Kauniit kevätkasvot

Kevätmeikki

 

Kosmetologin vinkit kevätmeikkiin 

 

Vaikka ilma vielä puhaltaisikin kylmän koleana, on kevään kynnyksellä hyvä päivittää kosmetiikkatuotteet ja ilme vuodenajan mukaiseksi. Listasimme vinkkejä, joilla kevät saapuu myös meikkipussiisi:

 

1. Vaihda paksumpi meikkipohja kevyesti kuultavaan CC- tai BB-voiteeseen. Meikkipohja saa olla hieman läpikuultava ja kevään ensipisamat saavatkin näkyä meikin alta. Päivetyksen lisääntyessä suojakertoimellinen CC-voide riittää tasoittamaan ihon pienet virheet.

2. Vaihda raskaat, tummat huulipunasävyt kirkkaammiksi ja raikkaammiksi. Kevääseen sopivia sävyjä ovat raikas vaaleanpunainen, keväisen koralli, iloinen fuksia ja kirkas punainen. Kiiltävät Juice Beautyn huulikiillot kuuluvat kevääseen – huulipunan syrjäyttäminen kiillolla tuo keveyttä ilmeeseen (etkä tarvitse edes peiliä lisäämiseen!) 

 

Tata Harper Be Smitten 

3. Kokeile tehdä värillinen rajaus, esimerkiksi violetti, smaragdinvihreä tai sininen ja huomaa, kuinka värikäs rajaus ripsirajassa tuo silmienvärin esiin aivan uudella tavalla! Testaa myös värillistä rajausta ainoastaan alaluomelle – levitä yläripsiin ainoastaan mustaa ripsiväriä ja tee värillinen rajaus mukaillen alaripsien rajaa. Voit tehdä rajauksen myös luomivärillä, kokeile esimerkiksi tätä ihanaa violettia sävyä!

4. Luomivärien mattasävyt voidaan vaihtaa kevätauringossa säteileviin kiiltäviin ja kuultaviin sävyihin. Kokeile rohkeasti myös värejä – keväisen vaaleanvihreä ja vaaleanpunainen näyttävät upeilta vaalean huulikiillon ja kevyen poskipunan parina! Tutustu luomiväreihimme tästä.

5. Jos käytät puuteria, vaihda kivipuuteri kevyeen irtopuuteriin ja tupsuttele puuteria vain tarvittaville alueille, esim. T-alue. Iho saa keväällä ja kesällä kuultaa.

6. Piristä tyyliä poskipunalla. Valitse raikas koralli tai suloinen vaaleanpunainen – jos olet vaaleaihoinen, valitse vaaleanpunaiseen taittava sävy ja jos olet jo hieman päivettynyt, valitse iholle koralliin tai persikkaan taittava sävy.

 

Kevätmeikki

 

7. Uskalla hohtaa! Korosta kasvojen korkeimpia kohtia kuultotuotteilla, jotka ovat maailman nopeimpia kasvojenkohottajia. Kokeile RMS:n kullanhehkuista kuultotuotetta Master Mixeriä! Jätä sen sijaan tummat varjostukset talven uumeniin ja muotoile kasvoja varjostustuotteilla vain kevyesti.

8. Kaunista kulmakarvat Hyntin kulmavahalla. Nypi ja siisti hajakarvat luonnonvalossa – jo se nostattaa ilmettä. Tarkenna kulmakarvojen rajoja  – seuraa kulmien luonnollista kaarta, täytä mahdolliset kolot ja tasoita epäsymmetrisyydet kulmien välillä. Tee lyhyitä, kevyitä, karvoja muistuttavia vetoja ja muista harjata kulmat lopuksi ripsi- tai kulmaharjalla, jolloin lopputulos on luonnollinen ja pehmeä. Kun kulmat ovat siistit ja symmetriset, voit huoletta jättää muun silmämeikin kevyeksi.