Kauneustoimittajan valinnat: 4 ihaninta aurinkosuojatuotetta!

Kauneustoimittajan valinnat: 4 ihaninta aurinkosuojatuotetta!

Yhden pullon taktiikka – Vintner’s Daughter Luet nyt Kauneustoimittajan valinnat: 4 ihaninta aurinkosuojatuotetta! 3 minuuttia Seuraava Tehotuotteet pigmenttihäiriöille

Aurinko on hemmotellut meitä suomalaisia erityisen runsaasti viime aikoina ja viimein lakananvalkeat ihomme ovat saaneet kaunista sävyä pintaan. Auringossa oleilu on harvinaista herkkua ja siitä haluaakin nauttia täysin siemauksin. Muista kuitenkin huolehtia ihosi hyvinvoinnista ihanien auringonsäteiden alla – kauneustoimittajamme valitsi 4 aurinkosuojallista suosikkituotettaan, joiden ansiosta auringosta voi nauttia turvallisesti.

 

 

1. Hynt Beauty Broad Spectrum Sun Prep SPF25

https://naturelle.fi/products/hynt-beauty-sun-prep-broad-spectrum-spf25-aurinkosuoja

 

Listan ykköspaikan ansaitsee kirkkaasti Hynt Beautyn Sun Prep – aurinkosuoja, jollaista ei ole ennen koettu! Herkullisen kirsikkaisen tuoksuisen, kevyen emulsion on vaikea uskoa edes olevan aurinkovoide, sillä se tuntuu iholla täysin tavalliselta kosteusemulsiolta. Vegaaninen Sun Prep ei jätä iholle minkäänlaista ihotunnetta, vaan se imeytyy salamannopeasti ihoon jättäen sen kosteutetun pehmeäksi. Parasta tässä voiteessa on kuitenkin se, ettei se jätä iholle lainkaan valkoisia jälkiä! Sun Prep toimii hyvin myös meikinalusvoiteena. Ainesosista luomu aloe veran lehti on voimakas tulehduksia estävä yrtti, joka rauhoittaa ihoa ja lisää keratiinin tuotantoa ihossa. Tiesitkö muuten, että aloe vera auttaa tehostamaan päivittäistä aurinkosuojaasi estämällä jopa 30 % UV-säteistä?

Tämä aurinkosuojavoide on rakkautta ensi sipaisulla!

 

 

2. Kypris Pot of Shade Heliotropic SPF Primer

https://naturelle.fi/products/kypris-pot-of-shade-heliotropic-aurinkosuoja

 

Kesäisin toivon usein, että markkinoilla olisi enemmän monitoimituotteita, jotka lyhentäisivät ihonhoitorutiinia –  haluan ihonhoidon olevan kesällä yksinkertaista ja huoletonta, aivan kuten kaikki muukin tuntuu kesäisin olevan. Ihon hyvinvoinnista ei kuitenkaan tarvitse huolettomuuden nimissä tinkiä: Kypriksen Pot of Shade Heliotropic on juuri tällainen monen tuotteen yhdistävä ihonhoitococktail, joka säästää monta kullanarvoista minuuttia aamuisin! Meikinpohjustajan, kosteusvoiteen ja aurinkosuojan yhdistelmä Pot of Shade Helitropic on ihastuttavan kevyt ja helposti levittyvä, joka tekee siitä myös erityisen riittoisan. UVA- ja UVB-säteiltä suojaava voide sisältää fysikaalisen suojan sinkistä, joka mahdollistaa tuotteen korkean suojakertoimen 30.

Suojakertoimen lisäksi voiteeseen on lisätty ihoa hoivaavia ainesosia, kuten iiriksen kantasoluja, jotka saavat ihon näyttämään elinvoimaiselta, ja tamanuöljyä, joka mm. ehkäisee ihon tukkeutumista ja tuo kasvoille kaunista hehkua.

 

 

3. Lovefresh Sun Stick

https://naturelle.fi/products/lovefresh-sun-stick-aurinkosuoja

 

Listan kolmossijalle kipusi ”on the go” -aurinkosuoja – Sun Stick on nimensä mukaisesti kätevä aurinkosuojapuikko, joka mahtuu vaikka taskuun! Kätevästi mukana kulkeva Sun Stick on täysin tuoksuton ja väritön ja se sopiikin erityisesti hajusteherkille ja herkkäihoisille – lisäksi se on miesten suosikki neutraalin koostumuksensa vuoksi. Voidetta on helppo lisätä missä vain ja milloin vain, mikä tekee siitä unelmatuotteen paljon ulkoilevalle. Voidemainen koostumus ei jätä ihoa tahmaiseksi.

Korkean 30 suojakertoimen taustalla on sinkin lisäksi vadelmansiemenöljy.

 

 

4. Juice Beauty Stem Cellular CC Cream

https://naturelle.fi/products/juice-beauty-stem-cellular-cc-cream-voide-1?variant=30016815753

 

Jos aurinkovoide on mahdollista saada sävytettynä, herää mielenkiintoni välittömästi. Kesällä en halua peittää ihoa, mutta pieni ihonsävyn tasoitus ei koskaan ole pahitteeksi. Juice Beautyn CC-voide on kevyesti sävyttävä monitoimivoide – sen lisäksi, että suojaa ihoa suojakertoimella 30, se mm. kiinteyttää ja uudistaa ihoa hedelmien kantasoluilla ja viinirypäleensiemenöljyllä, kirkastaa ihoa C-vitamiinilla, kosteuttaa jojoba- ja auringonkukkaöljyillä ja rauhoittaa aloe vera -mehulla. CC-voide takaa luonnollisen lopputuloksen ja siitä on saatavilla 5 kaunista sävyä. Tämä CC-voide on myös loistava valinta mukaan rantalomalle!