Maya Chia – hyvien tekojen tuotesarja patentoidulla valmistusmenetelmällä

Maya Chia – hyvien tekojen tuotesarja patentoidulla valmistusmenetelmällä

Tervetuloa Naturelleen Maya Chia! Useasti meiltä toivottu tuotesarja Maya Chia on ensi kertaa saatavilla Suomesta – ja emme voisi olla onnellisempia, että saamme tuoda tämän maailmalla rakastetun tuotesarjan suomalaisten saataville. Sarjan ensisijainen tavoite on tulla tunnetuksi näkyvistä tuloksista, tieteellisestä valmistustavasta, sekä korkealuokkaisimmista ainesosista.
Luonnonkosmetiikan spesialistin suosikit Naturellesta Luet nyt Maya Chia – hyvien tekojen tuotesarja patentoidulla valmistusmenetelmällä 3 minuuttia Seuraava Ihonhoitoakatemiassa esittelyssä Maya Chia

 

Tervetuloa Naturelleen Maya Chia! Useasti meiltä toivottu tuotesarja Maya Chia on ensi kertaa saatavilla Suomesta – ja emme voisi olla onnellisempia, että saamme tuoda tämän maailmalla rakastetun tuotesarjan suomalaisten saataville. Sarjan ensisijainen tavoite on tulla tunnetuksi näkyvistä tuloksista, tieteellisestä valmistustavasta, sekä korkealuokkaisimmista ainesosista. Eksoottiset ainesosat tai uusimmat ihonhoitotrendit eivät Maya Chiaa hetkauta, vaan he uskovat vakaasti ainesosiin, joiden ihonhoidolliset vaikutukset on todistettu jo aikojen saatossa ja tuotteisiin, jotka tuovat tuloksia nopeasti. Maya Chia seisoo tuotelupaustensa takana – heille on tärkeää, että tuote todella tekee sen, mitä sen mainostetaan tekevän. Ei tyhjiä sanoja tai turhia lupauksia.

 

 

Maya Chian tarina alkoi vuonna 2014, kun sarjan perustaja Susanne Norwitz jätti kiireisen yrityselämän taakseen tavoitellakseen unelmiaan. Ihonhoito ja se, että pienellä kasvohoitohetkellä on suunnattoman suuri vaikutus omaan olotilaan, ovat aina kiehtoneet Susannea.

Susannen kiinnostus mayakulttuuria kohtaan alkoi jo nuorena, kun hänen kirurgi-isänsä matkusti Guatemalaan suorittamaan huulirauhasten leikkauksia mayoille. Into oppia lisää mayakulttuurista kasvoi entisestään hänen Guatemalassa syntyneiden, maya-alkuperää olevien kahden lapsipuolensa myötä.

 

 

Susanne törmäsi chiansiemeniin sattumalta ja huomasi pian, että kyseessä on verraton ravinnonlähde, jolla on tutkittuja vaikutuksia ihon hyvinvointiin. Kun Susanne sai tietää, että chiansiemen on lisäksi ollut tärkeä raaka-aine mayoille jo tuhansien vuosien ajan ja että sana chia on itseasiassa peräisin mayakielestä tarkoittaen voimaa ja vahvuutta, syntyi Maya Chia – chiansiemeniä hyödyntävä ihonhoitosarja, joka toimii yrityssponsorina Adopt-A-Villaget Guatemala -järjestölle. Järjestö auttaa mayoja kohti omavaraisuutta tarjoamalla heille välineitä parempaan koulutukseen ja parempaan elämään.

 

 

Maya Chian tuotteiden valmistusprosessi on patentoitu – hellävarainen, hapeton ja liuotinvapaa prosessi mahdollistaa hoitoöljyn, joka ei sisällä kemikaali- tai saastejäämiä ja joka muistuttaa mahdollisimman paljon ainesosan kemiallista profiilia. Käytännössä se tarkoittaa, että Maya Chia pystyy tarjoamaan markkinoiden laadukkainta, puhtainta ja tehokkainta chiansiemenöljyä. Maya Chia vertaa chiansiemenöljyn valmistamista mielellään viininviljelyyn – kuten viineissä, myös chiansiemenöljyissä on eroja. Täydellinen viinilasillinen on monien tekijöiden summa, mutta siihen vaikuttavat mm. kuinka rypäleet on viljelty tai kerätty ja millä tavalla viini on uutettu rypäleistä – samalla tavalla haastavaa on korkean laadun säilyttäminen läpi chiansiemenöljyn viljelyn ja tuotantoprosessin. Maya Chian käyttämät siemenet ovat peräisin vain tarkoin valikoiduilta, maineikkailta viljelijöiltä, joiden siemenet ovat parasta mahdollista laatua. Maya Chia kokee tärkeäksi tukea hyviä viljelijöitä ja satsaa mielellään laatuun.  

 

 

Maya Chialla ei ole luonnonkosmetiikan sertifikaatteja syystä – sertifikaateista aiheutuvat kulut saattavat olla kohtuuttomia pienille viljelijöille ja sen seurauksena Maya Chia on tehnyt tietoisen päätöksen työskennellä mieluummin pienviljelijöiden kanssa sen sijaan, että he käyttäisivät yrityksiä, jotka uhraavat aikaa ja rahaa kalliisiin sertifikaatteihin. Maya Chian valitsemat pienviljelijät eivät käytä viljelyssä lainkaan torjunta-aineita.

Valitsemalla Maya Chia -tuotteen, olet mukana tekemässä hyvää.

 

Saat nyt -10 % tutustumisedun Maya Chia -tuotteista 31.3.2019 asti koodilla KNRI4.

Tuotteita rajoitettu erä. Ei voida yhdistää muihin etuihin.

 

 

Tilaa tästä! >