Meet your moisture! Kauneustoimittajan valinnat

Meet your moisture! Kauneustoimittajan valinnat

Tata Harperin uusin kosteusvoide Hyaluronic Gel Moisturizer on jo melkein lähempänä tiedettä, kuin ihonhoitoa. Nerokas voide sisältää ainutlaatuisen vesi-geeliteknologian, joka on peräisin chian siemenistä ja takaa iholle intensiivistä kosteutta ultrakevyessä muodossa.
Idän ihmeuute bakuchiol Luet nyt Meet your moisture! Kauneustoimittajan valinnat 3 minuuttia Seuraava Mikä Mahalo-seerumi sopii minulle?
  1. Tata Harper Hyaluronic Gel Moisturizer

   

  Tata Harperin uusin kosteusvoide Hyaluronic Gel Moisturizer on jo melkein lähempänä tiedettä, kuin ihonhoitoa. Nerokas voide sisältää ainutlaatuisen vesi-geeliteknologian, joka on peräisin chian siemenistä ja takaa iholle intensiivistä kosteutta ultrakevyessä muodossa.

  Muita moderneja ainesosia ovat mm. poimuhytykkä, eli hyytelösieni, ja suolayrtti, joilla molemmilla on kyky sitoa tehokkaasti kosteutta. Hyaluronic Gel Moisturizer on ihanteellinen valinta sekaiholle ja rasvaiselle iholle, sillä se täydentää ihon kosteusvarastoja olematta rasvainen tai raskas.

   

  Tilaa tästä >

   

   

  1. Edible Beauty No. 4 Vanilla Silk Hydrating Lotion

   

  Sitruunamuffinilta tuoksuva Vanilla Silk Hydrating Lotion on silkkisen pehmeä ja helposti levittyvä voide mainiolla hinta-laatusuhteella.

  Vanilla Silk Hydrating Lotion on kiinteyttävä ja suojaava hoitovoide kaikille ihotyypeille. Ihon kosteutuksesta huolehtivat kaakao- ja karitevoit, sekä hehkua lisäävä kameliansiemenöljy. 

  Australialaissarja on hyödyntänyt myös kotimaansa omaperäisiä ainesosia voiteen valmistuksessa: uutteet Davidson- ja Lemon Aspen -puista tukevat ihon luonnollista elastisuutta, kun taas ”botox-kasvina” tunnetun rosellan uute on luonnollinen lähde ihon luonnollista solu-uudistumista parantaville AHA-hapoille. Voide sisältää myös luonnollisen SPF-suojan sinivatusta. Miellyttävä pumppu annostelee aina juuri sopivan määrän voidetta, jolloin sitä ei mene hukkaan.

   

  Tilaa tästä >

   

   

  1. Juice Beauty Stem Cellular Anti-Wrinkle Moisturizer

   

  Juice Beauty on ollut yksi niistä edelläkävijöistä, jotka ymmärsivät hyödyntää kasvien ja hedelmien kantasoluja hoitotuotteissaan. Voiteen sisältämät hedelmien kantasolut hämäävät ihoa niin, että sen oma solutuotanto kiihtyy. Tämän seurauksena ihosta tulee jälleen täyteläisempi ja kiinteämpi, sekä juonteet alkavat tasoittua. Samettisen pehmeän voiteen kolmen ainesosan yhteistoiminta on patentoitu: kantasolut yhdistettynä kirkastavaan ja uudistavaan C-vitamiiniin, sekä rutkasti antioksidantteja sisältävään viinirypäleenöljyyn aktivoivat ihoa tehokkaasti. Luomusertifioidut jojoba-, auringonkukka- ja karitevoiöljyt huolehtivat ihon kosteudesta ja kimmoisuudesta ja ovat voiteen pehmeän koostumuksen takana. Juice Beautyn voide sopii erityisesti ikääntyvälle ja kosteusköyhälle iholle.

   

  Tilaa tästä >

   

   

  1. Suki Nourishing Day Cream

   

  Rosacean, couperosan ja hyperpigmentaation hoitoon perehtyneen Sukin Nourishing Day Cream on ravitseva voide oireilevalle iholle. Voide lievittää mm. ihon punaisuutta rauhoittavan laventelin ja korjaavan ruusun ansiosta. Kirkastusta iholle saadaan C-vitamiiniglukosidista, joka vapautuu iholle hitaassa muodossa, jolloin vaikutus on pysyvämpi. Hiivasta peräisin oleva aktiivinen kollageeni taas ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia ikääntymisen merkkejä ja tehostaa ihon omaa kollageenintuotantoa. Sukin voide on kerännyt asiakkailtamme vain loistoarvioita, eikä ihme – tämä kiinteyttävä ja ravitseva voide tuo helpotusta samalla myös ihon hankaliin tulehdustiloihin, kuten akneen ja rosaceaan, sekä kasvoihottumiin, kuten perioraalidermatiittiin, eli POD:iin. Sukin voide soveltuu erityisesti kuivalle, pintakuivalle, epäpuhtaalle ja samealle iholle.

   

  Tilaa tästä >

   

  JUURI NYT saat -10 % KAIKISTA kosteusvoiteista koodilla VOIDE. Etu voimassa 31.12. asti.

   

  Tästä ostoksille! >