Omegat ja probiootit vegaaneille

Omegat ja probiootit vegaaneille

Fushin Vegan Omega Totale luomulaatuinen neitsytöljyseos on ainutlaatuinen sekoitus rasvahappoja, joita kehomme tarvitsee voidakseen hyvin. Tämä vegaaninen omegaöljy on eettinenkestävästi valmistettu tuote ja täydellinen rasvahappojen lähde vegaaneille ja kasvissyöjille.
Kesän ihanimmat Luet nyt Omegat ja probiootit vegaaneille 5 minuuttia Seuraava Kauneustoimittajan tärpit hemmotteluhintoihin

 

Fushin Vegan Omega Totale luomulaatuinen neitsytöljyseos on ainutlaatuinen sekoitus rasvahappoja, joita kehomme tarvitsee voidakseen hyvin. Tämä vegaaninen omegaöljy on eettinen, kestävästi valmistettu tuote ja täydellinen rasvahappojen lähde vegaaneille ja kasvissyöjille.

 

Tarvitaanko lisäravinteita?

 Sisältää edun!

Ihanteellisessa maailmassa kenenkään ei tarvitsisi käyttää lisäravinteita, vaan kaikki tarvittava saataisiin syömästämme ravinnerikkaasta ruuasta. Ruoka sisältäisi kaikki oleelliset rasvahapot, vitamiinit, mineraalit ja fytoravinteet, mitä kehomme tarvitsee voidakseen hyvin. Altistumme kuitenkin nykypäivänä päivittäin erilaisille stressitekijöille, ympäristömyrkyille, prosessoidulle, heikkolaatuiselle ja ravinneköyhälle ruualle sekä köyhtyneelle maaperälle. Olemme tietenkin myös jokainen ainutlaatuinen yksilö, jonka ravinnetarve on niin ikään yksilöllinen.

Vegaanien riittävä ravinteiden saanti ravinnosta on yleinen huolenaihe. Jos vegaanisen ruokavalion ravintoainepuutoksista ollaan kuitenkin tietoisia, voidaan niitä helposti paikata lisäravinteilla. Myös pelkkää kasviravintoa noudattava henkilö voi syödä erittäin terveellisesti.

Vegaanien, kasvissyöjien ja muiden kasvispohjaisen ruokavalion noudattajien tulisi huolehtia omega-3-rasvahappojen saannistaan. Tunnetuimmin omega-3-rasvahappoja saadaan kalaöljystä ja koska keho ei itse sitä pysty tuottamaan, meidän on saatava se muualta. On olemassa ryhmä monityydyttyneitä rasvoja, jotka taistelevat kehon tulehdustiloja vastaan ja pitävät silmämme, suolistomme, nivelemme, aivomme ja sydämemme terveenä. Omega-3:t ovat tärkeitä aivojemme kasvun ja kehityksen kannalta ja ne ovatkin tunnettuja kognitiivisen toiminnan tukijoita. Fushin Vegan Omega Totale -sekoitus on täynnä omegarasvahappoja, joita kehomme ja aivomme tarvitsevat toimiakseen optimaalisella tasolla. Myös iho, hiukset ja kynnet kiittävät, kun saamme riittävästi tarvittavia rasvahappoja!

 

 

 

Mitä omegarikkaita kasviöljyjä Vegan Omega Totale sisältää?

 

Fushin Vegan Omega Totale sisältää yhdeksän ravinnerikasta kasviöljyä; viikunaöljyä, unikonsiemenöljyä, kurpitsansiemenöljyä, leväöljyä, granaattiomenaöljyä, tyrniöljyä, pellvansiemenöljyä, hampunsiemenöljyä sekä avokadoöljyä. Tämä vegaaninen sekoitus sisältää kaikkia omegarasvahappoja (3,5,6,7 ja 9).

Pähkinöiden ja siementen joukossa on olemassa mahtavia, vegaanisia omega-3:n lähteitä tällaisia ovat esimerkiksi chia ja pellavansiemen. Elimistö ei kuitenkaan välttämättä muuta näitä rasvoja aktiiviseen DHA- ja EPA-muotoon (ongelma esim. atoopikoilla), eikä keho tällöin pysty niitä hyödyntämään. Fushin öljyseos sisältää kaikki kolme aktiivista muotoa: DHA (dokosaheksaeenihappo), EPA (eikosapentaeenihappo) ja ALA (alfalipoiinihappo).

Leväöljy sisältää DHA:ta, joka on tärkeä aivoille. Tämä öljy on vegaaninen muoto DHA:sta ja se on kestävämpi vaihtoehto, kuin kalasta saatava öljy. Kun DHA:ta sisältävä leväöljy yhdistetään ALA:a sisältävien kasviöljyjen kanssa, keho muuttaa ne EPA:ksi saadakseen sopivassa suhteessa omega-3-rasvahappoja. Useat tutkimukset osoittavat, että suurin osa elimistöistä muuttaa alle 10-20 % ravinnosta saadusta ALA:sta EPA:ksi tai DHA:ksi. Siksi on tärkeää saada kaikkia kolmea omegaa myös erikseen. EPA:n ja DHA:n tiedetään tukevan mm. nivel-, sydän-ja silmäterveyttä. ALA tunnetaan kolesterolitasojen tukijana ja terveen verenpaineen ylläpitäjänä.

Fushin öljyseos sisältää omegoiden (3,5,6,7 ja 9) lisäksi myös ravinteita, kuten magnesiumia, kalsiumia ja C-, E-, K- ja B6-vitamiineja. Harvinaista omega-5-rasvahappoa, punikkihappoa, tähän sekoitukseen saadaan granaattiomenasta. Granaattiomenansiemen on ainoa tätä erittäin harvinaista ja hyödyllistä rasvahappoa sisältävä lähde.

