Ihmeellinen ruusunmarjansiemenöljy

Ihmeellinen ruusunmarjansiemenöljy

Ruusunmarjansiemenöljy on tunnettu moninaisista hyvää tekevistä vaikutuksistaan ja myös julkisuuden henkilöt luottavat sen voimaan. Mm. malli Miranda Kerr kertoi öljyn olevan kauniin ihonsa salaisuus antamassaan haastattelussa BellasugarTV:lle. Miranda kertoi, että käyttää ruusunmarjansiemenöljyä erityisesti öisin, sillä son täynnä monia antioksidantteja, toimii solutasolla sekä nuorentaa ihoa.
Kauneustoimittajan tärpit hemmotteluhintoihin Luet nyt Ihmeellinen ruusunmarjansiemenöljy 3 minuuttia Seuraava Idän ihmeuute bakuchiol

Ruusunmarjansiemenöljy on tunnettu moninaisista hyvää tekevistä vaikutuksistaan ja myös julkisuuden henkilöt luottavat sen voimaan. Mm. malli Miranda Kerr kertoi öljyn olevan kauniin ihonsa salaisuus antamassaan haastattelussa BellasugarTV:lle. Miranda kertoi, että käyttää ruusunmarjansiemenöljyä erityisesti öisin, sillä se on täynnä monia antioksidantteja, toimii solutasolla sekä nuorentaa ihoa:

”Levitän sitä iholleni yöksi ja herään hehkeänä.”

Miranda Kerr lisää, ettei hän käytä öljyä vain ihon kosteuttamiseen, vaan myöskin silmämeikin poistamiseen. Ruusunmarjansiemenöljyä kutsutaan usein luonnon ensiavuksi ihonhoitoon, sillä se on täynnä hyviä rasvahappoja, antioksidantteja sekä vitamiineja - helposti imeytyvässä muodossa. Fushin Ruusunmarjansiemenöljy tuotetaan Ukrainassa ja se uutetaan luomulaatuisista ruusunmarjansiemenistä.

 

Ruusunmarjansiemenöljyn hyödyt iholle

 

Öljy auttaa pehmentämään karheaa ihoa, silottamaan juonteita, tasoittamaan ihonsävyä ja häivyttämään arpia sekä pigmenttiläiskiä. Tällä kevyellä öljyllä on kyky pehmittää ja kosteuttaa kuivaa ihoa, pitäen sen joustavana. Sanotaan, että myös aknesta tai ihottumista kärsivä iho voi hyötyä tästä öljystä.

Puhtaassa kylmäpuristetussa Fushi Rosehip Seed Oilissa on korkea pitoisuus A-, E- ja C-vitamiineja. Nämä vitamiinit esiintyvät öljyssä luonnollisessa muodossa ja suojaavat ihoa tehokkaasti ennenaikaiselta vanhenemiselta. Öljyn uudistava ja kirkastava vaikutus tekee siitä myös erinomaisen öljyn arpienhoitoon. Sitä voidaan käyttää vanhojen arpien vaalentamiseen, tai ehkäisemään esimerkiksi raskausarpien muodostumista. Ruusunmarjansimenöljyllä on ainutlaatuisen koostumuksensa vuoksi myös korjaava vaikutus - se tukee hapetusstressistä ja saasteiden vaikutuksesta kärsivää ihoa.

Voit käyttää pelkkää ruusunmarjansiemenöljyä kosteusvoiteen korvikkeena herkälle tai esimerkiksi auringon vahingoittamalle kuivalle iholle. Öljyä voidaan myös sekoittaa päivävoiteen tai vartalovoiteen joukkoon. Ruusunmarjansiemenöljyn koostumus on kevyt ja siksi se imeytyy nopeasti jättämättä ihoa tahmeaksi.

 

Ruusunmarjansiemenöljyn tehokkaat vitamiinit:

 

A-vitamiini

 

Erityisesti A-vitamiini voi auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkejä sekä solujen uusiutumista. Luontaisia A-vitamiineja ovat jotkut retinoidit ja karotenoidit. Beetakaroteenia saamme suoraan kasveista. Tämän vitamiinin vaikutus näkyy ihossamme, sillä se kiihdyttää solujen uudistumista ja suojaa ihoa infektioilta. Tämä vitamiini auttaa ihoasi saavuttamaan tasaisen värityksen ja ihastuttavan hehkun!

 

E-vitamiini

 

Myös E-vitamiini on äärimmäisen hyödyllinen iholle. Se auttaa ihoa ylläpitämään kosteustasapainoa ja mikä vieläkin tärkeämpää, se auttaa korjaamaan kudosvaurioita, pitäen ihon hyvässä kunnossa. E-vitamiini estää ryppyjen muodostumista torjumalla vapaiden radikaalien vaikutuksia ja edistää kollageenin, ihon tärkeän tukiproteiinin, tuotantoa.

 

C-Vitamiini

 

C-vitamiinista on tullut viime vuosina tunnettu sen anti-ageing-ominaisuuksista, sekä kyvystä kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. C-vitamiinin tiedetään olevan tehokas antioksidantti iholle ja lisäksi sitä käytetään sen kollageenintuotantoa tehostavien ominaisuuksien vuoksi. C-vitamiini voi mm. estää ympäristön rasitusten, kuten saasteiden, vaikutuksia ihossa neutraloimalla happiradikaaleja.

 

Kuinka käytän ruusunmarjansiemenöljyä kasvoille?

 

Täyden hyödyn ja syväkosteuttavan efektin saavuttamiseksi öljy kannattaa levittää hieman kostealle iholle.

Lisää kasvojen puhdistuksen jälkeen ihollesi kasvovesi, kosteusvoide ja ruusunmarjansiemenöljyä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää pelkästään ruusunmarjansiemenöljyä kasvovedellä kostutetulle iholle suoraan kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Halutessasi voit myös sekoittaa öljyä pienen määrän kosteusvoiteen sekaan ja levittää seoksen kasvoillesi.

Käyttötapa riippuu ihostasi ja vuodenajasta. Kokeile rohkeasti ja valitse vaihtoehto, joka toimii sinun ihollasi parhaiten!

Ruusunmarjansiemenöljy sopii myös täydellisesti kasvo- ja vartalohierontaan. Ikääntymisen merkkejä estävät vaikutukset tehostuvat, kun teet säännöllisesti (viikoittain) ihon nestekiertoa aktivoivan hieronnan öljyllä kasvoille ja vartalolle. Edistä vaikutuksia käyttämällä öljyn kanssa Gua Sha -hierontakiveä tai Jaderolleria.

 

 

 

Saat nyt -10 % tutustumisedun Fushin tuotteista 31.8.2019 asti koodilla KNR11. Tuotteita rajoitettu erä. Ei voida yhdistää muihin etuihin.