Kauneustoimittajan tärpit hemmotteluhintoihin

Kauneustoimittajan tärpit hemmotteluhintoihin

Ihana kesä toi tullessaan supersuositun etukampanjamme Heinäkuun Hemmotteluhinnat, joiden aikana saat poikkeuksellisen -20 % edun ylellisestä luonnonkosmetiikastamme 31.7. asti koodilla HEMMOTTELU2019.
Omegat ja probiootit vegaaneille Luet nyt Kauneustoimittajan tärpit hemmotteluhintoihin 4 minuuttia Seuraava Ihmeellinen ruusunmarjansiemenöljy

Ihana kesä toi tullessaan supersuositun etukampanjamme Heinäkuun Hemmotteluhinnat, joiden aikana saat poikkeuksellisen -20 % edun ylellisestä luonnonkosmetiikastamme 31.7. asti koodilla HEMMOTTELU2019.

 Hemmotteluhinnat ovat erinomainen syy täyttää kosmetiikkavarastot ja tehdä hyvällä omallatunnolla vaikka pari itseään ilahduttavaa heräteostoakin. Tänä vuonna olemme iloisia voidessamme rikastuttaa kampanjaamme myös Mahalolla – havaijilainen aarteemme on harvoin tarjolla etuhintaan.

Toinen toistaan kutkuttavampien tuotteiden edessä iskee valinnan vaikeus kokeneemmallekin kosmetiikkakonkarille, joten mikäli et osaa päättää, mitä ihanuuksia klikkailisit ostoskoriisi, niin kurkkaa kauneustoimittajamme tärpit tuotteista, joiden ostoa et taatusti kadu!

 

 

  1. Juice Beauty Green Apple Peel Full Strength

 

Myyntisuosikki vuodesta toiseen ja heti hemmotteluhintojen myydyimpien tuotteiden kärkikahinoissa – tämä entsymaattinen happokuorinta niittää mainetta puskaradion kautta! Täysin hoitolakuorintoja vastaava AHA-kuorinta on ihanan kevyessä geelimuodossa, jolloin sitä on helppo annostella iholle vain ohut kerros. 1-2 kertaa viikossa käytettävän naamion pohja ei ihan heti tule vastaan, sillä riittoisa geeli ei tunnu kuluvan lainkaan! Tästä riittää siis myös vaikka jaettavaksi.

Korkea happopitoisuus takaa tuntuvia ja monipuolisia tuloksia – tämä kuorinta vaalentaa pigmenttiläiskiä ja arpia, tasapainottaa ihon rasvoittumista, parantaa epäpuhtauksia, kirkastaa sameaa ihoa, poistaa kuollutta solukkoa ja tekee ihosta miellyttävän pehmeän.

Shoppaa laadukas AHA-happokuorinta tästä!

 

 

  1. Mahalo The Rare Indigo

 

Radikaalisti erilainen ihonhoitotuote The Rare Indigo ansaitsisi melkeinpä täysin oman kategoriansa, sillä vastaavaa tuotetta ei vain yksinkertaisesti ole. Tiivistetyssä muodossa oleva balmi sulaa pehmeäksi nektariksi lämmön vaikutuksesta. Mystinen, huumaavan koukuttavalle tuoksuva violetti The Rare Indigo kosteuttaa ihoa olematta raskas ja parantaa siten ihon elastisuutta. Voit korvata sillä iltaisin esimerkiksi seerumin, kasvoöljyn ja kasvovoiteen, sekä sipaista sitä myös silmänympärysiholle ja huulille – monipuolinen hoitotuote onkin siis oiva matkakumppani usean tuotteen sijaan. The Rare Indigo sopii ihan kaikille, jotka haluavat nauttia päivittäisestä ihonhoidosta. Eksoottinen on ainesosaluettelokin, sillä hamppu-, murumuru-, babassu-, marula-, viinirypäleensiemen-, teepensaansiemen-, kukui- ja acaiöljyä, sekä siankärsämöä, indigoa, kamomillaa ja italianolkikukkaa harvoin näkee samassa tuotteessa. The Rare Indigo hemmottelee erityisesti ärtynyttä, herkkää, ihottumaista ja tulehtunutta ihoa ja se sopiikin erinomaisesti rosacean, couperosan, atopian ja aknen hoitoon.  

 

Osta himoittu ihonhoidon monitoimituote tästä! 

