Luksusmökkeilyä luomusti!

Luksusmökkeilyä luomusti!

Mökkeilykausi starttaa pikkuhiljaa ja onkin ihanaa, että kesäisin monilla on mahdollisuus ns. Toiseen kotiin keskellä vehreää luontoa. Siellä voimme nauttia auringosta - ainakin joskus - mutta ennen kaikkea saamme sulautua takaisin luontoon ja laskea stressitasoja ihanan rauhan vallitessa. 

 

Mökkeilykausi starttaa pikkuhiljaa ja onkin ihanaa, että kesäisin monilla on mahdollisuus ns. Toiseen kotiin keskellä vehreää luontoa. Siellä voimme nauttia auringosta - ainakin joskus - mutta ennen kaikkea saamme sulautua takaisin luontoon ja laskea stressitasoja ihanan rauhan vallitessa. Mökkeilyyn kuuluu myös oleellisesti luonnon kunnioittaminen ja yksi helppo tapa säästää luontoa, on valita mahdollisimman luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita ja pesuaineita mökille mukaan.

Tämän puolesta puhuvat mm. uudet tutkimukset vesistöjemme nykytilasta. On huomattu, että vesistöjen pieneliöstöt kärsivät monista ihmisen tuottamista kemikaaleista, kuten esimerkiksi UV-suoja-aineista, hormonihäiritsijöistä, mikromuovipartikkeleista ja silikoniyhdisteistä. Toinen huomion arvoinen seikka lienee se, että monet kemialliset yhdisteet päätyvät vesistöistä osittain myös kehoihimme juomaveden mukana. Mökkeillessämme voisimme ajatella, että olemme tavallaan luonnon vieraana omalla maallamme. Olkaamme siis kunnioittavia luonnon vieraanvaraisuutta kohtaan. Naturellen vinkeillä mökkeilet ympäristöystävällisemmin.

 

 

Olemme listanneet Sinulle valmiiksi parhaat tuotteet mökille mukaan, luontoa säästäen:

 

Puhdistukseen suosittelemme Lilfox Cupu-cool Jelly Balm -puhdistusbalmia, sillä se on erittäin riittoisa ja poistaa hellävaraisesti myös fysikaalisten UV-suoja-aineiden partikkelit. Lisäksi tämä puhdistus sopii sekä miehille että naisille ja sitä voi kätevästi käyttää myös naamiona ja yöbalmina, joten niitä ei tarvita pakata mukaan erikseen. Toinen hyvä vaihtoehto ihonpuhdistukseen on Ere Perezin Ginkgo Micellar Water -misellivesi, jonka kanssa tarvitset tosin ekopuuvillaisia vanulappuja mukaan.

 

 

Kosteuta ihosi puhdistuksen jälkeen ja pitkin päivää Lilfoxin Sandalo Sandalwood Toning Mist -suihkeella. Tämä ihanan tuoksuinen, hellävarainen ja kosteuttava suihke sopii niin miehille kuin naisillekin kosteuttamaan ihoa tai rauhoittamaan vaikkapa parranajon jälkeen. Kuinka kätevää - tässäkin yksi tuote, jota molemmat voivat käyttää!

 

 

Suojaa ja hoida ihoa esimerkiksi Hynt Beautyn Sun Prep Broad Spectrum SPF25 -aurinkosuojavoiteella, jonka voit laittaa suoraan puhdistetulle iholle tai päivävoiteen tai seerumin päälle. Voiteessa on luonnollinen fysikaalinen aurinkosuoja, joka ei imeydy syvälle ihoon, vaan lähtee puhdistuksen mukana pois iholta. Jos koet, että ihosi kaipaa alle seerumin tai voiteen, kokeile Edible Beautyn Probiotic Radiance Tonic -seerumia tuomaan lisäsuojaa iholle, tai kosteuttavaa ja myöskin luonnonmukaisen UV-suojan omaavaa Edible Beauty No 4. Vanilla Silk Hydrating Lotion -kosteusvoidetta.

 

 

Vartalon ja hiusten pesuun sopivat hyvin esimerkiksi luomusertifioitu PLANT Apothecaryn GET HAPPY Bodywash -suihkugeeli ja Lovefresh Lavender Tea Tree Shampoo, jonka sisältämät laventeli ja tiikkipuu viilentävät hiuspohjaa miellyttävästi ja karkoittavat hyönteisiä. Halutessasi voit tällä hellävaraisella shampoolla pestä myös vartalon. Hoitoaineeksi sopii täydellisesti tietenkin Lovefresh Lavender Tea Tree Conditioner Hoitoaine.

 

 

Vartalon ihon hoitoon suosittelemme YÜLIn Harmony Luxury Body Oil -vartaloöljyä, joka kosteuttaa ihanasti auringon rasittamaan ihoa ja sen harmonisoiva vaikutus auttaa entisestään rentoutumaan ja nukkumaan levollisemmin. Lisäksi tuotteen sisältämät eteeriset öljyt rauhoittavat ihoa, jos se on hieman palanut tai esimerkiksi itikat ovat yllättäneet. Samalla tunnet itsesi kuningattareksi myös mökillä! Näppärä aurinkosuoja myös vartalolle on Lovefresh Sun Stick Aurinkosuoja.

 

Jos vierailusi mökillä on lyhyt, käy katsomassa myös matkakokoiset ympäristöystävälliset tuotteemme:

https://naturelle.fi/collections/matkakoko

https://naturelle.fi/collections/matkatuotteet

https://naturelle.fi/collections/ravintolisa/products/fushi-exotic-beauty-oils-gift-set

 

Ihanaa mökkikesää toivottaa Naturellen tiimi ❤