Idän ihmeuute bakuchiol

Idän ihmeuute bakuchiol

Ihmeellinen kasviuute bakuchiol on yksi tämän hetken trendikkäimmistä ja puhutuimmista kosmetiikan raaka-aineista ja sitä on hyödynnetty kiinalaisessa ja intialaisessa lääketieteessä jo vuosikausia. Ihoa kiinteyttävän, synteettisen retinolin luonnonmukaiseksi vastikkeeksi nimetty bakuchiol tähtää tehokkaasti ikääntyvän ihon ongelma-kohtiin; juonteisiin, ryppyihin, sameuteen ja velttouteen.

Oletko jo kuullut bakuchiolista? ūüĆŅ

 

Ihmeellinen kasviuute bakuchiol on yksi tämän hetken trendikkäimmistä ja puhutuimmista kosmetiikan raaka-aineista ja sitä on hyödynnetty kiinalaisessa ja intialaisessa lääketieteessä jo vuosikausia.

 

Ihoa kiinteyttävän, synteettisen retinolin luonnonmukaiseksi vastikkeeksi nimetty bakuchiol tähtää tehokkaasti ikääntyvän ihon ongelma-kohtiin; juonteisiin, ryppyihin, sameuteen ja velttouteen. Bakuchiol edistää ihosolujen uudistumista ja stimuloi kollageenin tuotantoa saaden ihon näyttämään jälleen nuorekkaalta. Lisäksi sillä on antibakteerisia ominaisuuksia, jonka ansiosta sopii myös epäpuhtaalle iholle.

 

 

Miksi valita bakuchiol retinolin sijaan?

 

Bakuchiolia uutetaan Psoralea Corylifolia -kasvin siemenistä. Retinolilla voi olla ihoa ärsyttäviä ja kuivattavia vaikutuksia ja sen käytön yhteydessä tulee välttää auringolle altistumista. Iho voi punoittaa tai ärtyä. Retinolia ei suositella herkälle iholle, eikä raskaana oleville.

 

Bakuchiolin on todettu tuovan iholle samankaltaisia kiinteyttäviä tuloksia, kuin retinolin, mutta täysin ilman haittavaikutuksia tai iho-oireita. Bakuchiol ei ole A-vitamiinijohdannainen, minkä vuoksi se soveltuu myös herkälle iholle ja odottaville äideille.

 

 

 

 

Mitkä Naturellen tuotteet sisältävät bakuchiolia?

 

Tuotteistamme bakuchiolia sis√§lt√§v√§t Okokon Les 16 Precieux Oil Serum ja L¬īelixir de Manuka:

 https://naturelle.fi/pages/search-results-page?q=bakuchiol

 

 

 

Okoko Les 16 Precieux Oil Serum

Innovatiivinen, monikäyttöinen ja korkealuokkainen öljyseerumi on valmistettu 16 ainutlaatuisesta uutteesta ja öljystä, joihin on sekoitettu CoQ10:tä, joka takaa tehokkaan antioksidanttisuojan iholle.

Valkoisen lupiinin uute kiinteyttää ihoa ja auttaa tasoittamaan kasvojen ja silmänympärysihon juonteita, jolloin ihosta tulee jälleen nuorekas. Fermentoitu pajunkuori maksimoi ihon kosteuden ja hillitsee niin ihon tulehdustiloja, kuin epäpuhtauksiakin.

 

Tilaa tästä! >

 

 

L'Elixir de Manuka √Ėljyseerumi

 

L'¬†√Člixir de Manuka sis√§lt√§√§ innovatiivisen sekoituksen tulehduksia ehk√§isevi√§ ainesosia, kuten mustakuminansiemen- ja tyrni√∂ljy√§, luonnonmukaista salisyylihappoa (pajusta saatava), keramideja ja immortelle-kukan, laventelin, petitgrainin ja manukan eteerisi√§ √∂ljyj√§, jotka kaikki auttavat h√§ivytt√§m√§√§n ep√§puhtauksia.¬†

Seerumissa yhdistyvät A-, E- ja C-vitamiinit ja bakuchiol, joka on luonnollinen vaihtoehto retinolille. Vitamiinit ja bakuchiol yhdessä tasoittavat ihonsävyä, kirkastavat sameaa ihoa ja vahvistavat ihon suojamekanismeja ympäristöhaittoja kohtaan.

 

Tilaa tästä >