Kauneustoimittajan TOP5 Keväthulina-tuotteet

Kauneustoimittajan TOP5 Keväthulina-tuotteet

Öljyä ihosi iloiseksi Luet nyt Kauneustoimittajan TOP5 Keväthulina-tuotteet 3 minuuttia Seuraava Hemmottele äitiäsi!

Runsaasti ihania tuotteita sisältävät keväthulinamme ovat täällä sunnuntaihin asti! Kauneustoimittajamme listasi viisi keväthulina-suosikkiaan – onko Sinulla samoja suosikkeja, vai löydätkö ehkä uusia tuttavuuksia ostoslistallesi?

 

 

1. RMS Beauty Swift Shadows Enchanted Moonlight 64 (EM-64)

 

Aivan ihana metallinen sävy, joka vaihtelee valon kulman mukaan aina harmaasta liilaan ja sitten taas rusehtavaan. Todellinen monikäyttösävy, joka näyttää upealta kaikilla silmienväreillä! Sävyn moniulotteisuus ei vaadi kaverikseen edes toista luomivärisävyä, vaan näyttävän sävyn voi levittää koko liikkuvalle luomelle yksinään. Luomiväristä saa entistä intensiivisemmän ja metallinhohtoisemman, kun sen levittää kostealla siveltimellä – itse käytän tätä kikkaa aina!

https://naturelle.fi/products/rms-beauty-swift-shadow-enchanted-moonlight

 

 

 2. Tabitha James Kraan 4-in-1 Conditioner Golden Citrus

 

Suosikkihoitoaineeni kautta aikojen! Tuotenimessäkin viitattu monikäyttöisyys on tämän hoitoaineen juju – käytän sitä tavallisen hoitoaineen tapaan, hiuksiin jätettävänä hoitoaineena, muotoiluun tai tuomaan rakennetta hiuksiin. Levitän hoitoainetta pari painallusta pyyhekuiviin hiuksiin, jolloin hiuksista tulee todella helposti kammattavat ja sileät. Toinen suosikkikikkani on työnnellä hoitoainetta sormin kuivien hiusten tyveen, jolloin hoitoaine toimii mahtavana tyvikohottajana ja volyymintuojana!

https://naturelle.fi/collections/tabitha-james-kraan/products/tabitha-james-kraan-golden-cit-4-in-1-organic-conditioner

 

 

3. RMS Beauty Magic Luminizer

 

Magic Luminizer on nimensä mukaisesti taianomainen kuultotuote. Sen tuoma kuulto ja hehku on säteilevän kiiltävää, muttei lainkaan glitteristä, jolloin se sopii kaiken ikäisille ja joka tilanteeseen, valmistauduit sitten aamupalaveriin tai iltamenoihin. Magic Luminizerissa on unelmainen sampanjan sävy, joka istuu kauniisti kaikkiin ihonsävyihin. Tämä kevyt sävy tuo tervettä väriä kasvoille ja piristää ilmeen – kuin taikaiskusta. Levitä Magic Luminizeria joko puhtaalle iholle tai meikin päälle, kun olet jumalatar-tyyppisen hehkun tarpeessa.

https://naturelle.fi/products/rms-beauty-magic-luminizer

 

 

4. Lovefresh Grapefruit Lime Shampoo

 

100 % luonnollisessa shampoossa on hinta-laatu-suhde enemmän kuin kohdallaan – runsaasti vaahtoava shampoo on todella riittoisassa ja suuressa 355 ml pullossa, eikä sitä tarvita kuin teelusikallinen kerrallaan. Lovefreshin shampoiden koostumukset ovat lähes identtisiä synteettisten shampoiden kanssa, joten ne ovatkin loistavia valintoja ensimmäisiksi luonnonkosmetiikan shampoiksi – jos olet siis harkinnut vaihtavasi shampoosi luonnonmukaiseen, niin vahva suositus tälle! Niin ja tarvitseeko edes mainita, kuinka ihanan virkistävältä ja piristävältä tuoksuvat shampoon sisältämät greipin ja limen eteeriset öljyt?

https://naturelle.fi/products/lovefresh-grapefruit-lime-shampoo

 

 

5. Yarok Feed Your Hold

 

En ole koskaan ollut hiuslakkojen fani – mutta sitten kokeilin Yarokin Feed Your Hold -suihketta, josta tuli kertaheitolla suosikkimuotoilutuotteeni! Suihke kiinnittää kampauksen ja on oiva apu hiusten muotoilussa, sekä harjaantuu helposti pois hiuksista. Aiemmin olen eniten vierastanut hiuslakkojen tuomaa tahmeaa tunnetta ja koppuraista lopputulosta, mutta Feed Your Holdin kanssa näiden ongelmien kanssa ei enää tarvitse tuskailla. 100 % vegaaninen kiinnityssuihke ei sisällä myöskään aerosolia, joten se ei käy henkeen, eikä jää leijailemaan ilmaan sakeana pilvenä. Ja vaikka tässä olisi jo ainekset täyden kympin arvoiseen hiuslakkaan, niin kaiken kukkuraksi suihke on suunniteltu kiinnityksen lisäksi elvyttämään rasittuneita hiuksia, antamaan hiuksille elinvoimaa ja vahvuutta, sekä ravitsemaan hiuspohjaa – aika mahtavaa, vai mitä?

https://naturelle.fi/products/yarok-feed-your-hold-hairspray