SUMMER SALE! -25 % koodilla SUMMER 🍉

0

Ostoskorisi on tyhjä

maaliskuu 10, 2018 3 min

Kevät on uudistumisen aikaa – mikset siis tekisi kevätsiivousta myös ihollesi?

Kuorinta on yksi tärkeimmistä ihonhoidon vaiheista. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja pinttynyttä talia ja likaa, tasoittaa ihon pintaa, hillitsee rasvoittumista, supistaa ihohuokosia ja auttaa hoitavia ihonhoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin. Listasimme suosikkikuorintamme, jotka valmistelevat ihomme ottamaan kevätauringon kirkkaana vastaan!

 

 

1. Juice Beauty Green Apple Peel Full Strength

 

Kulttimaineeseen noussut Green Apple Peel on todella ansainnut paikkansa yhtenä tunnetuimmista happokuorinnoista! Tämä äärimmäisen tehokas luonnonkosmetiikan kuorinta uudistaa ihoa radikaalisti salisyyli- ja AHA-happojen ansiosta. Green Apple Peelin AHA-hapot ovat peräisin sitruunasta, omenasta ja maitohaposta. Kuorinnan sisältämä salisyylihappo on tunnettu tulehduksia hillitsevistä ominaisuuksistaan ja se tekeekin tästä kuorinnasta loistavan vaihtoehdon myös epäpuhtaalle ja aknesta kärsivälle iholle.

 

Kuorinnan happopitoisuus on huimat 13-15 %, mikä tekee siitä hoitolatasoisen kuorinnan – enää ei tarvitse maksaa maltaita hoitoloiden happokuorinnoista, vaan voit toteuttaa kemiallisen kuorinnan kotona!

 

Green Apple Peel toimii mainiosti myös kaksoiskuorinnan toisena osana – erityisesti, jos sen yhdistää Juice Beautyn mekaaniseen Stem Cellular Micro Exfoliant Mikrokuorintaan. Green Apple Peelin käyttö kannattaa aloittaa varovaisesti ja pitää vaikutusaika alussa lyhyenä – jo minuutin vaikutusaika riittää ensimmäisellä kerralla.

Iho tulee huuhdella ja kosteuttaa huolellisesti vaikutusajan jälkeen. Kasvot saattavat punoittaa ja kuumottaa voimakkaasti, mutta sitä ei tarvitse säikähtää – se on ihon luontainen reaktio voimakkaisiin happoihin. Punoitus laskee tavallisesti parin tunnin kuluessa ja sitä voi nopeuttaa rauhoittavin ja kosteuttavin tuottein. Eron ihon kunnossa voi todellakin huomata jo yhden käyttökerran jälkeen – kun ihon kuorii illalla, on aamulla iho erityisen hyvinvoivan ja tasaisen näköinen! Säännöllisellä käytöllä ihosta tulee kuulas, tasainen ja hehkuva. Green Apple Peel Full Strength on yksinkertaisesti paras markkinoilla oleva happokuorinta – jos et usko, niin kokeile itse!

 

https://naturelle.fi/collections/juice-beauty/products/juice-beauty-green-apple-peel-full-strength-kuorintavoide

 

 

2. Juice Beauty Stem Cellular Micro Exfoliant Mikrokuorinta

 

Juice Beauty on ymmärtänyt yskän, mitä tulee tavallisten mekaanisten raekuorintojen ongelmallisuuteen – rakeet ovat aina liian karkeita ja rajusti kuorivia (tai pahimmassa tapauksessa mikromuovia) ja tuotteiden pohjakoostumus yleensä maitomainen. Olimmekin siis haljeta onnesta, kun Juice Beauty tarttui haasteeseen korjata mekaanisten kuorintojen ongelmakohdat ja toi markkinoille täydellisen mekaanisen raekuorinnan – mullistavan Stem Cellular Micro Exfoliant Mikrokuorinnan. Stem Cellular Micro Exfoliant Mikrokuorinnan pohja koostuu talia imevästä savesta ja ihoa rauhoittavasta aloe vera -mehusta ja onpahan mukaan ynnätty myös ihoa kirkastavaa C-vitamiinia. Kuten muutkin Stem Cellular -linjan tuotteet, sisältää Micro Exfoliant myös ihoa kiinteyttäviä ja solutuotantoa kiihdyttäviä hedelmien kantasoluja. Kyseessä ei siis ole pelkkä ihon pintaa kuoriva tuote, vaan sen toiminnallisuus ihossa on viety huippuunsa.

