Naturellen sisäisen kauneudenhoidon ensirakkaus – CATALYST GOLD

Naturellen sisäisen kauneudenhoidon ensirakkaus – CATALYST GOLD

Yksi Naturellen kuumimmista uutuuksista on ehdottomasti CATALYST GOLD -ravintolisä, sillä yhdessä kapselissa yhdistyy kaikki, mitä tarvitset parantaaksesi kehosi ja ihosi hyvinvointia! 16 ylivoimaista ainesosaa (yrttiä, aminohappoa, superruokaa) toimivat synergisesti yhdessä ja tasapainottavat ihoasi. Nyt kerromme miten ja miksi kannattaa käyttää tätä New Yorkilaisten kaunotarten salaista asetta.
Katupöly, siitepöly, kevätflunssa - mikä avuksi? Luet nyt Naturellen sisäisen kauneudenhoidon ensirakkaus – CATALYST GOLD 3 minuuttia Seuraava Luksusmökkeilyä luomusti!

 

Yksi Naturellen kuumimmista uutuuksista on ehdottomasti CATALYST GOLD -ravintolisä, sillä yhdessä kapselissa yhdistyy kaikki, mitä tarvitset parantaaksesi kehosi ja ihosi hyvinvointia! 16 ylivoimaista ainesosaa (yrttiä, aminohappoa, superruokaa) toimivat synergisesti yhdessä ja tasapainottavat ihoasi. Nyt kerromme miten ja miksi kannattaa käyttää tätä newyorkilaisten kaunotarten salaista asetta.

 

 

CATALYST GOLDIN hyvää tekevät ainesosat toimivat saumattomasti yhdessä ja auttavat Sinua:

Jos ihosi kaipaa elvytystä ja kärsit stressistä tai väsymyksestä - Adaptogeeninen ginseng-juuri, acai- marjat ja magnesium auttavat kehoa selviytymään stressistä ja parantavat unen laatua sekä nostavat vireystasoa hereillä ollessa. Tämä auttaa jännitystilasta kuormittunutta elimistöä ja ihoa. Iho alkaa näyttää silminnähden paremmalta ja elinvoimaisemmalta.

Jos ihossasi on epäpuhtauksia tai ärtyneisyyttä - Voikukanjuuri, seleeni, magnesium ja spiruliina puhdistavat hellävaraisesti kehoasi ja poistavat toksiineja, jotka ylläpitävät tulehdusta ihossa. Alussa pintaan voi nousta hieman epäpuhtauksia puhdistumisen seurauksena, mutta säännöllisesti käytettynä Catalyst Gold tasapainottaa ihoa ja epäpuhtaudet katoavat. Pinnallisesti voit hoitaa epäpuhdasta ihoa vaikkapa Kypriksen Clearing Serumilla.

 

 

Jos ihosi on yliherkkä ja helposti reagoiva – Camu camu, kurkuma, astragalus ja mangosteeni vahvistavat koko kehosi vastustuskykyä ja vähentävät tulehdusta. Ne tekevät ihostasi jälleen puolustuskykyisen, eikä se reagoi enää niin herkästi ulkoisiin ärsytyksiin. Pinnalliseen hoitoon ja suojaamiseen yliherkälle iholle sopii esimerkiksi Edible Beautyn Soothe Me Balm.

Jos hiuksesi tai kyntesi kaipaavat vahvistusta – Biotiini, klorella ja rypäleensiemenuute elvyttävät ja vahvistavat katkeilevia ja hauraita kynsiä ja hiuksia. Käytä samanaikaisesti kynsille Fresh Terapiesin Nourishing Nail Elixir -öljyä ja hiuksille Yarokin Feed Your Youth Hair Serumia.

 

 

Jos napostelet ja liiallinen sokeri tekee ihostasi epäpuhtaan ja samean – Pellavansiemenuute rauhoittaa ruoansulatuskanavaa samalla kun L-glutamiini ja kalsium hillitsevät sokerin himoa. Napostelun tarve häipyy pikkuhiljaa ja sen myötä myös iho alkaa näyttää kuulaammalta ja kauniimmalta. Ihon pinnalliseen sameuden hoitoon suosittelemme Tata Harperin kirkastavaa Resurfacing Mask –naamiota.

Jos ihosi ikääntyy ennenaikaisesti tai epäilet, ettet saa päivittäisestä ruoastasi riittävästi vitamiineja ja hivenaineita – Spiruliina ja klorella tarjoavat helposti imeytyvässä muodossa runsaasti hyödyllisiä vitamiineja, kuten A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B9-, C- ja E-vitamiineja, sekä kivennäisaineita, kuten kalium, kalsium, kupari, rauta, magnesium, mangaani, fosfori, seleeni, natrium ja sinkki. Kehon ikääntyessä ravintoaineiden talteenotto ei ole enää yhtä tehokasta kuin ollessamme nuorempia ja tällöin ruokavalion monipuolistaminen, sekä vitamiinien ja kivennäisaineiden saannista huolehtiminen ovat parhaita keinoja säilyttää ihon nuorekkuus. Lisäksi voimme tukea ikääntyvää ihoa ulkoisella hoidolla, kuten esimerkiksi Tata Harperin Rejuvenating Serumilla.

 

 

Miten ja kuinka usein CATALYST GOLDIA tulisi nauttia tulosten saamiseksi?

Catalyst Gold –kapselit ovat kasvipohjaisia ja helposti otettavia – voit ottaa ne veden kera aamuisin ja esimerkiksi päivällisen yhteydessä. Tällöin Catalyst Gold auttaa tehostamaan ruoansulatusta ja vähentämään sokerinhimoa pitkin päivää. Myös yöuni on levollisempaa, kun Catalyst Gold ehtii imeytyä hyvin ennen nukkumaanmenoa.

ANNOSTUS: Aloita Catalyst Goldin käyttö 2 kapselilla päivässä (1 aamulla ja 1 päivällisellä) ja jatka näin viikon verran. Halutessasi voit sen jälkeen nostaa annostusta neljään kapseliin päivässä. Kuulostele kehosi tuntemuksia ja säädä annostusta sen mukaan, kumpi annostus tuntuu paremmalta.

Emme suosittele Catalyst Goldia raskauden aikana, emmekä myöskään jatkuvan lääkityksen kanssa, vaan tällöin käytöstä on neuvoteltava lääkärin kanssa. Muutoin voimme kuitenkin lämpimästi suositella tätä ihmeitä tekevää kauneuskatalyyttia!

KAUNEUSKATALYYTTI = RAVINTOLISÄ, JOKA TEHOSTAA IHON, KYNSIEN JA HIUSTEN HYVINVOINTIA YLLÄPITÄVIÄ PROSESSEJA KEHOSSA