 

 

Vegaaniomegan ympäristölliset ja eettiset edut

 

Vegaanisen omegan käytön ympäristölliset ja eettiset hyödyt näkyvät muun muassa niin, ettei kalaa tarvitse kasvattaa omegan saannin takaamiseksi. Vegaaninen omegaöljy on erinomainen omega-3-rasvahappojen lähde kenelle tahansa, joka haluaa kuluttaa eettisemmin ja välttää eläinperäisiä öljyjä.

Vaikka öljypitoisia kaloja on kehotettu suosimaan niiden korkeiden omega-3-pitoisuuksien takia, on kasviperäisten omegalähteiden kuitenkin huomattu metabolisoituvan paremmin, kuin aikaisemmin on ajateltukaan ja ne voivat olla hyödyllisempiä, kuin pitkäketjuiset, kalasta löytyvät omega-3-rasvahapot. Kaloissa voi lisäksi piillä elimistölle haitallisia yhdisteitä, kuten esimerkiksi elohopeaa, tai mikromuoveja.

Omegaöljyn nauttiminen tulisi olla miellyttävää ja Fushi on panostanut öljyjen tuoreuteen ja makuun, jolloin tuotetta on ilo ripotella salaatteihin, sekoittaa smoothieihin tai nauttia suoraan lusikasta! Omega Totale on täydellinen omegayhdistelmäöljy vegaaneille ja kaikille, jotka haluavat kokeilla kasviperäistä lähdettä omega 3, 5, 6, 7 ja 9 -rasvahapoille.

 

Vegan Biotic Balance – probiootteja vegaaneille

 

Fushin vegaaninen maitohappobakteeriseos sisältää yhdistelmän hyödyllisiä bakteerikantoja, joiden tavoitteena on tukea suoliston toimintaa ja sen kykyä imeä ravinteita. Tämä vegaaninen ravintolisä sisältää yli 10 miljardia cfu:ta (colony forming unit) annosta kohden.

 

Miksi maitohappobakteerit ovat hyväksi suolistolle?

 

Maitohappobakteerit ovat suoliston seinämiä vuoraavia bakteereita, jotka edistävät ravinteiden imeytymistä ja taistelevat infektioita vastaan. Ne ovat eläviä bakteereita ja hiivoja, joiden ajatellaan tasapainottavan ja ylläpitävän suoliston normaalia bakteerikantaa.

Maitohappobakteereja on suolistossa syntymästä saakka. Synnytyskanavassa vauva altistuu äidin hyville bakteereille ja tämä käynnistää ketjureaktion vauvan ruoansulatuskanavassa, jolloin se alkaa kehittää hyviä bakteereita. Nykypäivänä tämä on tärkeämpää kuin koskaan, sillä kylmäsäilytyksen ja ylihygienisyyden takia olemme tuhonneet pahojen bakteerien lisäksi myös hyviä bakteereita ympäristöstämme ja elimistöstämme. Myös antibiooteilla on tällainen vaikutus bakteerikantaamme. Siksi probioottiset maitohappobakteerit ovat oiva tapa paikata ja tukea suoliston mikrobitasapainoa!

 

Suolisto ja mikrobiomit

 

Ruoansulatuskanava näyttelee tärkeää osaa hyvinvoinnissamme. Suolistoa kutsutaan nykyään toisiksi aivoiksi, koska sillä on niin merkittävä vaikutus aivotoimintaamme. Suoliston mikrobiomi tuottaa kehon serotoniinista 95 % ja tällä on suuri vaikutus mielialaan ja aivotoimintaan. Myös kehomme immuunipuolustus on täysin riippuvainen suolistomme bakteereista. Uusissa tutkimuksissa on huomattu, että monien iho-ongelmien takana on myös epätasapainoinen suolisto.

Fushin Vegan Biotic Balance on täydellinen tapa korjata ja säilyttää suolistoflooran tasapainoa. Tämä vegaaninen ravintolisä voi toimia suoliston rauhoittajana ja parantaa sulatusjärjestelmän toimivuutta.

 

Vegan Biotic Balance kasviperäiset maitohappobakteerien lähteet

Maitohappobakteerikapselit sisältävät 10 miljardia kolonisoitumiskykyistä maitohappobakteeria / päiväannos. Kun otat yhden kapselin 3 kertaa päivässä, saat ”istutettua” hyödyllisiä bakteereita pikkuhiljaa suolistoosi. Fushin kapseleissa olevat maitohappobakteerit ovat samoja bakteerikantoja, joita löytyy yleensä terveellisistä fermentoiduista ruoista, kuten kefiiristä, hapankaalista ja kombuchasta. Fermentoidut ruuat ovat erinomaisia probioottilähteitä, mutta niitä voi olla hankala syödä monipuolisesti päivittäin. Tällöin kapselien käyttö voi olla hyvä lisä.

 

Mikä tukee tämän vegaanisen ravintolisän vaikutuksia?

Tähän vegaaniseen ravintolisään on lisätty myös C-vitamiinia, joka auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Vegan Biotic Balance sisältää myös prebioottisia frukto-oligosakkarideja (FOS), jotka ovat liukenevia kuituja ja auttavat hyvien bakteerien kasvua.

 Saat nyt -10 % tutustumisedun Fushin Omega-tuotteista 14.7.2019 asti koodilla KNR10. Tuotteita rajoitettu erä. Ei voida yhdistää muihin etuihin.