiä ja korjaa ihon vaurioita suuren C-vitamiinipitoisuuden avulla. Ananas ja papaija kuorivat ihoa entsymaattisesti, jättäen ihon silkinpehmeäksi – kuin muinaisella Niilin kuningattarella Kleopatralla! Sekoita tuotetta pieni määrä joko veden tai haluamasi kukkaisveden joukkoon ja anna vaikuttaa kasvoilla 20- 40 minuuttia.

Vinkki! Voit sekoittaa tuotteen esimerkiksi jogurttiin, tehden naamiosta vieläkin kosteuttavamman!

 

 

3. Whamisa - Kelp Sheet Mask

https://naturelle.fi/collections/whamisa/products/whamisa-kelp-sheet-mask

Sheet maskit ovat kertakäyttöisiä tehohoitoja kasvoille! Tämä korealaisen kosmetiikan innovaatio on ihana lahjaidea ja täydellinen tuote yhteisiin hemmotteluhetkiin. Älä anna vihreän naamion säikäyttää – luonnonmukainen merilevänaamio vähentää juonteita ja turvotusta, supistaa huokosia, sekä kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä naamio on todellinen arjen pikakaunistaja. Helppokäyttöinen merilevänaamio laitetaan kasvoille 15-20 minuutiksi, jonka jälkeen iholle jääneen seerumin voi vielä taputella kasvojen ja kaulan iholle.

 

 

4. Tabitha James Kraan - Scented Organic Hair Oil Hiusöljy

https://naturelle.fi/collections/tabitha-james-kraan/products/tabitha-james-kraan-scented-organic-hair-oil

Tämä uudistava, kosteuttava ja ravitseva hiusöljy pitää hiuspohjan kosteustasapainon kohdallaan ja tekee hiuksista elinvoimaisen pehmeät! Tuotteen voi jättää vaikuttamaan hiuksiin ja hiuspohjaan noin puoleksi tunniksi ennen hiustenpesua tai vaihtoehtoisesti tuotteen voi antaa vaikuttaa myös yön yli. Hienostuneen aromaattiset tuoksut sinetöivät täydellisen hemmotteluhetken!

 

 

 

5. Tata Harper - Natural Antiaging Skincare Discovery Kit Matkapakkaus

https://naturelle.fi/collections/tata-harper/products/tata-harper-natural-antiaging-skincare-discovery-kit-matkapakkaus

Upea seitsemän minituotteen setti Tata Harperin hittituotteita on oiva lahja äidille! Kompaktin kokoiset, mutta riittoisat tuotteet ovat täydellinen lisä matkoille mukaan. Matkakokoisten tuotteiden avulla lahjan saaja pääsee kokeilemaan useamman tuotteen Tata Harperin valikoimasta ja valitsemaan niistä omat suosikkinsa. Tata Harperin ihonhoitotuotteet ovat tehokkaita luonnonkosmetiikan luksustuotteita, joiden avulla ihon saa todella hehkumaan.

 

 

P.s. Hyvä lahjaidea on myös lahjakortti verkkokauppaan tai vaikkapa hemmottelevaan kasvohoitoon Naturellen hoitolaan! Tutustu ylelliseen hoitomenuun ja varaa aika hoitolaan tästä.