Ihonhoitoakatemiassa esittelyssä Maya Chia

Ihonhoitoakatemiassa esittelyssä Maya Chia

Uutuustuotteet vihdoin esittelyssä! Asiakkaidemme toivoma Maya Chia -tuotesarja sisältää kokonaisen ihonhoitorituaalin, jolla herätät ihosi elinvoiman. Katso tästä kauneustoimittajan suosikkituotteet sekä vinkit Maya Chia -tuotesarjan käyttöön.

Uutuustuotteet vihdoin esittelyssä! Asiakkaidemme toivoma Maya Chia -tuotesarja sisältää kokonaisen ihonhoitorituaalin, jolla herätät ihosi elinvoiman. Katso tästä kauneustoimittajan suosikkituotteet sekä vinkit Maya Chia -tuotesarjan käyttöön.

 

 

The Great Cleanse Puhdistusöljy

 

Mikä: Samettisen kevyt, ihoa kosteuttava puhdistusöljy, joka sisältää chiansiemenöljyn lisäksi rauhoittavia kasviuutteita, kuten roomalaista kamomillaa, laventelia ja nerolia. Mieto tuoksu!

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, herkälle, pintakuivalle ja couperosa-iholle.

Miten: Pyörittele puhdistusöljy kevyin ja rauhallisin liikkein kuivalle iholle. Huuhtele vedellä tai käytä poistamiseen musliiniliinaa.

 

 

The Optimist Hydrating Essence

 

Mikä: Ihanan sumuinen kasvosuihke, jonka voimakkaasti vaikuttavat ainesosat saavat sen vastaamaan hoitonestettä. Saa ihon näyttämään kostealta ja kirkkaalta antioksidanttien, aminohappojen, polysakkaridien, kasviravinteiden ja rasvahappojen ansiosta. Sisältää riisiviiniä, valkoista teetä, chiansiemeniä, astaksantiinia ja lakritsinjuurta, jotka kirkastavat, ravitsevat ja heleyttävät ihoa. 

Kenelle: Kaikille ja mihin tahansa ihonhoitorutiiniin!

Miten: Käytetään kasvoveden tapaan tai tuomaan lisäkosteutta pitkin päivää. Voidaan suihkuttaa myös meikin päälle virkistämään ilmettä!

 

 

The Supercritical Omega-3 Chia Seed Oil

 

Mikä: Kevyt, rauhoittava ja nopeasti imeytyvä, rasvattoman tuntuinen kasvoöljy. Sisältää puhtainta ja hienolaatuisinta chiansiemenöljyä, joka suojaa, ravitsee ja pehmittää ihoa, sekä vähentää näkyviä pintajuonteita. Uutettu patentoidulla menetelmällä, jotta siementen ravintoaineet on saatu säilytettyä öljyyn. Mieto tuoksu!

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, ikääntyvälle, normaalille ja sekaiholle.

Miten: Hiero muutama tippa kasvoille kasvoveden ja seerumin jälkeen. Voit sekoittaa öljyä myös suosikkikosteusvoiteesi joukkoon tehdäksesi siitä ravitsevamman.

 

 

The Super Couple Face Oil 

 

Mikä: Superainesosat chiansiemeneöljyn ja astaksantiinin yhdistävä öljyseerumi – chiansiemenöljy ravitsee ja suojaa ihoa, astaksantiini kiinteyttää ja vähentää juonteita. Monipuolisesti ihoa korjaava voimapesä, jonka ultrakevyt koostumus imeytyy ihoon hetkessä ilman rasvaista tuntua. People Magazine -lehti nimesi The Super Couple -seerumin kaksi vuotta peräkkäin “20 kasvoöljyä, jotka muuttavat elämäsi (tai ainakin kauneusrutiinisi)” -listalle!  

Kenelle: Kaikille, jotka toivovat kosteutusta ja kiinteytystä samassa paketissa. Sopii myös herkästi reagoivalle iholle!

Miten: Levitä 4-8 tippaa kasvoille ja kaulalle aamuin illoin.

 

 

Super Blend Pressed Serum Concentrate

 

Mikä: Korjaava puristeseerumi. Monivaikutteinen tiivistetty koostumus vähentää juonteita, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä parantaa ihon kimmoisuutta. Toisiaan täydentävät kasvipohjaiset aktiiviaineet toimivat yhdessä tähdäten spesifisiin iho-ongelmiin ja tuovat iholle elinvoimaisen ilmeen.

Kenelle: Ikääntyvälle, veltostuneelle ja samealle iholle.

Miten: Hiero iltaisin herneen kokoinen nokare puristeseerumia kasvoille ja kaulalle.

 

 

The Eye Achiever Silmänympärysseerumi

 

Mikä: Välittömästi pehmittävä ja elävöittävä silmänympärysseerumi, joka saa ihon näyttämään nuorekkaan kiinteältä samalla, kun se suojaa ja kosteuttaa ohutta ihoaluetta. Sisältää näkyvästi kosteuttavia ainesosia, kuten viittä makro- ja mikromeriuutetta (astaksantiini, merifenkoli, merilaventeli, wakame ja leväuutteet) ja ravitsevia kasviöljyjä, kuten chiansiemen-, vadelma-, mustakuminansiemen-, rooibos-, granaattiomena- ja karpaloöljyjä.

Kätevä annostelukuula tekee tuotteen levittämisestä helppoa ja mielekästä!

Kenelle: Kaikille, erityisesti kuivalle tai turvonneelle silmänympärysiholle.

Miten: Levitä annostelukuulalla alaluomelle suunnaten silmän sisänurkasta ulospäin. Taputtele kevyesti seerumi sormenpäin ihoon. Lisää myös silmän ulkonurkkaan ja kulmakarvojen alapuolelle.

 

Highlight of the Day, sävyt ylhäältä alas: After Hours, Afternoon Delight, Happy Hour, Golden Hour

 

The Highlight of The Day Korostusseerumi

 

Mikä: Hoitoseerumi upealla helmiäishohteella! Ihoa hellivä seerumi sisältää ravitsevia ja pehmittäviä kasviuutteita. Saatavilla 4 kaunista sävyä!

Kenelle: Kaikille, jotka haluavat pikareseptin sädehtivään ihoon!

Miten: Voidaan käyttää tavallisen seerumin tavoin, tai korostustuotteena. Sopii meikin alle, päälle tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Upealla hohteella voidaan myös korvata meikkivoide täysin.

 

 

Saat nyt -10 % tutustumisedun Maya Chia -tuotteista 31.12.2019 asti koodilla KNRI4.

Tuotteita rajoitettu erä. Ei voida yhdistää muihin etuihin.

 
 

Tilaa tästä! >