Kesän ihanimmat

Kesän ihanimmat

Kesällä iho on usein kauneimmillaan, eikä se tarvitse monivaiheista ihonhoitorutiinia. Kesällä ihonhoidon toivookin olevan huoletonta ja yksinkertaista, sekä hoitotuotteiden monikäyttöisiä. Kokosimme kesän ihanimmat tuotteet alle!

Kesällä iho on usein kauneimmillaan, eikä se tarvitse monivaiheista ihonhoitorutiinia. Kesällä ihonhoidon toivookin olevan huoletonta ja yksinkertaista, sekä hoitotuotteiden monikäyttöisiä. Kokosimme kesän ihanimmat tuotteet alle!

 

 

  1. Lilfox Cupu-cool Jelly Balm

 

Tällä piparmintun voimin ihoa viilentävällä unisex-balmilla on kolme käyttötarkoitusta – se taipuu niin puhdistustuotteeksi, rauhoittavaksi naamioksi, kuin yölliseksi tehohoidoksikin.

 

Amazonin sademetsien yrttisistä kasviuutteista kehitetty balmi sisältää kosteuttavaa cupuacu-voita ihovaurioita parantavaa hampunsiemenöljyä, virkistävää basilikaa, viilentävää piparminttua, sekä pirskahtelevaa sitruunaa, joka viimeistelee ihanan raikkaan tunteen iholla. Vegaaninen hyaluronihappo lukitsee kosteuden ihoon ja antioksidanttirikas cameliansiemenöljy torjuu ulkoisesti vapaita radikaaleja. Luonnolliset voit ja öljyt takaavat koko päivän kestävän kosteutuksen. Tämä tuote addiktoi sekä miehet että naiset ja se sopii erinomaisesti mökkireissun ainoaksi ihonhoitotuotteeksi!

 

 

  1. Tata Harper Hyaluronic Gel Moisturizer

 

Hyaluronic Gel Moisturizerin koostumus on kuin tehty kesäkäyttöön – äärimmäisen kevyt kosteusemulsio on sopivan ohut kesähelteillä. Voide sisältää viisinkertaisen hyaluronihapposeoksen, jonka ansiosta iho saa intensiivistä kosteutta kevyessä muodossa. Erikokoisten hyaluronihappojen ansiosta et tarvitse voiteen alle välttämättä lainkaan seerumia. Ainutlaatuinen kukkaisseos rauhoittaa ihon punaisuutta, josta kiittää erityisesti auringon vaikutuksesta punoittava iho. Tiesitkö, että Tata Harperin tuotteet valmistetaan Tatan omalla maatilalla? Sen ansiosta kaikki raaka-aineet ovat tuoreita tai vastapoimittuja, jolloin niiden teho saadaan todella siirrettyä tuotteisiin.

 

 

Kuva: Beauty Highlights - blogi

 

  1. Chocolate Sun -itseruskettavat

 

Oli kesä sitten sateinen tai aurinkoinen, voi rusketuksesi olla hehkuvan upea! Chocolate Sun on markkinoiden ensimmäinen luonnonkosmetiikan itseruskettava ja meidän mielestämme myös heittämällä paras sellainen – Chocolate Sun luo iholle niin luonnollisen sävyisen päivetyksen, ettei kukaan osaa kuvitella sen tulleen purkista. Chocolate Sun ei taita lainkaan oranssiin, eikä se haise tyypilliselle itseruskettavalla – sen sijaan ilmassa leijailee herkullinen vanilja ja suklaa. Chocolate Sunia on saatavilla 3:ssa eri tummuusasteessa. Valittavana on spray, voide tai geeli.

 

 

 

  1. Ere Perez Carrot Colour Pots

 

Kun etsit kesän huolettominta ja monikäyttöisintä meikkituotetta, lisää ostoskoriisi Ere Perezin värivoidenappi Carrot Colour Pots. Loihdit kasvoille harmonisen kokonaisuuden, kun lisäät samaa sävyä poskille ja huulille (ja vaikkapa luomillekin!). Ere Perezin voidemainen poski- ja huulipunan yhdistelmä ei ole liian voidemainen, vaan se muuntuu iholla kauniin mattaiseksi. Napin nimi juontaa juurensa sen sisältämästä porkkanasta, joka suorastaan pursuaa antioksidantteja ihosi hyväksi! Carrot Colour Potsien kaikki sävyt ovat 100 % vegaanisia.

 

 

 

  1. Suki Hydrating Body Oil

 

Auringolle altistunut iho kaipaa ekstrakosteutusta. Sukin vartaloöljy tuo päivettyneelle iholle trooppisen hehkun ilman tahmaista tunnetta ja pidentää myös rusketuksen kestoa. Hydrating Oilia voidaan käyttää monipuolisesti kolmella eri tavalla: tavallisena vartaloöljynä ravitsemaan ihoa, rentouttavana kylpyöljynä vaikka juhannuskylvyssä, sekä ihanan tuntuisena hierontaöljynä. Mikäli ihosi on päässyt palamaan, niin ei hätää – Hydrating Body Oil auttaa rauhoittamaan punoitusta ja kipua laventelin ja arnikan avulla. Tätä vegaanista öljyä voi sivellä huoletta myös herkälle iholle.

 

 

Saat nyt -10 % tutustumisedun kauneustoimittajan suosikkituotteista 30.6.2019 asti koodilla KNRI9. Tuotteita rajoitettu erä. Ei voida yhdistää muihin etuihin.