 

 

 

  1. Hynt Beauty Sun Prep Broad Spectrum SPF25

 

Todistetusti paras (“Vuoden paras SPF-tuote”-palkinto / Organic Beauty Awards 2019) aurinkosuojatuote Sun Prep Broad Spectrum kadottaa valkoisten raitojen kammon – sulavasti levittyvä emulsio ei tunnu iholla kosteusvoidetta kummoisemmalta ja silti se suojaa ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä. Ainutlaatuinen koostumus ei tuki ihohuokosia, eikä jätä minkäänlaista rasvaista tunnetta iholle, minkä ansiosta se sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille. Silti Sun Prep on niin kosteuttava, ettei se vaadi alleen erillistä kosteusvoidetta. Hedelmäinen tuoksu ei muistuta edes kaukaisesti perinteisen kookoksisia aurinkovoiteita, vaan on raikkaan herkullinen ja miellyttävä. Kätevä pumppupakkaus tekee voiteen levittämisestä helppoa, hygieenistä ja riittoisaa.

Osta vuoden paras aurinkosuoja tästä! 

 

 

  1. Tata Harper Discovery Kit Matkapakkaus

 

Tata Harperissa on taikaa – sarjan 100 % luonnonmukaiset tuotteet valmistetaan Tatan omalla maatilalla Vermontissa, jossa suurin osa raaka-aineistakin viljellään. Tuotteiden alkuperä ja sisältö ovat siis täysin jäljitettävissä, sekä laaduntarkkailu on omaa luokkaansa. Innovatiiviset tuotteet on valmistettu rakkaudella ja ne kaikki tähtäävät kuulaaseen, tasaisen sävyiseen ja hyvinvoivaan ihoon, jota ei tarvitse peitellä.

 

Tatan laajasta tuoterepertuaarista on mahdotonta poimia tuotteita ylitse muiden, sillä ylellisuus ja tehokkuus säilyvät läpi sarjan. Siitä syystä onkin mahtavaa, että sarja tarjoaa tutustumispakkauksen, joka sisältää ne tuotteet, joihin ainakin kannattaa tutustua lähemmin, mikäli Tata Harper ei vielä ole tuttu. Discovery Kit sisältää uudistavan puhdistusvoiteen, kirkastavan naamion, kosteuttavan kasvosuihkeen, ikääntymisen merkkejä vähentävän kollageeniseerumin, korjaavan kosteusvoiteen, hoitavan silmänympärysvoiteen ja ravitsevan öljyseerumin, jotka riittävät useisiin käyttökertoihin.  

Osta kätevä matkapakkaus tästä!  

 

 

  1. Edible Beauty Sleeping Beauty Purifying Mousse

 

Yönaamiot eivät turhaan ole trendi – yöaikaan aktiivisimmillaan oleva iho saa hoitotuotteista eniten irti juuri yöunien aikana. Puhtaisiin raaka-aineisiin panostavan Edible Beautyn yönaamio Sleeping Beauty Purifying Mousse on kerännyt ylistystä heti alusta alkaen ja sillä on jo oma, vankkumaton fanikuntansa.

Sleeping Beauty Purifying Moussessa on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia; sen koostumus on pehmeän moussemainen, kuitenkin ollen samalla voidemaisen hyvin levittyvä, se puhdistaa ja rauhoittaa ihoa näkyvästi jo yhdessä yössä ilman kuivattavaa vaikutusta, sekä imeytyy ihoon täydellisesti sotkematta liinavaatteita. Erityismaininnan arvoisia ainesosia ovat mm. vulkaaninen mineraali zeoliitti, joka imee itseensä talia ja toksiineja, avokadoöljy, joka hillitsee talintuotantoa ja paperikaarnamyrtin siemenöljy, joka torjuu tulehduksia.

Edible Beauty Sleeping Beauty Mask on erinomainen valinta erityisesti rasvoittuvalle, tulehtuneelle, rosacea-, akne- ja sekaiholle, sekä epätasaisen sävyiselle iholle, mutta siitä nauttivat myös ne ihotyypit, jotka kaipaavat vain heleyttä ja tasaisuutta.

Osta asiakkaidemme rakastama yönaamio tästä!

 

 

Kiinnostuitko? Hyödynnä -20 %* hemmotteluhintamme koodilla HEMMOTTELU2019 heinäkuun loppuun asti!