 

Mikä sitten tekee kuorinnasta mekaanisen? Mikrokuorinta sisältää kuorivia partikkeleita, joiden koostumus on edistyksellinen – pehmeät hiput ovat peräisin viinirypäleensiemenistä ja jojobasta.

 

Pehmeät jojoba- ja viinirypäleensiemenrakeet kuorivat ihoa tehokkaasti, mutta hyvin hellävaraisesti aiheuttamatta ihovaurioita. Tavallisin ongelma synteettisissä, karkeissa kuorintarakeissa on liiallinen mekaaninen rasite, joka voi katkoa pintaverisuonia aiheuttaen ihoon mm. couperosaa. Juice Beautyn mikrokuorinta kirkastaa ihoa ilman ihoärsytyksiä ja sen luoma pehmeä ihotuntuma todella koukuttaa! Stem Cellular Micro Exfoliant Mikrokuorinta on juuri se kuorinta, joka on palauttanut uskomme mekaanisiin kuorintoihin.

 

https://naturelle.fi/collections/juice-beauty/products/juice-beauty-stem-cellular-resurfacing-micro-exfoliant-mikrokuorinta

 

 

 

3. Juice Beauty Stem Cellular Exfoliating Peel Spray Kuorintasuihke

 

Entsymaattinen suihke, jonka voi vain ripeästi suihkia kasvoille? Kyllä kiitos! Ällistyttävä Stem Cellular Exfoliating Peel Spray edustaa juuri sellaista innovatiivisuutta, jota on pitkään kaivattu luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteiden kehittelyssä.

 

Vettä muistuttava neste suihkutetaan suoraan puhdistetuille kasvoille (silmänympärysihoa välttäen), annetaan vaikuttaa muutama sekunti ja sen jälkeen kuorintanestettä kitkataan pyörivin liikkein sormenpäillä. Kuollut ihosolukko, tali ja lika irtoavat pyörittelyn lomassa riekaleina!

 

Tämä kuorinta näyttää konkreettisesti sen, mitä kaikkea ns. ylimääräistä ihon pinnalle onkaan kertynyt. Kun ihoa ei enää irtoa, huuhdellaan kasvot huolellisesti vedellä ja iho kosteutetaan tavalliseen tapaan. Tehokkuudestaan huolimatta Peel Spray ei aiheuta punoitusta tai muita voimakkaita reaktioita iholle, vaan kuorinnan voi halutessaan tehdä vaikka ennen töihin lähtöä. Kurkku-uute ja luomulaatuinen aloe vera huolehtivat ihon rauhoittamisesta kuorinnan yhteydessä.

Kuten muidenkin entsymaattisten kuorintojen jälkeen, on iho hyvä suojata aurinkosuojatuotteella käsittelyn lopuksi. Peel Sprayn salaisuus piilee askorbiinihapossa, joka liuottaa kuolleen solukon ihon pinnasta kuin taikaiskusta. Kuorintasuihke sisältää lisäksi talineritystä säätelevää ja tulehduksia ehkäisevää lakritsinjuurta, jolla on myös ihoa rauhoittava vaikutus. Iho on kuorinnan jälkeen uskomattoman kuulas ja pehmeä. Ainoa miinus tämän tuotteen kohdalla on askorbiinihapon pistävä tuoksu, jonka annamme anteeksi, sillä tuote on muuten silkkaa täydellisyyttä. Erityistä iloa Peel Spray tuottaa kiireisille henkilöille, sillä ihon kuorinta ei ole koskaan ollut näin nopeaa (tai hauskaa!)

Vinkki! Stem Cellular Exfoliating Peel Spray Kuorintasuihketta voi halutessaan käyttää myös vartalon, käsien tai jalkojen kuorintaan.

 

https://naturelle.fi/collections/juice-beauty/products/juice-beauty-stem-cellular-exfoliating-peel-spray-kuorintasuihke


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua.